TEDENSKI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA 2023

Tedenski horoskop za obdobje 11. do 17. decembra napoveduje prehod v Merkurjevo retrogradnost
Tedenski horoskop za obdobje 11. do 17. decembra napoveduje prehod v Merkurjevo retrogradnost

Tedenski horoskop za obdobje 11. do 17. decembra napoveduje prehod v Merkurjevo retrogradnost

Predviden čas branja 2 minuti

Še vedno vas bo zaradi Sonca v znamenju strelca spremljala želja po velikih stvareh in raziskovanju, vendar bo tokrat bolj usmerjena v medsebojne odnose. Z lahkoto boste premostili težino in nemir, z veseljem pa boste prebujali strast in željo po neodvisnosti. Tudi če se vam bodo zgodili razni navidezni padci, tokrat ne bodo tako zelo boleči, saj vam bo na pomoč priskočil optimizem. Bolj pogosta bodo srečanja, obiski in pogovori, namenjeni temu, da sproščeno poklepetate o vsakodnevnih stvareh ter temu, kaj se je pomembnega v zadnjem obdobju zgodilo.

Tedenski horoskop za obdobje 11. do 17. decembra napoveduje prehod v Merkurjevo retrogradnost

Ponosno z nasmeškom boste zagovarjali svoja stališča, sposobni boste celo priznati, da morda nimate prav. Pri vsem boste od srede dalje, ko se bo Merkur gibal retrogradno malce zadržani, ne boste pokazali pravega navdušenja, zato lahko kdo smatra, da ste v resnici nezadovoljni. Prav tako vam ta aspekt lahko pride prav, ko je potrebno nekam varno kanalizirati jezo zaradi slabe poslovne odločitve, površnosti pri sklepanju pogodb in nespametnih nakupov. Na udaru boste tisti, ki se mučite z raznimi vzorci in opravičujete druge, ker se ne spoštujete dovolj.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, raka in tehtnice.

Preberite tudi SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI RADA VOHLJAJO ZA SVOJIMI PARTNERJI? in HOROSKOP: KAKŠNO BO LETO 2024?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razmišljate o opravkih, ki vas čakajo, obremenjujete se, povsem po nepotrebnem, saj boste imeli v tednu pred vami, kljub temu da nastopi retrogradni Merkur dovolj časa, da vse zgladite ter pravi čas uredite. V kolikor imate v petek na urniku načrtovan pomemben sestanek, se ga zagotovo morate udeležiti, saj prihajajo novice, povezane z boljšim zaslužkom. Tudi v nedeljo, ko si boste odpočili bo vse na svojem mestu, tudi misli obarvane s čustvi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Že v začetku tedna se boste razveselili, saj boste spontano naleteli na preprosto rešitev za vaše probleme, tam, kjer boste najmanj pričakovali. Rešila se bo kompleksna dilema, ki vas je vedno znova obremenila, končno boste bolj samozavestni. Zagnano se boste v soboto in nedeljo, ko vas bo spodbujala luna v vodnarju doma lotili drobnih vendar pomembnih opravkov, ki bodo seveda povezani s praznično obarvanimi vibracijami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne verjemite v torek, ko bo luna v strelcu preveč pocukanim besedam, saj bodo skrivale v sebi past, ki vas lahko popelje v popolno zmedo. Komaj čakate na poseben dogodek in se ga veselite, zato se boste z veseljem odzvali in se ga urejeni do potankosti tudi udeležili. V soboto vam dan ne bo najbolj naklonjen. Priznali si boste, da nečesa preprosto ne prenesete več, vendar še iščete prave besede, da bi to izrazili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Priznali si boste, da glede določene situacije v kateri nihate potrebujete somišljenike, v smeri, da vam bo vse skupaj bolj jasno. Pogovor s sodelavci ne bo več spominjal na kaos, ampak na prijetno druženje, saj boste vsi malce bolj razbremenjeni. Na čustvenem področju bodo čez vikend na vrsti občutljivi pogovori o denarju in skupni lastnini, kar vas lahko v notranjosti močno vznemiri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čustveno boste v teden stopili zelo mirni, energija vas bo usmerjala v razmišljanje o tem, kako bi vse v kar ste vpeti poglobili. Spoznali boste, da je bolje svoje skrite želje odkrito povedati, le tako jih lahko tudi nekdo usliši. Ker boste na vsakem koraku izžarevali odločnost, vas nihče ne bo mogel prenesti naokoli. Osredotočite se v soboto, ko bo luna v vodnarju na bistvo ter naredite pogumen korak v zvezi s spremembo o kateri razmišljate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo bo pretiraval in vse skupaj vas lahko, če si boste dovolili močno obremeni. Slaba volja bo morda vzrok nesoglasij, zato pazite, ker boste težko ustavili svojo trmo. V četrtek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Merkurjem se bodo skrbi umaknile, okolica pa bo navdušena nad lahkotnostjo, ki jo boste izžarevali. Besede bodo tiste, ki bodo zaznamovale prelomno situacijo, seveda vam v prid.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V začetku tedna vam, ne glede na ves vložen trud ne bo uspelo uskladiti vseh obveznosti. Najboljša izbira bo, da si priznate, da vsega tudi vi kdaj ne zmorete. V službi sredi tedna ne boste našli skupnega jezika, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo. Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj zadovoljni z odnosi, kakršni so trenutno. Prilagodite se v nedeljo tistemu, kar vam po tiho veli podzavest.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne bojte se, saj boste zaznavali podporo tistih, ki zaupajo v vas, ne glede na to, kako se počutite v tem trenutku. Na delovnem mestu ne boste najbolj zbrani, zato nikar ne tvegajte preveč. Raje umirjeno ujemite koristne informacije, ki bodo usmerjale k finančnim napredkom. V soboto, ko se bo luna nahajala v vodnarju pričakujte na ljubezenskem področju realno sliko, ki vas lahko popelje do odločitve, da se v prihodnosti še bolj poglobite v vse skupaj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Osredotočite se v torek, ko vas bo razveselila energija lune v vašem znamenju pozitivne zadeve, ki vam prinašajo dobro voljo in prebujajo navdih. Če se boste potrudili, boste dosegli neverjeten rezultat, ki se lahko pozna tudi finančno. Na področju čustev se vam nasmiha v soboto in nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju vodnarja ugoden splet okoliščin.  Osredotočali se boste na iskrenost in globino.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če je nekaj pomembnega, kar se trenutno dogovarjate povezano s finančnim področjem, bo previdnost zaradi prehoda Merkurja v retrogradno gibanje še kako potrebna. Dogajanje se bo proti koncu tedna upočasnilo še posebej na čustvenem področju, izzivov ne boste imeli pod nadzorom. Soočite se z zadevo, ki bi jo sicer najraje zabrisali in nikar ne odlašajte predolgo, ker bo vedno težje motivirati se.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V začetku tedna boste znali še kako dobro poskrbeti zase, se postaviti na pravo mesto in zahtevati odgovore na vsa dvoumna vprašanja. Čeprav se bo vse dogajalo zelo nepredvidljivo, ne pozabite, da lahko marsikaj spremenite v svojo korist. Sodelovali boste tudi pri reševanju družinskih zapletov, kar vas lahko v nedeljo spravi v slabo voljo, saj se z vašimi predlogi ne bo nihče želel strinjati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ker boste v ponedeljek dobili navidezno brco, se boste končno pogumno soočili s odnosom, ki bo zahteval od vas večje spremembe. Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo. Veliko možnosti boste imeli v petek, da se na področju kariere dokažete, odgovornost pa vam bo tokrat podarila nove priložnosti za prihodnost. Marsikaj boste v nedeljo opravili mimogrede, tudi v težjih okoliščinah.

Preberite tudi LJUBEZEN IN PRIJATELJSTVO