CVETLIČNI VZORCI, KI PRIČARAJO PRIKUPEN VIDEZ

Cvetlični vzorci
Cvetlični vzorci

Cvetlični vzorci, zakaj pa ne?

Na modnih brveh bodo v prihodnje rože še cvetele, seveda v navadnih in nekoliko bolj vpadljivih različicah. Cvetlični vzorci se bodo pojavljali na hlačah, krilih, oblekah in raznih dodatkih. Poiščite šopke v krepkih in svetlih barvah ali v akvarelnih pastelih. Pri kombinaciji cvetličnih vzorcev lahko hitro pride do modnega kaosa zato je najbolje kombinirati z minimalističnimi ali s črno barvo, ki bo cvetice še lepše poudarila.

Cvetlični vzorci so pogosta izbira modnih ikon

View this post on Instagram

?❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Oblačila s cvetličnimi vzorci se najbolj ujamejo s sončnim vremenom in cvetočo naravo, le tako pridejo še bolj do izraza. Tako za elegantne kot tudi vsakdanje stajlinge lahko izberete cvetlični vzorec in ga nosite na sproščen način. Te kombinacije vedno delujejo igrivo in razigrano, v njih pa boš zagotovo videti še bolj ljubko. Anela je levinja, ki je rada opažena, zato jo večkrat vidimo v cvetličnih vzorcih.

View this post on Instagram

Only happiness, when in Paris ?☕️✨

A post shared by Anela Sabanagic (@streetchatella) on

Zvezdnice obožujejo cvetlice, stajling s simpatičnimi vzorci pa bi morala poskusiti vsaka ženska. Ti vzorci so najbolj izraziti pri tistih, ki ste večinoma oblečene v enobarvna oblačila. S spremembo in kakšnim novim kosom, boste še bolj opazne.

Astro profil Sanje Grohar govori, da rada sledi modi, rada eksperimentira, ker ji ugaja, če je v središču pozornosti.

Naj bodo cvetlice večkrat v vašem objemu.

Tudi v hladnih dneh jih lahko nosite in odlično kombinirate in s tem izbrišete sivino. Vašo cvetlično popestritev bodo zagotovo opazili in vas pohvalili.