Kako se astrološka znamenja odzivajo na preventivne ukrepe v povezavi z zajezitvijo virusa Covid-19?

Preventivni ukrepi so tisti, ki služijo temu, da bi se stanje, povezano z virusom Covid-19 čim prej izboljšalo. Katera znamenja se najbolj trudijo, da upoštevajo ukrepe kot so razkuževanje, nošenje mask in ohranjanje medsebojne razdalje? Katera pa so tista, ki kdaj pozabijo na preventivo in masko? Preverite!

OVEN

Oven je prepričan, da je najlažja pot, da se bo lahko čim prej vrnil v aktivno življenje to, da dosledno sledi preventivnim ukrepom. Ker je sam tisti, ki poskrbi da si vedno razkuži roke in nosi masko, ga tisti, ki pravil ne upoštevajo zelo zmotijo. V jeznem trenutku je sposoben celo koga, ki pravil ne upošteva nadreti, ne ozira se na posledice.

BIK

Bik je tako trmast, da je odločen, da bo upošteval vse ukrepe, ki so zahtevani, samo da ne bo slučajno škodil sebi ali svojim bližnjim, za katere se vedno potrudi. Velik gurman se zna soočiti, da obilna kosila v restavracijah odpadejo, namesto tega s svojim kuhanjem in izvrstnim okusom zna posvetiti družini in vsem skupaj pokazati, da je to obdobje lahko tudi koristno.

DVOJČKA

Dvojčki večkrat ne verjamejo vsemu kar slišijo, zato so na trenutke dvomljivi v povezavi z raznimi informacijami. Spadajo več ali manj med tiste, ki se pravil v zvezi z nošenjem maske in razkuževanjem držijo zato ker se pač morajo. Največji problem, ki jih spravlja v slabo voljo je, da se morajo odpovedati svojemu najljubšemu hobiju, druženju.

Kako se astrološka znamenja odzivajo na preventivne ukrepe v povezavi z zajezitvijo virusa Covid-19?

RAK

Rakom največ pomeni, da je njihova družina zadovoljna, zato se striktno držijo vseh preventivnih ukrepov. Iščejo maske, ki nudijo najboljšo zaščito in se trudijo, da čim več časa preživijo doma, saj se zavedajo nevarnosti v primeru okužbe. Ne samo zaradi sebe, ampak tudi zaradi tega, da ne bi zaradi njihovega neupoštevanja pravil zbolel kdo d družinskih članov.

LEV

Levi znajo na ves glas komentirati, če se nekdo v njihovi bližini ne drži preventivnih ukrepov, saj so sami na tem področju dosledni. Zaradi svojih številnih obveznosti si enostavno ne morejo privoščiti, da bi bili bolni. Zato namenjajo razkuževanju, ohranjanju razdalje in nošenju mask posebno pozornost, tako v službi kot tudi drugje.

DEVICA

Device so posamezniki, ki skozi življenje delujejo v smeri preventive. Kupujejo najbolj kvalitetne maske in razkužila. Z veseljem poskrbijo za zaščito celotne družine, jih opozarjajo še slučajno kdaj pozabijo nadeti masko, ko gredo iz stanovanja. Device skrbijo tudi za zdravo hrano in zadosten vnos vitaminov, tako da so proti virusu še bolj zaščitene.

Kako se astrološka znamenja odzivajo na preventivne ukrepe v povezavi z zajezitvijo virusa Covid-19?

TEHTNICA

Tehtnicam ni vseeno za zdravje. Lahko jih zagrabijo strahovi in panika pred tem, da bi se okužili. Dosledni so tako doma kot tudi na delovnem mestu, kjer z veseljem opozorijo sodelavca, ki si v pisarni kjer je več ljudi sname masko. Ne zanima jih, če jim bo kdo zameril, pomembno jim je le to, da ostanejo zdravi. Stike imajo po telefonu in računalniku, kar jih sploh ne moti.

ŠKORPIJON

Škorpijoni se glasno vključujejo v razne razprave povezane z virusom, zavedajo se nevarnosti, zato so med prvimi, ko se je potrebno zaščititi. V trgovini, kjer opažajo da je preveč ljudi, so sposobni stopiti do varnostnika in zahtevati da se zadeva uredi, saj se nikjer ne želijo počutiti ogroženi. Radi imajo maske z različnimi strašljivimi motivi.

STRELEC

Strelec je zmeden posameznik, ki komaj čaka, da se vsi pogoji sprostijo, saj ga omejitve močno vznemirjajo. Kljub temu se boji, da bi ga virus zaustavil, zato dosledno upošteva medsebojno razdaljo, kljub temu da se drugače rad rokuje in neprestano išče možnosti za druženje. Ker je pravi dobrotnik, ki mu ni vseeno za druge, doživlja resnost preko žalostnih in negativnih informacij.

Kako se astrološka znamenja odzivajo na preventivne ukrepe v povezavi z zajezitvijo virusa Covid-19?

KOZOROG

Kozorog zna realno sprejemati informacije in se zaveda resnosti ukrepov. Ker ni uporniško usmerjen, zanj preventivni ukrepi ne predstavljajo večje težave. Če le ima možnost, dela z enako paro kot v običajnem obdobju, le da ves čas razkužuje in seveda vedno nosi masko. Ohranjanje razdalje je za kozoroga, ki je bolj zaprtega tipa najmanjša težava.

VODNAR

Vodnar je rad svoboden, še raje se druži, zato ga upoštevanje ukrepov na trenutke močno vznemirja. Ker želi vedno vse razumeti do potankosti, išče razloge za in proti ter skuša poiskati kakšno bližnjico. Ker je vodnar zelo čisto znamenje, se najbolj drži tega, da se vedno razkuži. Razkužilo je v njegovem žepu vedno in povsod.

RIBI

Ribice verjamejo v preventivo, zato so tiste, ki poskrbijo, da so roke vedno razkužene, njihove maske pa so zaščita, ki je zanje že nekako samoumevna. Ne obremenjujejo se z drugimi, pomembno zanje pa je, s kom se družijo tisti, s katerimi so v tesnejših vsakodnevnih stikih, saj jih je zelo strah, da ne bi slučajno zboleli.

Katera znamenja se najbolj trudijo, da upoštevajo ukrepe kot so razkuževanje, nošenje mask in ohranjanje medsebojne razdalje?

Znamenja, ki najbolj upoštevajo preventivne ukrepe so devica, rak, oven in ribi.

Katera astrološka znamenja so tista, ki kdaj pozabijo na preventivo in masko?

Na preventivne ukrepe v zvezi z virusom Covid-19 včasih pozabijo dvojčki, vodnarji in strelci.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi OSEBNA RAST: STRAH IN NJEGOV POMEN