TEDENSKI HOROSKOP OD 10. DO 16. APRILA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 10. do 16. aprila napoveduje sproščeno delovanje
Tedenski horoskop za obdobje od 10. do 16. aprila napoveduje sproščeno delovanje

Tedenski horoskop za obdobje od 10. do 16. aprila napoveduje sproščeno delovanje

Predviden čas branja: 2 minuti

Sonce v ovnu, ki vas bo tekom tedna spremljalo prebuja hitre odločitve in ne mara odlašanja. Čeprav boste z vsem hoteli opraviti na hitro, se vam bo marsikaj zaradi notranje napetosti zatikalo in vse vam bo šlo narobe. Zaželeli si boste svobode in se rahlo izogibali delu. Diplomacija bo adut, ki vam bo koristil v družinskem okolju. Več časa boste namenili sebi in prostemu času. Kljub temu ne boste imeli večjih težav s financami, saj vas bo reševal vpliv Merkurja v biku.

Drugače bodo začeli gledati na vas, še posebej predstavniki nasprotnega spola.

Tedenski horoskop za obdobje od 10. do 16. aprila napoveduje sproščeno delovanje

Naj gre za osebne ali poslovne finance, bodite dosledni pri preverjanju. Prijateljstva, ki ste jih v preteklem obdobju zanemarili, ali pa vanje vlagali premalo energije, bodo zopet aktualna in zanimiva. Venera v torek prehaja v znamenje dvojčkov, zato bo marsikatera situacija obarvana s čustvi, ki vam morda v prvi fazi ne bodo najbolj jasna. Zdaj je čas, da se soočite in direktno poveste svoje želje vsem tistim, ki bi jih morali slišati.

Z energijo dvojčkov boste nekoliko raztreseni, po drugi strani pa oboroženi z močjo in energijo. Vedeli boste, da za vsakim dežjem posije sonce. Odprle se vam bodo nepričakovane priložnosti. Lekcija, ki jo morate osvojiti, je, da se je potrebno na področju ljubezni bolj prilagoditi. Z nekaj samoobvladovanja je lahko teden spodbuden, razlog boste lahko pripisali svoji samozavesti.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, leva in tehtnice.

Preberite tudi KAJ VAM PRINŠA OBDOBJE PLUTONA V VODNARJU? in Mesečni horoskop APRIL 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobili boste, kar si želite, vendar kljub temu ne boste popolnoma sproščeni, saj vas spremlja nakopičen strah, ki bo kradel energijo in vas vznemirjal. Ne pustite se v sredo, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Jupitrom izzvati, saj se lahko vname resen prepir, v katerem boste izgubili prednost. Nova zgodba se bo v nedeljo razvijala počasi, toda izredno intenzivno. Zberite se in bodite predvsem odločni, saj boste lahko s tem nadoknadili zamujeno. Prihaja tihi občutek, da lahko naredite marsikaj, o čemer razmišljate že dlje časa.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne bodite razočarani, če bo v začetku tedna, ko se boste še sestavljali bolj malo pravih rezultatov. Kljub temu ne dvomite, saj ste na pravi poti. Polni boste v četrtek idej in zamisli, ki jih je vredno tudi finančno unovčiti. Vsekakor vam poleg kreativnosti ne bo primanjkovalo volje za sklepanje poslov, dodatni zaslužek bi vam lahko prijetno polepšal teden. Ljubezen vas bo v nedeljo čisto prevzela in hkrati presenetila, tako samske kot tudi vezane.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vprašajte se, kako bi se lahko rešili iz določene situacije, posebno, če ste v svoje doživljanje vmešali dvome in razne negativne slutnje. V tem tednu boste veliko časa preživeli s prijatelji, ki bodo blagodejno vplivali na vaše počutje. Na dan lahko pridejo proti koncu tedna čustva, ki bodo spremenila določene odnose v pozitivni smeri. Sedaj se boste končno začeli zavedati, kdo je tisti, ki mu lahko rečete prijatelj in se lahko zanesete nanj. Pri srcu vam bo toplo, preplavilo vas bo zadovoljstvo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V začetku tedna ne dovolite, da bi na vas vplivale zasebne zadeve, saj se na takšen način ne boste mogli zbrati, ko bodo od vas zahtevali odgovor. Znali si boste vzeti čas za vse, kar vas zanima, pri tem pa ne boste pozabljali na pomembne obveznosti. Zato si lahko konec tedna obetate prijetne trenutke, ki se bodo povezovali predvsem z notranjim zadovoljstvom. Prišli boste do spoznanja, da ste se v preteklem obdobju premalo postavili zase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V zraku boste že v začetku tedna začutili ljubezen in povečano željo po spolnosti. Pojavila se bo oseba, ki vas lahko zmede in vse skupaj postavi na glavo, vendar v prijetnem smislu. Vezani levi, bodite direktni in prilagodljivi. V petek boste pridobili informacijo, ki vas bo močno presenetila. Predlagali boste nekaj, kar bo s strani nekoga, ki vas ne želi razumeti sprejeto z nasmeškom. Pravočasno pripravite vse podrobnosti, da ne bodo dvomi povzročali slabe volje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na osebnem področju vas zaradi neodločnosti čaka še nekaj dela na sebi. Prav tako se boste v torek na področju kariere znašli v nezavidljivi situaciji. Upoštevajte tudi razum, šele potem se odločite, da ne bo odločitev napačna. Proti koncu tedna prehajate v obdobje, ko boste sami sebi dovolj, kar lahko nekoga zmoti. Borite se in usmerite skrito energijo v konkretne rešitve, ki se bodo pojavile v nedeljo, ko boste bolj umirjeni in nežni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Finančno niste v najbolj ugodnem obdobju, zato pazite v sredini tedna, ko vas bo mikal večji nakup na svoje izdatke. Misli se bodo vrtele okoli različnih ciljev, najbolj pomembno pa bo preveriti materialne zmogljivosti. Ljubezenske vibracije konec tedna znova prebujajo strast. Skozi prijetno dogajanje boste prepleteni s svojo notranjo energijo in nežno platjo. Razigrani namigi ljubljene osebe bodo za vas kot zdravilo, ki vas vodi k boljšemu počutju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Razmislite pred pomembno odločitvijo, kaj je za vas resnično pomembno, morda boste potrebovali samo več časa. Potolažite se z mislijo na zaslužek, ki vam bo polepšal življenje. Ego bo težko prenašal kritiko, zato v ljubezni pričakujete preveč. Bodite bolj prilagodljivi, saj boste le tako prebudili razumevanje po katerem hrepenite. Čez vikend se bo zopet nakopičilo nekaj nihanj. Ker se nikakor ne boste sposobni umiriti, pazite v odnosih in izbirajte prave besede.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prihaja nekaj informacij, ki jih bo potrebno obdržati zase. Naenkrat boste sredi tedna apatični, nekako zamorjeni, brez prave volje za delo. Pazljivi bodite tudi pri finančnih zadevah, saj se boste zopet spogledovali z velikim tveganjem. Presenečeni boste, ko vas bodo doma v soboto pohvalili da ste nekaj naredili veliko boljše kot ostali. Na čustvenem področju boste prilagodljivi, zato boste v nedeljo lažje prestajali nasprotovanja, ki jih boste deležni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pozorni bodite, da vas sodelavec, ki mu načeloma zaupate ne potegne v zadeve, ki se vas ne tičejo. Močni notranji občutki lahko rešijo napeto situacijo, a potrebno jim bo prisluhniti. Energijo boste v petek usmerjali v pravo smer, kjer boste taktno prihajali do izraza. Odlično vam bo šlo, še posebno če boste svoje prebliske znali pravilno razporejati. Proti koncu tedna boste vedno bolj utrujeni. Naj bodo vaši odgovori bolj kratki in jedrnati, s tem boste prihranili slabo voljo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Potrpežljivost na področju odnosa s sodelavci se vam bo v torek, ko se boste znašli sredi pravega kaosa obrestovala. Ne boste pa najbolj navdušeni nad tem, da morate reševati ljubezenske zaplete. V nedeljo boste izgladili medsebojne napetosti in otresli se boste tudi občutkov, ki se jih sicer sploh niste zavedali. Morda boste še nekoliko razdvojeni na področju čustev, saj imate dovolj nesporazumov in raznih zoprnih zapletov. Želeli si boste več strasti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Hrepeneli boste po osebnem napredku, saj imate občutek, da življenja ne živite s polno paro. Nič ne bo narobe če sanjarite, le meje si postavite. Ne bodite presenečeni, če boste morali  najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej. Dogajanje bo v soboto od vas zahtevalo vse prej kot odlašanje in preudarnost, prilagajanje bo težavno. Odločitev, da je bolje narediti nič kot pa vztrajati bo tokrat morda napačna. Ponovno premislite o plusih in minusih svojih dejanj.

Preberite tudi EMPATIJA, RAZŠIRITEV ZAVEDANJA