Škodljive razvade: Katero najtežje izpustite glede na astrološko znamenje?

S škodljivimi razvadami in navadami se vsi težko soočamo, vsako znamenje pa si na tej poti izbira svoja sredstva in ima s kakšno razvado več težav kot z drugo. Katera pa so tiste škodljive razvade, s katerimi se vaše znamenje najtežje sooči?

Oven

Ovnov moto živi se samo enkrat vas velikokrat vodi, da se škodljivim razvadam zavestno ne želite odreči, saj smatrate, da nekaj pa lahko imate zase. Čeprav ste v življenju odločni, boste s kajenjem težko prenehali. Saj si znate poiskati različna opravičila in se s tem ne obremenjujete preveč.

Najtežje prenehate kaditi

Škodljive razvade: Katero najtežje izpustite glede na astrološko znamenje?

Bik

Vi tako radi posegate po dobri hrani in jo ustvarjate, da je za vas prava nočna mora odrekanje na tem področju. Popolnoma se zavedate, seveda teoretično, da bi morali poiskati bolj zdravo smer prehranjevanja, vendar je za vas tako težko hujšati, da se s tem enostavno ne želite soočati, saj preveč uživate v svojem lagodju.

Najtežje do konca izpeljete dieto

Dvojčka

Ves čas ste v pogonu, tudi takrat ko imate dovolj časa, se vam mudi, zato se težko umirite in osredotočite na vožnjo. Čeprav vam je jasno, da so pravila na cesti postavljena z namenom, jih tako hitro prekršite, da se tega še sami ne zavedate. Vožnja čez rdečo luč in hupanje vas morda celo vznemirjata.

Najtežje prenehate delati prekrške na cesti

Rak

Občutljivost, ki je pri vas še kako izražena je tista, ki vas večkrat vodi v slabo navado in sicer v to, da se smilite sami sebi, namesto da bi naredili korak, dvignili glavo in se soočili. Vloga žrtve vam nikakor ne bo pomagala, da se znebite tudi ostalih slabih navad, ki vam nagajajo skozi vaše umirjeno življenje.

Najtežje prenehate z vlogo žrtve

Razvade

Lev

Alkohol je na svetu da naredi zabavo še bolj zabavno in po službi je tako sproščujoče spiti kakšno pivo, ampak kaj ko je to navada, ki ne vodi v nobeno dolgotrajno zadovoljstvo. Vi se tega še kako dobro zavedate, vendar se hladnemu pivu tako težko uprete, tudi če veste, da se bo na dolgi rok začel kopičiti tudi vaš trebuh. Čeprav ste na ostalih področjih zelo odločni, vas ta slaba navada nekako spremlja.

Najtežje se uprete hladnemu pivu

Škodljive razvade in astro znamenja

Devica

Lepo, da imate radi pospravljeno stanovanje, čist avto in zložene stvari, vendar je tanka meja med pozitivnim učinkom in slabo navado, ki krade vaš čas in energijo. S to navado, ki se je nikakor ne morete znebiti ste neverjetno moteči tudi za svojo okolico. Tudi če vam uspe vse, prenehati kaditi, jesti nezdravo hrano, ste tukaj nemočni.

Najtežje se izognete pretirani čistoči

Tehtnica

Res je, da skrbno izbirate hrano in strmite k lepoti, vendar na vnos tekočine, oziroma vode večkrat pozabite. To je slaba navada, ki se je boste morda lažje znebili, če se boste bolj zavedali, da s tem ne delate škode samo telesu, ampak tudi svoji lepoti. Tudi z ostalimi navadami se soočate težje, saj ste bolj neodločni.

Najtežje začnete uživati več vode

Razvade

Škorpijon

V svojem življenju neprestano tvegate, čeprav se zelo dobro zavedate, da vam to večkrat prinaša težave. Ta slaba navada vam lahko pred nosom izmakne srečo, zato jo skušajte vsaj polovično nadzorovati. V svoji bujni domišljiji se sicer odločite prenehati, v vsakodnevnem življenju pa vas spremlja več slabih navad.

Najtežje se uprete drastičnemu tveganju

Strelec

Vaš domiselni napreden um vas večkrat prepriča, da boste tokrat zagotovo nekaj zadeli, zato se resnično težko soočate s slabo navado, igrami na srečo, ki lahko žal vodi v težave in propad. Prav je, da ste spontani, vendar niste ravno mojster odločanja, ko govorimo o premagovanju slabih razvad.

Najtežje se izognete igram na srečo

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA IN NAGNJENOST K BOLEZNIM

Kozorog

Čeprav ste zelo delovni in motivirani, je vaša slaba navada, da v prostem času preveč lenarite, namesto da bi svoje telo prebudili s kakšno športno aktivnostjo, vsaj gibanjem v naravi. Lažje se odločite za kakšno bolj drastično odločitev, kot pa da bi si naredili plan aktivnosti v prostem času in se ga držali.

Najtežje premagate lenobo in pasivno stanje

Razvade

Vodnar

Ste zabavni in željni dogodivščin, hoja po robu pa je tista, ki vas dopolnjuje, zato na zabavah večkrat pretiravate z opojnimi substancami, ki pa morajo biti izbrane. Poskusite se upreti večjemu številu kozarcev in potegnite na plano svojo naravno družabno plat in kaj hitro boste prišli do zaključka, da imate raje jutra brez mačka.

Najtežje se uprete tistemu dobremu koktailu

Ribi

Sladkosnedne ribice se večkrat v trenutkih žalosti tolažite s sladkimi dobrotami, vendar se kljub temu, da se zavedate, da tortice kopičijo vaše kilograme težko odločite za prekinitev tega nezdravega početja. Primanjkuje vam odločnosti, zato ste pri moči, potrebni za spremembo slabih razvad žal na zadnjem mestu.

Najtežje se odločite črtati tortice s seznama

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ZASVOJENOST S HRANO IN ASTROLOŠKA ZNAMENJA