S KATERIMI ZNAMENJI SE TEHTNICE V ŽIVLJENJU NE UJEMATE?

S katerimi astrološkimi znamenji se tehtnice v življenju ne ujemate?
S katerimi astrološkimi znamenji se tehtnice v življenju ne ujemate?

S katerimi astrološkimi znamenji se tehtnice v življenju ne ujemate?

Predviden čas branja: 4 minutes

Katera znamenja zodiaka so tista, ki se z umirjeno tehtnico v življenju ne znajdejo najbolj. To so znamenja, ki so na določenih področjih drugačna od tehtnic, morda preveč arogantna, sarkastična in egoistična…

PRIJATELJSKI ODNOSI

V prijateljskih odnosih tehtnica najtežje razume raka in bika, ki delujta povsem drugače, bolj ležerno in občutljivo. Čeprav si tehtnica želi biti z vsemi prijatelji zelo blizu, ji to z preveč samozavestnim levom običajno ne uspe. Strelec je preveč optimističen, zato se s tehtnico, če gre za prijateljski odnos težje dopolnjuje. Tudi kozorog je prijatelj, s katerim v prijateljskem odnosu tehtnica zaradi njegove trde narave porabi preveč svoje energije.

LJUBEZENSKI ODNOSI

Srečanje Tehtnice in Raka je na trenutke morda res privlačno in všečno. Tehtnico uvrščamo med  zračna znamenja in ji vlada Venera. Raku kot vodnemu znamenju vlada Luna. Tehtnica kot močna oseba je po naravi vodilno usmerjena. Na drugi strani pa je občutljivi, nežni in romantični Rak, s katerim težje dosežeta harmoničen odnos, ki terja kompromis. Tega namreč ni moč vselej izpostaviti. V soju zaljubljenosti sta lahko zelo srečna in njuna vez veliko obeta. Tehtnica, ki tehta možnosti, se ob čustveni varnosti počuti udobno. Vendar kaj kmalu ugotovi, da je Rakova redkobesednost zanjo moteča, ker želi biti na tekočem z dogajanji.

S katerimi astrološkimi znamenji se tehtnice v življenju ne ujemate?

Rak potrebuje čustveno zagotovilo, hkrati je preponosen, da bi se pogovarjal.

Tudi pri delitvi del se težje sporazumevata, ker od partnerja Raka ni pričakovati povratnih informacij. Za vzdrževanje harmonije sta strpnost in komunikacija zelo pomembni, pa tudi izjemno težki. Liberalna Tehtnica idealistično išče ravnotežje in pravice, prisega na družbene vrednote in daje poudarek na partnerski odnos. Vendar je konservativnemu Raku, zaščitniku doma in družine, težko slediti vodstveni Tehtnici. Le-ta ima izostren občutek za stil, nagiba se k ekstravagantnosti, obožuje družabne prireditve in niso ji tuja finančna tveganja. Rak je vselej najsrečnejši doma. Finančna varnost je zanj izjemnega pomena. Njuna harmonija je možna v družinskem okolju z veliko mero strpnosti. Kot sopotnika za življenje pa rabita več začinjenosti in izzivov. Skupaj preživita sladke trenutke brez obljub za prihodnost           

Devica in Tehtnica sta lahko čudoviti in harmonično igrata skupaj le pod pogojem, če je to želja obeh.

Potrebno je vložiti veliko truda predvsem za začetek. Devici vlada nestalni Merkur, ki lahko na prvi pogled povzroča nekaj zadržanosti. Nagnjene so h kopičenju dobrin, privržene načelom, pravilom in točnosti. Vpliv elementa zemlje zagotavlja Devici vestnost, učinkovitost in previdnost pri opravljanju zadanih nalog. Slovijo po svoji delavnosti in raziskovalnem duhu. Tehtnica je vselej pripravljena na odprto in iskreno komunikacijo v nasprotju z Devico, ki velikokrat poskuša obračati besede sebi v prid.

Devica reagira impulzivno, če nima prav, v nasprotju s Tehtnico, ki zadeve vselej dobro premisli ali pretehta.

Je znamenje poštenosti in elegance v nasprotju z Devico, ki je lahko velikokrat neiskrena, čeprav se tega ne zaveda. Dobro za obe znamenji je značilno izražanje dobronamernih kritik. Čutnost in velikodušnost Tehtnice lahko odreši Devico pretirano težkega in monotonega dela, medtem ko zanesljive umske sposobnosti Tehtnice dajejo preveč zaupljivi Devici več odločnosti in previdnosti. V odnosu sta si Devica in Tehtnica velikokrat precej različni, zato se lahko med njima vzpostavi veliko nezanimanja. Pri intimnem odnosu ni pravih iskric, kar je všeč enemu, drugemu ni.

S katerimi astrološkimi znamenji se tehtnice v življenju ne ujemate?

KARIERA

Na področju dela in denarja se tehtnica najprej znajde v napeti situaciji z devico in ribo, saj sta preveč zakomplicirana zanjo. Tehtnice na področju kariere nervirajo tudi strelci, ki mislijo da so v vsem najboljši. Ko je vse skupaj povezano še s financami, je najbolj čuden v očeh tehtnice zapravljiv škorpijon.

DRUŽINSKI ODNOSI

V družinskih odnosih tehtnice niste najbolj kompatibilne z ovni in levi, saj razmišljajo popolnoma drugače, za vaš okus preveč optimistično. Težko v družinskih odnosih sprejemate tudi vodnarje, ki ves čas radi kradejo pozornost s tem da so v središču pozornosti. Na živce vam gredo tudi ljubosumni in preveč občutljivi raki.

Kaj je tisto, kar tehtnice najbolj spravi ob živce v povezavi z ostalimi znamenji?

Tehtnice v odnosu z ostalimi znamenji najbolj spravi ob živce, da se nekdo zlaže, jih zavaja ali skuša manipulirati z njimi.