Moški, rojen v znamenju tehtnice, estet in mediator zodiaka

Moški, rojen v znamenju tehtnice je popolnoma uravnotežen moški, ki vedno išče lepoto in harmonijo. On je pravi simbol enakosti in pravičnosti. Prizadeva si delovati usklajeno, vedno poskuša biti kar se da objektiven.

Umirjen moški tehtnica ne mara konfliktov. Ničesar pri njem ni mogoče doseči s povzdignjenim glasom in vedno se bo potrudil, da bi se izognil naporni konfrontaciji. Veliko raje ima mir in tišino. Prizadeva si za ravnovesje na vseh področjih življenja. Raje bi se o stvareh pogovoril in poskušal razumeti plat zgodbe, kot da bi zaloputnil vrata ali vrgel šalico po tleh. Včasih je z njim težko biti potrpežljiv, saj je njegov okus prefinjen, s skromnimi stvarmi se običajno ne zadovolji.

Izbiranje filma, izbrati kaj jesti in kje se srečati, to je zanj največji problem, saj je neodločen.

V negativnem smislu se je sposoben najprej neodločno izmuzniti izbiri, jo prepustiti vam, nato pa se pritoževati, da je izbira slaba. Na pomembna vprašanja ne odgovarja takoj, saj potrebuje čas za razmislek. Ne pozabite, da njegovo nihanje ni znak šibkosti, temveč nagnjenost k nepristranskosti. Globoko vdihnite in počakajte, da bo prišel do svojega  zaključka. To bo verjetno trdna, poštena ocena vseh možnosti, ki so na voljo. Moški tehtnica je nevtralni sodnik in objektiven odločevalec.

Moški, rojen v znamenju tehtnice, estet in mediator zodiaka

Je popoln prijatelj, ko potrebujete nasvet. Moški tehtnica je intelektualec, ki o svojih idejah rad razpravlja z drugimi.

Spremlja ga prirojen občutek pravičnosti, zaradi česar tehta prednosti in slabosti vsakega argumenta. Tehtnici vlada Venera, zato je ta moški ambasador boginje ljubezni. Spremlja ga nagnjenost k lepim stvarem, kot so prestižne blagovne znamke, elegantni avtomobili in sijoči pripomočki.

Preberite tudi KAKŠEN VOZNIK STE GLEDE NA ZNAMENJE?

Všeč so mu tudi lepe ženske, s katerimi rad uživa ob baletu ali v gledališču. Je umirjen in očarljiv in v vseh okoliščinah bo znal obnašati tako, da boste nanj ponosne. Moški tehtnica je človek estetike, z ostrim očesom za lepoto ljudi, predmetov, glasbe in besed.

Ljubezen je zanj zelo pomembna. Nepopravljiv romantik, je rad zaljubljen. Zaljubljeni moški tehtnica je nekdo, ki je našel skrivnost popolne harmonije. Srce nosi v obeh rokah, spremlja ga hrepenenje po tem, da bi razmerje trajalo v takšni obliki, kot se je pričelo. Kljub svoji nagnjenosti k muhavosti, ne bo nikoli igral iger. Če reče, da bo poklical, bo poklical, nanj se vedno lahko zanesete.

Moški, rojen v znamenju tehtnice, estet in mediator zodiaka

Tipičen moški rojen v tem znamenju želi ugajati in biti zadovoljen.

Spolnost mu nudi dvojno dozo užitka, tako v dajanju kot v sprejemanju. V spalnici je zelo očarljiv, prav tako tudi zunaj nje. To je čuten in sentimentalen ljubimec, ki ne zna biti grob in nesramen. Glede na situacijo lahko deluje kot diplomatski, taktični in karizmatičen posameznik, ki skoraj nikomur ne gre na živce. Spada med kardinalna znamenja, zato je običajno motivator za začetek pogovora. Prijateljske odnose lahko sklene zelo hitro.

On je zelo optimističen, vendar raje ostane hladen, miren in zbran, namesto da bi eksplodiral. Redko izgubi živce in večino časa uspete ostati uravnotežen. Precej enostavno in hitro preboli stvari, ki ga žalostijo ali vznemirjajo. Med pogovorom z ljudmi se mu porajajo kreativne ideje. Je zelo iznajdljiv in običajno poišče poštene in logične rešitve težav.

Soočenje je zanj ena najtežjih stvari na svetu. Kadarkoli se znajde v težavnem pogovoru ali se počuti napaden, se bo umaknili samo zato, da ohrani mir in harmonijo. Nikoli pa ne bo povzročal težav ali sprožil težkih pogovorov.

Preberite tudi NAJBOLJ GLOBOKI IN DUHOVNI MOŠKI ZODIAKA

Pripravljeno za Sensa.si