PRIHAJA OBDOBJE VENERE V ZNAMENJU RAKA

Venera, ki prehaja v znamenje raka bo močno poudarila odnose
Venera, ki prehaja v znamenje raka bo močno poudarila odnose

Venera, ki prehaja v znamenje raka bo močno poudarila odnose

Poslovite se od neustavljive strasti in neverjetnega poguma in se pripravite na globoka čustva ter povezanost, ki podarja občutek varnosti. V sredo 2. junija preide Venera iz zračnih dvojčkov v znamenje raka, ki je najbolj tesno povezano s čustvenim dojemanjem. Ljubezen je v tem obdobju tista, ki jo bomo postavljali na vrh naših prioritet.

Najbolj pomembno vam bo, da zaznavate varnost, udobje in skrb.

Venera, ki prehaja v znamenje raka bo močno poudarila odnose

Bolj kot običajno boste pozorni na notranje občutke ter zaznave, kot pa na pravila in izrečene besede. Vse boste počeli bolj premišljeno in previdno, kar vas lahko zaščiti pred nespametnim delovanjem in tveganjem. Želeli si boste varnih in trdnih povezav.
Zaljubljeni boste na trenutke nekoliko nerazpoloženi, nekateri pa lahko greste tako daleč, da boste želeli pritegnili pozornost ljubljene osebe na vso silo. Iztirilo in razjezilo vas bo vse, kar je neosebno. Čustvenega soočenja se ne boste bali, kljub temu da boste ves čas v notranjosti zaskrbljeni. Če vas bodo prizadeli, boste to težko pozabili.

Vsake toliko se boste umaknili vase, v svoj svet, v katerem se boste počutili varno.

Predstavljate si, kako se rak premika proti svojemu cilju, in dobili boste odlično predstavo o Veneri v tem znamenju. V družinskih odnosih, ki vam bodo v tem obdobju veliko pomenili, boste občutljivi, sentimentalni in skrbni. Ker boste zelo zaščitniški, lahko doživite zaradi želje po neprestanem nadziranju številne čustvene vzpone in padce. Prevelika navezanost na preteklost vam lahko prepreči, da bi uživali v danem trenutku. Rakova samozaščitna narava ga usmerja k temu, da se ko se pojavi kočljiva situacija umakne in skrije, zato bodite pozorni da se temu koraku izognete.

Venera in vpliv na materialno področje

Ker Venera zajema tudi področje financ, se ne čudite, če boste kar naenkrat bolj previdni pri zapravljanju, varčni in morda celo malce stiskaški. Skrbelo vas bo za finančno stabilnost, močno boste osredotočeni na vsakodnevne malenkosti, ki jih običajno spregledate. Delovali boste iz srca, tudi če gre za denar ali delo.

Tesno boste povezani z ljudmi, ki jih imate radi in vaše zadovoljstvo bo vključevalo preživljanje časa s tistimi, ki so vam resnično blizu.

Če ne bo vse tako kot ste si zamislili, pričakujte čustvene izbruhe in solze, ki jih bo težje kot običajno ustaviti. Venera se v znamenju raka počuti prijetno, zato je pripravljena širiti svojo naklonjenost. Motivira vas, da se usmerite v varne odnose, saj je zelo tesno povezana z iskreno ljubeznijo.

Ko se združita Venera in znamenje raka, ustvarjata potencial za večjo intimnost in priložnost za izgradnjo boljših odnosov. Želja po skrbi za druge bo močnejša, gnezdenje v domačem okolju vam bo prineslo veliko užitka in morda se boste odločili, da preuredite dom. Če želite kupiti ali prodati stanovanje ali hišo, je sedaj odličen čas za ukrepanje.

Venera, ki prehaja v znamenje raka bo močno poudarila odnose

Avanture in hitri zmenki sedaj odpadejo, želeli boste nekaj stabilnega, trajnega in zvestega.

Intimnost brez čustvene vpletenosti vam ne bo pisana na kožo, ne bojte se tega povedati na glas. Kljub želji po tesni povezavi boste v srčnih zadevah veliko bolj previdni kot običajno, pojavi se lahko tudi nekaj skritih dvomov. Če ste čustveno ranjeni, je lahko bolečina v tem času še bolj intenzivna.

Najbolj intenzivno se bo ta vpliv dotaknil rojenih v znamenju raka, rib in škorpijona. Večkrat vas bodo označili za preveč občutljive, vi pa boste preprosto uživali v neskončni globini. Ravno ta globina pa je tista, ki lahko zmoti ovne, leve in strelce, saj ste preveč spontani, da bi jo razumeli na pravi način.

Pripravljeno za Sensa.si