Sreča v natalnem zapisu je tista, ki s pomočjo nekaterih aspektov prinaša lahkotne energije

Vsi tisti, ki imate v svoji natalni karti prisoten aspekt Jupitra v trikotniku z Venero, se vas »drži« sreča. Sreča v natalnem zapisu astrološke karte je namenjena le izbranim, zato čim prej preverite, če ste med redkimi izbranci?

Čeprav bi na prvi pogled kakšen astrolog lahko trdil, da Jupiter simbolizira tudi ležernost in lenobo, Venera pa preveliko željo po tem, da bi izpolnili vse svoje želje, povezane z užitki, je ta kombinacija odlična in podarja srečo tudi tistemu, ki se v življenju pretirano za uspeh in zadovoljstvo ne trudi s trdim delom in odrekanjem.

Prav tako je odlične aspekt kvadrat med Venero in Jupitrom, le malce bolj povezan s psihološko ravnijo, kar lahko osebi podarja stabilnost in neobčutljivost, kljub temu pa zna čutiti in razumeti.

Sreča v natalnem zapisu

Zanimiva je kombinacija ki niza srečne zgodbe in nosi s sabo večni optimizem. Ne glede na ostale pozicije planetov posameznika je to veliki trigon. Simbolizira tri planete v harmoniji elementov in je v bistvu veliko darilo, saj lahko olajša življenje vsaj za malenkost.

Sreča v natalnem zapisu

Dogajajo se vam lepa naključja, otroštvo je običajno zelo srečno, polno navdušenja in raznih prijetnih anekdot. V času izobraževanja imate več srečnih naključij, seveda z ne toliko vloženega truda, kot npr. ostali. V času urejanja družine in stabilnega življenja, samostojnega, lahko prej spoznate sorodno dušo, manj bolehate, v službi so vam bolj naklonjeni….

skratka, morda je to odgovor, zakaj imate srečo!

Kvadrati so sicer pri razlagi bolj pomembni, vendar lažji aspekti prinašajo simpatične lastnosti in odzive. Ti odzivi so koristni za dobro počutje in srečna naključja v življenju posameznika.

V kolikor je vaš trigon obarvan z ognjeno energijo, ste še bolj povezani s srečo, vedno radi tvegate, običajno tudi dobivate, ne izgubljate in drži se vas stavek, rojen je pod srečno zvezdo.

Vas zanima, kaj je natalna analiza?