ASTRO PROFIL ZNANIH: PLEZALKA JANJA GARNBRET

Astro profil znanih: športna plezalka Janja Garnbret
Foto: prirejeno po Govori.se

Astro profil znanih: športna plezalka Janja Garnbret

Predviden čas branja: 4 minutes

Janja ima Sonce v znamenju rib, zato jo spremljata sočutje in sentimentalnost. Njen duh je izjemno požrtvovalen. Zaupa v univerzalno ljubezen in pogosto želi pobegniti kakršnikoli resničnosti tega sveta. Z lahkoto se zlije s situacijo, ker je prilagodljiva, nevsiljiva in plašna, če pa nanese, zna hitro, tekoče in prepričljivo izraziti svoje mnenje. Njena narava je ljubeča in nežna, obožuje živali in zna pomagati ljudem v stiski. Odlikujejo jo metodičnost, idealizem in bogata domišljija. Njena energija je podvržena občutkom, odgovornosti in zlasti javno izpostavljanje jo plaši, kajti njena narava je obrnjena navznoter, ljubezniva in spremenljivega razpoloženja.

Popoln uspeh bo Janja z luno v kozorogu dosegla, ko bodo drugi prepoznali njene kvalitete.

Zanima jo sam namen stvari, in ko pride do spoznanj, si jih zapomni, jih arhivira, ter morda s svojim novim spoznanjem osreči tudi koga drugega. Pomembno je, da ne pozabi, kako uporabiti novo znanje in svoje prebliske v vsakdanjem življenju. Rada ima poslovne izzive in tveganja, vendar vedno vse preveri do podrobnosti, saj ne mara izgubljati. Ko naredi nekaj drugačnega, boljšega seveda pričakuje priznanje.

S sekstilom med Luno in Marsom nosi svoje srce na dlani in zelo rada deli svoje občutke.

Težko spusti močna čustva na plano, zaradi tega notranjega nemira jo lahko privede do čustvene izčrpanosti. Pristop je iskren, pošten in obarvan s številnimi ambicijami. Neizmerno trde volje in polna energije se znajde na zavidljivem položaju v očeh počasnih in ležernih ljudi. Merkur ima Janja v ovnu, zato ji prodorna narava omogoča, da je povsod prva. Preveč vztraja pri svojih prepričanjih in se težko prilagaja. Zna zelo dobro razpravljati, se prerekati, voditi vroče diskusije in zajeti bistvo, ko ji postavijo vprašanje. Njen aktivni um zelo hitro dojema in razume vsako situacijo, tudi tisto, ki zaide v težave.

Astro profil znanih: športna plezalka Janja Garnbret
Foto: prirejeno po Wikipediji

Odlikujeta jo izjemna iznajdljivost in velika sposobnost odreagirati v trenutku.

Konjunkcija med Merkurjem in Jupitrom ji podarja inteligenco, široko znanje in širok pogled na življenje, v katerem je običajno srečna in uspešna, z ljubeznijo do učenja, potovanj in pogovorov z ljudmi. Ljudem je všeč njen slog komuniciranja, saj komunicira zelo sproščeno in prisrčno. Z nogami zna trdo stati na tleh, obeta se ji uspeh in dobra izobrazba. Vse, kar ji narekujeta bujna domišljija in intuicija, lahko prenese na papir, in s tem obelodani svoje prave občutke.

V ljubezni je z Venero v znamenju ovna zelo svobodna in spontana.

Giblje se v velikih skupinah ljudi in ima veliko prijateljev obeh spolov, za katere je pripravljena narediti vse. Ni ljubosumna, ni posesivna, vendar od partnerja zahteva določene kvalitete, najbolj pomembno pa ji je, da jo spoštuje in da ji ves čas daje občutek, da jo ima rad in da je zanj najpomembnejša. V partnerskem odnosu ne prenesete podrejene vloge in partnerjeve počasnosti. Redko je nezadovoljna, saj zna odlično poskrbeti zase in se vedno po vsaki še tako zoprni situaciji postaviti na noge.

Zaradi konjunkcije med Venero in Saturnom jo spremlja dobra sposobnost videti stvari takšne, kot so, realne in z odgovornostjo je zelo trdna oseba. Varčna, rezervirana, vedno bolj v ozadju delovanja, se bori za resnico in pravico. V ljubezni so njena čustva iskrena in globoka, saj nikoli ne igra na karto neiskrenosti in je v odnosih zvesta tudi kot prijatelj.

Z Marsom v škorpijonu je sposobna celovite koncentracije in velike discipline, na njeno misel in življenje pa je zelo težko vplivati.

Običajno je skrivnostna in ne želi, da drugi vedo, kakšni so njeni načrti. Zaznave so nagonske, odločne, spremlja jo tudi močna volja, obarvana s trmoglavostjo in magnetično privlačnostjo. Uspešno si prizadeva za neodvisnost in sposobnost, da deluje tako, kot se ji zdi primerno, ne glede na tradicijo in kaj družba pričakuje od nje.

Jupiter ima Janja v ovnu, kar nakazuje, da je navdušena, odločna, energična in napolnjena z veliko idejami o tem, kako rasti, začeti, promovirati ali razširiti stvari, ki ji polnijo misli. Deluje lojalno, korektno in pošteno, s svojim hitrim delovanjem pa se dostikrat znajde na samem vrhu, v srečnih okoliščinah. Socialna pravičnost, morala in človekove pravice so na vrhu njenih zanimanj. Dobrodelna narava bo vedno prisotna, in dobro ve, kako pomagati drugim. Veliko navdušenje in privlačnost lahko privedeta do priljubljenosti in celo slave.

Pripravljeno za Govori.se