ASTRO PROFIL ZNANIH: IGRALKA JOŽICA AVBELJ

Igralka Jožica Avbelj
Foto prirejeno po: Govori.se/Coz

Astro profil znanih: Igralka Jožica Avbelj, ki jo spremljamo tudi v seriji Sekirca v med

Predviden čas branja: 4 minutes

Jožica ima Sonce v znamenju škorpijona, zato jo spremljata zelo intenzivna fizična energija in pogum, njena strast pa je neustavljiva. Zmožna se je podati preko sebe, saj jo spremlja lastnost obnovitve in izboljšanja odnosov ter moči. Deluje nepremagljivo in s svojo prisotnostjo očara vse okoli sebe. Je polna energije in deluje v globino. Njen svet in način, kako razume svet, je navadno obarvan črno ali belo, le redko zaznava sive odtenke. Spremlja jo izjemna intuicija, s katero v trenutku dojame zadeve in zna poiskati modro rešitev.

Močno je prepričana, da bo vedno preživela, ne glede na to, kaj jo čaka. O sebi ima visoko mnenje.

Luna v dvojčkih v natalni karti nakazuje, da je Jožičin intelekt zelo ostre narave. Predaja se književnosti, z lahkoto se prilagodi vsem situacijam in različni družbi. Na kožo ji je pisano delo v odnosih z javnostjo, literarno delo in potovanja. Spretno se zna izogniti dolgočasnim in nezanimivim pogovorom. Boji se razočaranja, zato v poslovnih vodah raje ne tvega preveč.

S trigonom med Luno in Venero je prikupna, ljubezniva, nežna in prilagodljiva.

Privlačijo jo umetnost in kulturna druženja ter umirjene, prijetne zabave. Z otroki je močno povezana in hrepeni po domačem urejenem ognjišču, ter ugodnem ozračju. Prijateljstva sklepa lahkotno, lahko ji zaupate. Njeni globoki občutki so pod strogim nadzorom, spremlja jo tudi samospoštovanje. S pomočjo občutka za dolžnost, ter s svojim resnim pristopom se z lahkoto koncentrira na fizične in intelektualne dolgoročne naloge.

Merkur v strelcu nakazuje, da Jožica deluje z veliko mero optimizma in s svojo neustavljivo razgledanostjo. Znajde se v vlogi dobrega filozofa in verjame, da jo vse, kar v življenju sreča ali spozna, lahko nauči nekaj novega. Je zelo tolerantna oseba, tudi nekoliko površna in občasno neodgovorna. Nervozno jo naredijo dodelani načrti, ki kradejo njeno svobodo. Ne mara avtoritete, zato ima lahko na poslovnem področju, če morate biti podrejena, velike težave. Zaradi svoje svobodne in spontane osebnosti jo imajo vsi zelo radi.

Jožico spremlja sekstil med Merkurjem in Venero zato je ljubeča, optimistična, kultivirana in poštena oseba dobrega renomeja.

Igralka Jožica Avbelj
Prirejeno po: jsp-ready.com

Morda je nagnjena k temu, da je pasivna in podrejena, toda to je sredstvo, s katerim lahko doseže mir v svojem življenju. Diplomacija je močna točka in pogosto jo pokličejo, da razreši težave med prijatelji ali družinskimi člani. Pri komunikaciji ji priskoči na pomoč melodični, poetični in sproščujoči glas. Vedno najde svetlo plat življenja in je pripravljena na razne dogovore. Zelo rada razpravlja in piše, kar počne s čarobnim umetniškim talentom.

Trigon med Merkurjem in Jupitrom Jožici podarja inteligenco, široko znanje in širok pogled na življenje, v katerem je običajno srečna in uspešna, z ljubeznijo do učenja, potovanj in pogovorov z ljudmi. Ljudem je všeč njen slog komuniciranja, saj besede in ideje neprekinjeno pritekajo iz njenih ust. Tolerantna, z izrednim občutkom za pravičnost. Z nogami zna trdo stati na tleh, obetata se ji uspeh in dobra izobrazba.

Venera v tehtnici nakazuje, da je Jožica družabna in zgovorna.

Ljubezen jo privlači vse od začetka, do konca življenja, brez nje enostavno ne more živeti. Dokler ji na tem področju ne uspe, se ne počuti izpolnjeno. Nežna, prijazna, ljubezniva, se najboljše počuti v razmerju, zakonu ali sožitju z drugimi. Ker ne more skriti svojega šarma in metuljčkov, je ljubezen zanjo prava poslastica. V zakonski zvezi in partnerstvu želi nekoga, ki ji je enakovreden, nekdo, ki ravna po njenih pravilih in se prilagaja njeni osebnosti.

Konjunkcija med Venero in Saturnom Jožici podarja sposobnost videti stvari takšne, kot so, realne in z odgovornostjo je zelo trdna oseba.

Varčna, vedno bolj v ozadju delovanja, se bori za resnico in pravico. V ljubezni so njena čustva iskrena in globoka, saj nikoli ne igra na karto neiskrenosti. Karmični vidik dragocene lekcije prinaša ljubezen za celo življenje. Konjunkcija med Saturnom in Neptunom nakazuje, da s trdim in premišljenim delom lahko premaga vse ovire.

Morda se sooča tudi z zamudami in omejitvami drugih ljudi ali dogodkov v svojem življenju. To je karmični vidik, ki nakazuje, da bo doživela nekaj težav, da bi dvignila svojo zavest in se osvobodila negativne karme. Čas, samodisciplina, potrpljenje in vztrajnost bodo pomoč pri premagovanju strahov in privedli jo bodo do doseganja ciljev. Spremlja jo intenziven potencial, da se odlično znajde v kreativnem samo izražanju, kot umetnost, glasba, ples in film.

Pripravljeno za Govori.se