ASTRO PROFIL ZNANIH: VOJKO BELŠAK

Astro profil znanih: Igralec Vojko Belšak je resen, vesten in točen
Vojko Belšak (foto: mediaspeed.net)

Astro profil znanih: Igralec Vojko Belšak je resen, vesten in točen

Predviden čas branja: 4 minutes

Vojko, ki je igral vlogo Erika v seriji Reka ljubezni, sedaj pa ga spremljamo v vlogi Maksimilijana v seriji Sekirca v med, zna poskrbeti zase. S Soncem v devici je Vojko zelo premišljen, racionalen in ima odličen občutek za kompromis. Organiziran pristop in vztrajnost ga vodita do uspeha, saj zna na svoj način s poudarjenimi vrlinami premetenosti stvari izpeljati, tako kot je treba. Zaradi svoje negotove narave pogosto potrebuje komplimente in potrditve.

Resen, vesten in točen, privržen načelom je sposoben veliko zaslužiti.

Pri delu in denarju je še posebej previden. Zelo nerad tvega zato se kljub visoki kvalifikaciji in profesionalnosti ne premakne iz mesta, kjer se počuti varno in realizirano. V ljubezni je zelo selektiven in analitičen. Težave mu povzroča perfekcionizem, ki ga preveč časa zadržuje na enem mestu in omejuje praktične izkušnje. Za uspeh je pripravljen storiti marsikaj. Seveda po svojih merilih in principih, ki pa jih ni malo.

Luna se v Vojkovi natalni karti nahaja v devici, zato je njegov spomin neverjeten, odlično se znajde na znanstvenem in medicinskem področju.

Deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina mu pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti. Ko se v njegovem življenju zgodi kaj nepredvidljivega, ga to ne vrže iz tira in on umirjeno nadaljuje svojo začrtano pot. Naučiti se mora sprejeti, da določeni ljudje uživajo v svoji zmedi, in bolj ga bodo začeli spoštovati. Njegova spoznanja so običajno dobra in natančna, a nagnjenost k obogatitvi s podrobnostmi lahko povzroči velik kaos.

Z Merkurjem v znamenju device Vojko ne prenese, da kdo analizira njegovo življenje in odločitve, saj dobi s tem občutek, da ni dovolj dober. Če nečesa ne želi, tega tudi ne bo storil, zato si sam planira svoj urnik. Precizno, logično in analitično razmišljanje mu omogoča, da ima v razpravah, sodbah in poučevanju eno izmed vodilnih vlog. Njegovo razpoloženje lahko niha iz faze impulzivnosti, v fazo popolne nezainteresiranosti.

S konjunkcijo med Merkurjem in Uranom združuje inteligenco in originalnost, odlično se znajde na področju literature.

Vojko Belšak astro profil
Vojko Belšak (foto: mediaspeed.net)

S pomočjo intenzivne intuicije in psihične sposobnosti zna ideje popeljati v realnost. Pogosto lahko hitrost duševne dejavnosti vodi do prehitrih skokov v zaključke. Pomanjkanje metodološke analize lahko privede do napačnih predpostavk, spremenljivih pogledov ali dolgčasa. V prijateljskih odnosih ga spremlja spontan pristop, vedno zna izkoristiti vse priložnosti, katere se pojavljajo pred njim. Vojko je zelo močna oseba, kar odraža s svojim načinom komuniciranja. Na druge ima močan vpliv in zna biti s svojim prodornim pogledom zelo prepričljiv. Spremljajo ga predispozicije za vodenje in vladanje, saj zna s svojo prodorno naravo prepričati množico. Ker je dober in kritičen opazovalec, hitro prebere vsako zgodbo.

Z Venero v tehtnici se želi izkazati kot poseben in priznan posameznik, hkrati pa ima probleme z notranjim doživljanjem in čustvenimi vezmi.

Nakazani so mu zapleti v partnerskem odnosu, še posebej zato, ker so njegove predstave o življenjski sopotnici včasih daleč od realnosti. Je družaben in zgovoren. Ljubezen ga privlači vse od začetka, do konca življenja, brez nje enostavno ne more živeti. Nežen, prijazen, ljubezniv, se najboljše počuti v razmerju, zakonu ali sožitju z drugimi. Ker ne more skriti svojega šarma in metuljčkov, je ljubezen zanj prava poslastica.

S konjunkcijo med Venero in Jupitrom priljubljenost prihaja ne le iz fizične privlačnosti, temveč tudi iz resnično tople in prijazne narave. Njegova prisotnost spodbuja druge, da prikažejo enako toplino in naklonjenost, ki jo Vojko naravno izžareva. V sebi ne nosi konflikta, zato je obdan z velikodušnostjo in harmonijo. Z velikim srcem in dobrim karakterjem želi delovati dobro, prav tako ima rad udobje ter življenje brez težav. S sekstilom med Marsom in Jupitrom ima odličen občutek za organizacijo, saj je poln dinamike in neustavljive, močne energije. Ljubi življenje in vse, kar mu nudi, še posebej uživa v športnih dejavnostih na prostem.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ASTRO PROFIL ZNANIH: BLAŽ SETNIKAR in ASTRO PROFIL ZNANIH: JERNEJ KUNTNER