Vas zanima katera astrološka znamenja težko živijo brez povezave z naravo?

Večina ljudi zelo rada preživlja svoj čas v naravi, so pa tudi posamezniki, ki si brez povezave z naravo življenja sploh ne predstavljajo. Privlači jih umirjena energija, radi so v sožitju z rastlinami in živalmi. Ti ljubitelji narave si težko predstavljajo svoje življenje brez najljubšega gozdička, travnika ali vrta. Katera astrološka znamenja pa so najbolj povezana z naravo?

TEHTNICA

Tehtnice so zelo močno prepletene z naravo in njenimi prijetnimi energijami. To je znamenje, ki v svojem življenju potrebuje čim bolj naravne stvari, da se počuti izpopolnjeno. Pogosto se, če nimajo časa za pobeg v naravo odločijo za veliko zelenja, da naredijo svoje bivališče popolno ter sveže. Tehtnice se počutijo povezane z raznobarvnimi divjimi cvetovi, pisanimi metulji, drevesi, vodnimi kapljicami in gozdom, kjer spočijejo svoje misli in se povežejo s svojo globino.

Vas zanima katera astrološka znamenja težko živijo brez povezave z naravo?

BIK

Biki, ki so tesno povezani z elementom zemlje, obožujejo naravo in vse njene zakonitosti. Želijo začutiti zemljo pod svojimi nogami, ter jo prijeti z rokami. Pohvalijo se lahko z edinstveno povezavo z naravo, ki jim jo marsikdo zavida. Naklonjeni so tako rastlinam, kot tudi vsem živalim. Eden od njihovih najljubših hobijev je vrtnarjenje. Izbirajo posebne rastline, najraje imajo tiste z bujnimi cvetovi. Narava je njihova droga, ko so sproščeni, prav tako tudi takrat, ko so žalostni ali pod stresom.

STRELEC

Strelci so večni raziskovalci, ki želijo v naravi izkusiti nove stvari. Narava je kljub temu, da na prvi pogled ne delujejo globoko, pomemben del njihovega delovanja. Ker morajo biti ves čas v gibanju, se z veseljem odpravijo na tek po gozdu ali pa preprosto sproščeno uživajo v neokrnjenem pogledu na gore. Vedno, ko so vznemirjeni ali pod stresom, se raje odločijo za miren kotiček v naravi, kot pa da bi iskali svoj mir v prenatrpanem okolju.

Vas zanima katera astrološka znamenja težko živijo brez povezave z naravo?

RAK

Mehke, čustvene, empatične posameznike, rojene v znamenju raka narava močno privlači. Z njo so povezani že do mladosti, v njej znajo resnično uživati. Všeč so jim so tihi kotički z mogočnimi in visokimi drevesi. Ko bežijo pred množico in prenatrpanimi kraji se najraje zatečejo k vodi, ob reki ali jezeru. Ta globoka povezava jim omogoča, da v naravi lažje zbistrijo svoje misli in se osredotočijo na tisto, kar je zanje resnično pomembno.

RIBI

Ribice, ki so zasanjane so z naravo še kako povezane. Uživajo v meditaciji na travniku ali pod drevesnimi krošnjami. Medtem ko drugi knjigo berejo v udobnem naslonjaču, se ribica najraje poda v naravo, poišče svoj simpatičen kotiček in ob petju ptic z veseljem prebere svojo knjigo. V svojem domišljijskem svetu za ribe narava predstavlja neskončno možnost v smeri pomiritve in zdravilo, ko je njihovo življenje preveč nasičeno. Ribice lahko več časa kot ostala znamenja preživijo same v mirnem gozdu.

Pripravljeno za Sensa.si