KAKO SONCE V RAKU VPLIVA NA VAS?

Kakšen je vpliv Sonca v znamenju raka na vaše življenje?
Kakšen je vpliv Sonca v znamenju raka na vaše življenje?

Kakšen je vpliv Sonca v znamenju raka na vaše življenje?

Zaradi energije Sonca v znamenju raka, ki je nastopilo 21. junija ob 3.32 uri, boste čustveno ranljivi, vendar oboroženi s številnimi argumenti. Dokler ne pride do popolnega zaupanja, se ne boste prepuščali. Rak je vodno znamenje, ki je povezano z valovi čustev in vtisov. Nekateri valovi lahko postanejo razburkani, kar vas vodi do občutkov nejasnosti in nezadovoljstva.

Zaljubljeni boste sentimentalni, malce naivni in pripravljeni umakniti se v svoj prostor.

Kakšen je vpliv Sonca v znamenju raka na vaše življenje?

Delovali boste iz sveta občutkov in domišljije, kar vam ne nudi logične razlage. Luna, ki vlada raku, dodaja globoko občutljivo naravo ter vas spodbuja, da prisluhnete svojim občutkom in se nanje odzovete na umirjen način.

Kaj početi v dneh, ko se Sonce nahaja v znamenju raka?

Čim več časa boste želeli preživeti z družino in bližnjimi prijatelji. Skuhajte odlično večerjo, polepšajte dom ali se stisnite na kavču in se povežite z dobrim filmom.

Večkrat izrecite prijetno frazo “Ljubim te.” Te besede zvenijo najslajše, saj jih boste resnično čutili. Če ste čakali, da se nekomu izpoveste, je to sedaj več kot odlična priložnost. Hrepeneli boste po varnosti, zato se boste z veseljem več časa kot običajno nahajali v domačem zavetju in uživali v poletnem času na svojem dvorišču.

Če želite svoje počutje še izboljšati, izberite nežne barve, kot sta bela ali marelična. Všeč vam bo srebrn, ne preveč vpadljiv nakit.
Posvojite domačo živalco in začutite ljubezen ter nežnost, ki vam jo njena energija daje.

Izkoristite na področju kariere in denarja to, da boste vztrajni, potrpežljivi, intuitivni, vzgojni, čutni, domiselni in empatični.

Čemu bi se morali v času, ko se Sonce nahaja v raka izogniti?

Kakšen je vpliv Sonca v znamenju raka na vaše življenje?
  • Nihanje razpoloženja bo zelo intenzivno, prihaja veliko vzponov. Dodatna občutljivost, ki jo čutite v notranjosti, lahko hitro povzroči slabo voljo. Zato bi bilo pametno ostati doma, če čutite, da se nekje ne boste dobro počutili.
  • Čutili boste, da se morate čustveno povezati z drugimi, vendar tega nikar ne počnite na silo, saj bi bilo razočaranje v tem času preveliko.
  • Domišljija bo tako zelo intenzivna, da se lahko v njej izgubite, zato se skušajte zadržati na realnih tleh.
  • Svojo občutljivost boste težko nadzorovali, zato se po nepotrebnem ne izpostavljajte in ne zaključujte sedaj večjih stvari.
  • Če bo nekdo do vas nespoštljiv ali nesramen, lahko zamerite za vedno, kar pa ne vpliva dobro na vaše osebno delovanje, zato se ne izgubljajte v zamerah.
  • V negativnem smislu lahko zaradi nezadovoljstva hitro postanete muhasti, nevrotični ter nestabilni.

Zapomnite si, biti sentimentalen je lahko vaša moč, zlasti v času Sonca v raku, ko boste znali prisluhniti. Intuitivna narava vam bo omogočila, da priskočite na pomoč, ko vas nekdo potrebuje, brez da bi vas prosil za to. Najbolj vas bo vznemirjalo soočenje, ki se mu boste želeli na vsak način izogniti. Nikar se v tem času preveč ne oklepajte preteklosti, saj bi s tem lahko spregledali lepšo prihodnost.

Ali je obdobje Sonca v znamenju raka ugoden vpliv za reševanje konfliktov v odnosih?

Obdobje Sonca v znamenju raka prinaša nežnost, vendar ne boste pripravljeni na večja soočenja.

Kako energija Sonca v raku vpliva na karierno področje?

Če boste dovolj vztrajni in potrpežlji8vi lahko v času Sonca v raku na področju kariere počasi napredujete.