KAKO BO VENERA V STRELCU VPLIVALA NA VAŠE ASTROLOŠKO ZNAMENJE?

Preverite, kaj prinaša vpliv Venere v znamenju strelca za znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?
Preverite, kaj prinaša vpliv Venere v znamenju strelca za znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?

Preverite, kaj prinaša vpliv Venere v znamenju strelca za znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?

Predviden čas branja: 6 minutes

Od 16. novembra do 10. decembra se bo Venera nahajala v znamenju strelca, zato pričakujte obdobje polno zanimivih dogodivščin, smeha in svobode. Če je Venera v škorpijonu v preteklem obdobju delovala s temnejšim, bolj skrivnostmi odtenkom, vas Venera v strelcu vabi v svetle kotičke, obarvane s pozitivno energijo. Ljubezen boste sposobni izkazovati na bolj neposreden in lahkoten način, kar vas bo navdihnilo, da sprejmete drzne izzive in velikodušnost. Pomembno je, da ste jasni v svojih namenih ter da vse, tudi če je slabo poveste brez olepševanja. Poudarjali boste ustvarjalnost in spontanost ter razmišljajte izven okvirjev ali ozkih meja. Kako pa bo Venera vplivala na astrološko znamenje v katerem ste rojeni?

OVEN

Ne gre za to, da vam je za ljubljeno osebo vseeno, vendar vam bo v tem obdobju pomembno, da se osredotočite na svoje potrebe. Samske ovnice imate sedaj odlično priložnost, da naredite spontan korak in poiščete sorodno dušo. Obdarjene boste z odlično komunikacijo in z inovativnimi idejami. Prizadevanja, ki jih vlagate v delo, vam bodo pomagala doseči karierne cilje učinkovito in seveda ob pravem času.

BIK

Ljubezen prinaša z energijo strelca sposobnost, da vas če ste pripravljeni dvigne v višave. Vezane bikice, sedaj je pravi čas, da se na globoki ravni povežete in postanite bolj intimni. Če pričakujete denarne prilive od naložb, opravljenih v preteklosti boste pozitivno presenečeni. Poslovni dogovori prinašajo plodne rezultate in dobiček. Sedaj boste brezkompromisno uživali v materialističnih užitkih, seveda po opravljenem delu.

DVOJČKA

Šepetanje in izmenjavanje sladkih besed bo prebudilo željo, da ljubezensko zgodbo  dvignete na višjo raven. Preden se zavežete, se vprašajte, ali ste pripravljeni na razmerje. Morda se odločite, da ohranite možnosti odprte, saj energija strelca poudarja močno željo po svobodi. Za ohranitev dobre volje ter stabilnosti na delovnem mestu se morate potruditi in biti predvsem zbrani. Iskrena prizadevanja vas lahko rešijo.

Preverite, kaj prinaša vpliv Venere v znamenju strelca za znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?

RAK

V obdobju Venere v znamenju strelca je bistveno, da si vzamete čas, ter da se umaknete od stvari in ljudi, ki vas obremenjujejo. Skušajte se v pravem pomenu zavedati vsega, kar vas obdaja in ostanite na tekočem glede informacij. V kolikor se ne boste znali prilagoditi, prihaja nekaj nesporazumov. V jezi lahko uporabite ostre besede, zato se preden reagirate raje umirite. Prav tako ne ignorirajte dobronamernih nasvetov in predlogov tistih, ki so izkušeni.

LEV

Ustvarjalnost je zakopana globoko v vas, zato bi ji morali v tem obdobju nameniti več pozornosti. Opustite sedaj trde prijeme in dovolite kreativnosti, da vas na področju kariere usmerja. Prihaja blagoslov v osebne odnose, navdušeni boste nad povezovanjem, spoznavanjem in druženjem. Bližnji vas bodo pri raznih podvigih podpirali, kar vam bo omogočilo še dodaten preboj. Pretekle naložbe vam bodo prinesle donosne rezultate ter nasmeh na ustnice.

DEVICA

Spoznali boste, da je dom resnično tam, kjer je vaše srce. Zato je pomembno, da skušate dodati nekaj prijetnega. Nekaj dodatnih blazin na kavču bo poskrbelo, da se boste počutili udobno in prijetno. Energija strelca bo dvignila moralo v osebnem in poklicnem življenju. Bližnji, sodelavci in prijatelji vas bodo podpirali in sodelovali z vami. Prihajajo tudi nagrade in priznanja za opravljeno delo. Sporazumevajte se nežno in ohranite prisrčne odnose.

Preverite, kaj prinaša vpliv Venere v znamenju strelca za znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?

TEHTNICA

Pričakovali boste nežne besede, komplimente in povabila. Tokrat ne boste prvi ki vpraša, ampak boste počakali da vas pokličejo ali povabijo. Naloge v službi in osebnem življenju bodo uresničene le, če se boste zanje iskreno potrudili. Če boste preveč komplicirali, pričakujte težave pri dokončanju nalog v določenem času. Ostanite mirni in potrpežljivi, če izgubite živce, bodo nasprotniki postali bolj aktivni.

ŠKORPIJON

Fokus bo spremljati in urejati vse, kar se bo dogajalo na finančnem položaju. Po eni strani se boste želeli razveseliti s kakšno lepo stvarjo, po drugi strani pa boste usmerjeni k temu, da nekaj denarja prihranite. Na področju ljubezni se boste podali izven meja in si dovolili delovati brez ljubosumja in nadziranja. Samske škorpijonke, sedaj imate priložnost, da izpoveste svoja čustva na navihan način.

STRELEC

Strelci, vsi bodo navdušeni nad vašo iskrenostjo in učinkovitostjo pri delu, zato boste z lahkoto dosegali svoje cilje, brez da bi se pri tem obremenili. Na področju ljubezni je to čas, v katerem lahko uredite neurejene odnose, se poglobite v smeri sreče, samski pa lahko s svojo simpatično naravo nasprotno smer prepričate, da ste vredni zaupanja. Iskrilo se bo tudi od strasti, zato sedaj nikakor ne ostajajte doma, če boste vabljeni v družbo.

Preverite, kaj prinaša vpliv Venere v znamenju strelca za znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?

KOZOROG

Končno se boste znali malce razbremeniti. Delali boste kar želite, kadar želite, ne da bi razmišljali o tem, kako bo to vplivalo na druge. Ustvarite v ljubezenskem razmerju navidezno črto, ki je nihče od vaju ne bo prestopil. Na delovnem mestu se boste zaradi drugačnega pristopa soočili z nekaterimi ovirami. Prizadevanja in predanost, ki ju vlagate v delo, vam sicer lahko koristita, vendar bo pot do pohvale in nagrade dolga in naporna.

VODNAR

Ves čas boste klepetali o površinskih temah, vendar ne boste razpoloženi, da bi se preveč poglobili. Učinkovitost pri delu boste črpali s pomočjo kreativnosti, več kot običajno boste razmišljali tudi o finančnem področju. V očeh drugih boste samozavestni in zadovoljni. Na področju ljubezni boste majhne napake spregledali, bolj pomembno vam bo, da se družita in da vama je kar se da zabavno.

RIBI

Obdobje Venere v strelcu izkoristite za počitek in sprostitev. Sproščanje v smeri da si napolnite baterije vam bo podarilo nov zagon. Vzemite si čas za jogo in meditacijo, da dosežete duševni mir. Bolj intenzivno se boste morali osredotočiti na načrtovanje nalog in njihovo izvedbo. Odvisnost od drugih le povečuje breme v poznejši fazi, zato skušajte zablesteti v tem obdobju na individualni ravni. Na področju čustev boste premagali strah pred neznanim.

Pripravljeno za Elle.si