KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE SPONTANE VENERE V ZNAMENJU STRELCA?

Prihaja prijetno obdobje z Venero v strelcu, izkoristite ga!
Prihaja prijetno obdobje z Venero v strelcu, izkoristite ga!

Prihaja prijetno obdobje z Venero v strelcu, izkoristite ga!

Predviden čas branja: 4 minute

Pri prehodu Venere iz škorpijona v znamenje strelca se iz zapletenih čustvenih zaznav vse skupaj pomika k spontanosti. Od 16. novembra do 10. decembra, ko se bo Venera sprehajala v znamenju strelca pričakujte obdobje, ko se lahko številne napetosti preteklega časa razrešijo v smeri razbremenitve. Zaradi ognjenih vibracij bo energija precej manj osredotočena na podrobnosti. Prihaja neposreden, odkrit pristop k ljubezni. Zapletenost in kompleksnost škorpijona bo zamenjala želja po enostavnih rešitvah ter neodvisnosti.

Povečalo se bo zanimanje za raziskovanje novih krajev in spoznavanje ljudi, ki vas lahko s svojo drugačnostjo marsičesa naučijo.

To je pravi čas, da doživite vznemirljive stvari, ki ste jih v preteklem obdobju zamudili ali izpustili. Po drugi strani pa lahko vpliv povzroči, da postanete manj zadržani in greste čez mejo. Težavna razmerja, ki se jih nikakor ne da zakrpati, se bodo bliskovito zaključila, brez odvečne razlage in pretiranega obžalovanja. Karkoli se vam bo zdelo prav, bo najverjetneje poteza, ki bi jo morali narediti. Poleg tega, da se poigrava z usodo, je lahko Venera v strelcu iskrica, potrebna za vrnitev strasti v ljubezensko življenje. Dogovori in obljube, za katere veste, da ne vodijo nikamor vas lahko obremenijo, zato bodite neposredni, pošteni, sočutni in jasni.

Prihaja prijetno obdobje z Venero v strelcu, izkoristite ga!

Preizkusite nove stvari ter delite pomembne izkušnje, da navdihnete tudi druge.

Oddahnili si boste, saj se čustvena drama, posesivnost in težka čustva umikajo, namesto njih prihaja močna želja po sproščenih debatah in simpatičnemu povezovanju, brez velikih obveznosti. Brezskrbna energija lahko povzroči, da boste razpravljali več kot običajno, zato premislite, preden spregovorite o pomembnih rečeh. Uporabite vpliv, da postanete radovedni v smeri, kaj vas navdušuje nad življenjem. Zaljubiti se vase bo največja pustolovščina.

Iskrene izpovedi prihajajo povsod na plano, pripravljeni boste živeti bolj sproščeno in ljubiti popolnoma brez zadržkov.

Prihaja prijetno obdobje z Venero v strelcu, izkoristite ga!

Nikar vas naj ne bo strah vprašati kar vas muči, tokrat se bo lažje izogniti travmi po zavrnitvi, saj boste sposobni v primeru negativnega odgovora nadaljevati svojo pot drugje. Vezani, razmerje bo ne glede na dogajanje delovalo kot priložnost za rast. Pomembno vam bo, premakniti se iz ustaljenega, razvijati se in se učiti razmišljati pozitivno. Dolgčas bo pravi sovražnik, zato se mu spretno izognite. Rutina in iztrošeni odnosi so v nevarnosti, da jih zamenjate za nekaj večjega, svetlejšega in boljšega.

Pomembno bo, da ohranite ljubezen lahkotno in svobodno ter da se izogibate preveč resnim tematikam.

Samski bi lahko ljubezen našli tam, kjer jo najmanj pričakujete. Zaupanje in poštenost prinašata skladnost v duši in medsebojnih odnosih. Strahovi bodo izpuhteli, zamenjala jih bo močna volja po neznanem. Na področju financ, ki prav tako sodi v domeno Venere boste zapravljivi, netaktni in nepremišljeni. Varujte se priložnosti za tveganje, saj se ji boste težko izognili. Ne pozabite, da vas lahko pretirano zapravljanje, igre na srečo in lahkomiselnost popeljejo v velike težave. V prijateljskih odnosih se izogibajte kritiziranju prepričanj, pridružite se v debatah in filozofirajte skupaj. Naučite se gledati mimo napak drugih, ter jih skušajte sprejeti.

Pripravljeno za Sensa.si