IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA LEV

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja lev in katere najbolj negativne?
Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja lev in katere najbolj negativne?

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja lev in katere najbolj negativne?

Predviden čas branja: 9 minutes

Lev je znamenje, ki ne more delovati brez dvignjenega odra, zlatega prestola in samozavesti. Levi spadajo med ognjena znamenja, povezani so s strastno energijo, veličastni in ponosni nase. So zelo ambiciozni in imajo močno željo po uspehu, moči in ugledu. So izjemno vztrajni pri svojih prizadevanjih. Močna volja in stabilnost duha sta zanje velika motivacija na poti do samouresničitve. Lev je obdan z živahnimi in pozitivnimi vibracijami ter težnjo po drznih dejanjih ali preoblikovanju vsakdanjega življenja v razgibano, barvito zgodbo, ki zagotovo pritegne zaradi nenavadne vsebine. Te lastnosti so posledica vladarja Sonca, ki simbolizira identiteto, osebni stil, vitalnost in samospoštovanje.

Lev bolj kot ostale stvari ceni občutek prave ljubezni.

Vedno najde čas za osebo ki jo ljubi, ne glede na to, da želi biti tudi uspešen. Odprti so za nove izkušnje, zelo igrivi in ​​z veseljem ugodijo. Poleg tega so naravno samozavestni, kar pomeni glamurozno, odprto osebnost, zaradi česar so tudi običajno v vseh krogih privlačni. Ko gre za prijateljstvo so zvesti, velikodušni in pošteni, čeprav običajno iščejo pohvalo in ne prenesejo kritike. Vedno so pripravljeni priskočiti na pomoč in so zelo družabni.

Neskončna energija jim ne dovoljuje odlašanja.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja lev in katere najbolj negativne?

Poudarjena želja po vodstvu, z izjemno poudarjeno avtoriteto do drugih, motivira leve, da so vse življenje vedno v središču pozornosti in tudi na področju kariere močno izstopajo. V življenju se ne bojijo ničesar, velik pogum in neustrašna odločenost, da uspejo jim omogoča, da dosežejo višji položaj ter ves čas nadgrajujejo pot k najvišji točki, slavi in ​​osebni izpolnitvi. Nikoli ne dvomijo v svoje sposobnosti, preprosto imajo visoko mnenje o sebi, svojih prirojenih vrednotah in osebni integriteti.

Levi cenijo zvestobo in v zameno pričakujejo zvestobo ter popolno iskrenost.

Zaradi tega so tudi vredni zaupanja, kar pomeni, da bodo obdržali vaše skrivnosti in vam bili na voljo v vseh situacijah. Lev vas bo vedno ščitil, ter se za vas vstal sredi noči in vas šel iskat v mraz, če bo to potrebno. Čeprav se njihove modre besede morda zdijo ostre, želijo biti le iskreni z vami. Levi so strastni in ekspresivni, ter nagnjeni k izražanju s svojo govorico telesa ali celo z glasom. Ker si prizadevajo biti najboljši, ni čudno, da tako duševno kot tudi fizično tako močni.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja lev in katere najbolj negativne?

Levi so trdni in se ne bodo ustavili, dokler ne dosežejo, kar so si zadali. Njihovo odločnost vodi njihov pozitiven pogled, ki jih ohranja stabilne in optimistične, tudi ko naletijo na ovire. Zelo se cenijo ter se zavedajo, da si v življenju zaslužijo najboljše. Ravno zaradi svoje samozavestne drže v življenju dosežejo, da so pohvaljeni zaradi svojih izjemnih lastnosti, za katere so v življenju pogosto nagrajeni, zato se uspejo povzpeti na visok prestol lažje kot ostala znamenja zodiaka.

Lev se z dostojanstveno in aristokratsko držo stabilno sooča z različnimi življenjskimi situacijami.  

Odlično obvlada vse okoliščine in dosega pomembne povezave z uspešnimi, močnimi ter slavnimi ljudmi. Občutek stabilnosti, varnosti in zaščite je izjemno pomemben zanje, ko imajo težave vzamejo življenje v svoje roke. Levi imajo stil, obožujejo in cenijo luksuzne stvari, zaradi katerih izstopajo in pritegnejo pozornost. Če premagajo svoj ego, tisti del, ki jim preprečuje, da bi se nežno potopili v svoje globine, postanejo nepremagljivi.

Lev je blagoslovljen s karizmo, ki mu ne le omogoča enostavnega sklepanja prijateljstev, ampak mu tudi olajša pridobivanje oboževalcev kjerkoli se pojavi.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja lev in katere najbolj negativne?

Sposobnost soočanja s težkimi situacijami z neverjetnim pogumom jim omogoča, da se skoraj nikoli čustveno in psihično ne zlomijo. Lev je fiksno znamenje zato prinaša stabilnost v situacije in odnose. Ko gre za sledenje svojemu srcu ali pripravo na popolno zabavno, prijetno, modno izkušnjo, dinamični levi ne bodo prizanašali. Polni življenja se znajo angažirati v vsaki situaciji in navdihniti druge. Na področju kariere so očarljivi šefi z velikim srcem, ki razumejo, da je zdravo ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem glavni ključ do produktivnosti.

Negativne lastnosti LEVA, ki so lahko uničujoče

Levu pripada peta astrološka hiša ljubezni, zato je tukaj najbolj izpostavljen. Če ni dovolj osvetljena ali jasno definirana, kar pomeni, da niso zadovoljni, ker se jim zdi, da niso dovolj ljubljeni ali da nasprotna stran ni iskrena, bodo postali zelo negotovi in ​​nestabilni. Pojavili se bodo dvomi. Njihova sposobnost ljubezni je večja prav zaradi te hiše, ki ji vladajo. Lekcije s tega področja so zanje tako boleče, da se prelevijo v arogantno in zelo nesramno osebo. Tudi ko izgubljajo pozornost in niso v središču ljubezni drugih in ko čutijo, da nasprotna stran ni maksimalno vključena v odnos, postanejo posesivni. Ne verjamejo ničesar, sprašujejo in se v odnosu ne znajo več sprostiti, saj se prebudi nezaupanje.

Zanimivo je, da je pri levih ravno toliko negotovosti kot pri drugih znamenjih, čeprav se na videz sploh ne zdijo nesigurni vase, ampak ravno nasprotno.

Levova prirojena samozavest in drzni načini prevzemanja odgovornosti se lahko občasno manifestirajo na problematičen način. Lahko so preveč osredotočeni nase, nečimrni, narcistični, gospodovalni in pohlepni. Levi imajo težave, ko se znajdejo v timskem delu. Težko priznajo, da ima nekdo boljšo idejo, nikomur drugemu ne dovolijo, da bi imel svojo priložnost v središču pozornosti. Ko niso zadovoljni in čutijo da pozornost upada postanejo dominantni in žaljivi.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja lev in katere najbolj negativne?

So izjemno samosvoji. Ko se enkrat za nekaj odločijo, jih je težko prepričati o nasprotnem, tudi če gredo v svojo škodo. Lev je znan tudi po tem, da želi, da so vse oči uprte vanje. Ne moti ga biti v središču pozornosti, pravzaprav hrepeni po tem. To pomeni, da se pogosto zdi egocentričen.

Levova odločnost se hitro prevesi v trmo.

Ne marajo prositi za pomoč, ker imajo tako močan nagon, da stvari naredijo sami. Toda njihovo nezmožnost, da bi prosili za pomoč, lahko razumemo kot svojeglavo. To je šef, ki si pripisuje zasluge za vse, kar delajo podrejeni in je v nenehnem iskanju pozornosti. Levi so znani kot radodarni, vendar so tudi zelo tekmovalni. Temna stran leva je tudi hinavski nasmeh, ko drugi nimajo sreče. Obnašajo se, kot da jim je žal, resnica pa je daleč od tega.

Levi izbruhnejo, še posebej, če se počutijo ogorčene.

Pripisujemo mu tudi nesposobnost obvladati napake in prilagoditi smer, tudi če je vse skupaj obsojeno na propad. Nočejo priznati, da imajo drugi prav, ali da so ustvarili zmešnjavo. Lev je ognjeno znamenje z veliko naravnega entuziazma. Toda v objemu stresa lahko izgori in postane krhek ter obdan z občutkom razpršenosti in slabe motivacije. Če se počuti brez navdiha, lahko postane depresiven. Lev lahko postane čustveno izčrpan, če ni nikogar, zaradi katerega bi se počutil posebnega.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja lev in katere najbolj negativne?

Znano je, da so levi nagnjeni k ljubosumju in posesivnosti.

Lev ne mara, ko nekdo drug opazuje nekaj, kar je njegovo. Kritike ne sprejema in bo storil vse, kar je v njegovi moči, da zaščiti svoj ego. Lev si vse na kar pomisli želi in hoče zdaj. Levi niso potrpežljivi ljudje in če jim je nekaj pri srcu, bodo to želeli takoj. Ne marajo čakanja. Dominantnost je še ena negativna lastnost leva. Radi imajo, da se stvari naredijo po njihovem, in vas ne bodo ubogali, razen če za to obstaja zelo dober razlog. Lev rad sprejema odločitve po lastni volji in vedno želi imeti zadnjo besedo v prepiru. Torej, ko boste naslednjič poskušali dominirati nad levom, bodite pripravljeni na večji konflikt. Ker so egocentrični, nikoli ne sprejmejo vizij drugih ljudi in jim niso pripravljeni niti prisluhniti.

Kljub temu, da se zdijo močni in pogumni, so lahko levi lahka tarča. Njihova aroganca in izbruhi jeze jih naredijo bolj dovzetne da postanejo ranljivi. Pogosto prestopijo mejo preproste samozavesti, ki se postopoma spremeni v napuh in arogantnost. Zelo hitro pokajo od jeze in besa, saj je marsikaj, kar je za ostale samoumevno zanje nesprejemljivo. Levi se vedno trudijo izbrati najlažjo pot in se poskušajo izogniti nalogam, ki jim ne prinašajo veselja in priznanja.

Pripravljeno za Čvek v križankah