IMATE VOLJO DO ŽIVLJENJA?

Imeti voljo do življenja je ključen faktor zadovoljstva
Unsplash.com

Imeti voljo do življenja je ključen faktor zadovoljstva

Predviden čas branja 4 minute

Volja do življenja je pomembna za naše kvalitetno bivanje ob tem času in sedaj. Nekoč so rekli naši dedki, nikoli ne zavrzi puške v koruzo. Pomeni, da nikoli ne obupaj, ko greš proti svojim sanjam ali cilju in viziji. Ne glede, kaj se vam spotoma prepeti, kaj vam poskuša vzeti vero in upanje, da ne bi prišli na svoj cilj. Nikoli ni tako hudo, kot to občutite, tisti trenutek ko se dogodek zgodi. Počakamo, da damo svojim mislim čas za umiritev. Ta trenutek skušamo pozabiti na nastali dogodek. Ko smo umirjeni, bomo lahko tudi ustrezno razmišljal in vedno bomo našli pri sebi drugačen zaključek, kot smo ga dobili pod stresom.

Pod stresom naše misli niso zbrane, zato si ne dovolimo, da delujemo pod takšnimi pogoji.

Poskušajmo se izogibati temu. Vsi vemo, da ni lahko kadar nosimo službo domov. Ko delamo, se je potrebno zavedati, da potrebujemo tudi čas zase in bližnje. Velikokrat, ko pri določenem dogodku ne storimo nič k rešitvi, se kar samo zgodi. Spustili smo energijo do dogodka in življenje je poskrbelo, da se je dogodek zgodil. Seveda smo v preteklosti morali imeti jasen cilj. Življenje nam lahko spelje toliko želja, ki si jih niti sami ne znamo zamisliti, samo dopustiti moramo to.

Poskrbimo, da dogodki, ki nas polnijo, pridejo k nam in ne mi k njim.

Imeti voljo do življenja je ključen faktor zadovoljstva

Tisti dogodki, h katerim prihajamo mi, so vedno težji v življenju. Noben dogodek v življenju ni tako boleč, da bi lahko obupali nad življenjem. Čas je, da se zbudimo in sami poskrbimo, da ne bo tako. Odločno zagrabimo svoje življenje v svoje roke in storimo sami pri sebi, da ne bo tako. Kajti to je odvisno od nas, od vsakega posameznika posebej.

Samo od vas je odvisno, ali boste sprejeli odločitev, za sanjsko spremembo. Le na tak način se boste pričeli zavedati življenja in ga dejansko pričeli tudi živeti. S temi vašimi dejanji se boste tudi dejansko rešili odvečnih skrbi. In le tako lahko pričnemo spreminjati stvari in dogodke, ko se bomo pričeli v tej družbi spreminjati.

Dejstvo je, da moramo v energijskem krogu narediti maso energije, ki bo zavrtela kolo.

V življenju imamo neverjetno podporo, da ustvarimo to spremembo. Univerzalno energetsko polje ima energije v izobilju, zato lahko vsi ljudje na zemlji koristimo univerzalno energijo. A bomo čakali, da se bodo voditelji zbudili, in med seboj zmenili, kaj bi želeli in kaj je dobro za človeštvo. Kdaj bodo njihove odločitve postale življenjske in bodo dejansko ljudem omogočili in jim dopustili živeti, kot se spodobi. Odločimo se za sebe. Veliko ljudi ima pri sebi težave, ker dejansko še niso sprejeli sebe.

Imeti voljo do življenja je ključen faktor zadovoljstva

Sprejmite se in prepoznajte se. Ko se boste dejansko prepoznali, boste ugotovili, kaj bi radi spremenili na sebi.

Takrat boste v sebi začutili potrebo po odločitvi za spremembo. Ni pomembno koliko smo stari za spremembo. Zavedajmo se, da nikoli nismo prestari za naše odločitve. Sprejmite in prevzemite to odgovornost. Vsi zaslužite vse najboljše v vašem življenju. Naj postane vaš življenjski izziv, da dejansko postanete VI. Zato, če želimo narediti spremembe, stopimo skupaj. Najprej spremenimo sebe, ko bomo spremenili sebe, bomo spremenili tudi svojega bližnjega, tako se bo moral s časoma sistem prilagoditi družbi, ki so ljudje.