HOROSKOP: ŽENSKE, KI UŽIVAJO, KO SO SAMSKE

Spadate med ženske, ki jih ne moti če so samske?
Spadate med ženske, ki jih ne moti če so samske?

Spadate med ženske, ki jih ne moti če so samske?

Predviden čas branja 4 minute

V svetu, ki pogosto poudarja pomen ljubezenskih odnosov, obstajajo posameznice, ki zanjo poiskati pravo zadovoljstvo v tem da so samske. To so ženske, ki imajo edinstveno sposobnost odkrivanja sreče v sebi. V njihovih očeh biti samski ne pomeni osamljenosti ali nesreče, prav tako znajo poiskati lepoto iskanja zadovoljstva v lastni družbi. Ne glede na to, ali gre za svobodo uresničevanja strasti, raziskovanja novih obzorij, osredotočanja na osebno rast ali dajanja prednostnih ambicij, te ženske ponazarjajo moč in izpolnitev, ki izhaja iz sreče.

VODNARKA

Vodnarke so znane po svoji neodvisni in svobodomiselni naravi. Uspevajo zaradi intelektualne stimulacije, inovativnih idej in zasledovanja svojih strasti, zato jih ne moti če so samske. Vodnarke najdejo veselje v lastni družbi in so zadovoljne s tem, da so samske, ker jim to omogoča svobodo, da raziskujejo svoje interese in prispevajo k večjemu dobremu brez kompromisov. Njihov močan občutek samozavesti in ljubezen do neodvisnosti jih resnično osrečujeta, ko se podajajo na individualna potovanja. Vodnarke se pogosto počutijo nerazumljene s strani drugih, zaradi česar težje najdejo globoke povezave z ljudmi, tudi na področju ljubezni. So zelo samostojne, zato so tudi samske in v svoji družbi zelo vesele.

Spadate med ženske, ki jih ne moti če so samske?

STRELKA

Strelko spremlja prirojena ljubezen do pustolovščin in raziskovanja. Ona je potepuhinja, ki iščejo nove izkušnje in skrbi za osebno rast. Ko je samska ji to daje svobodo, da se spusti v spontane avanture, potuje po svetu in se potopi v različne kulture brez omejitev. Strelka je znana po svojeglavi in neodvisni naravi. Ko gre za odnose, se ne boji tvegati, saj ne želi zamuditi nekaj novega in drugačnega. Potrebuje čas, da razišče in spozna sebe, preden se spusti v novo razmerje. Zna biti sama s sabo, nikoli ji ni dolgčas, poleg tega ima vedno veliko prijateljev, s katerimi se rada druži in zabava. To je ženska, ki gre z veseljem sama na kavo in opazuje dogajanje, brez da bi hrepenela po tem, da z njo sedi moški.

DEVICA

Device so samozadostne ženske, ki jih spremlja naravna nagnjenost k perfekcionizmu. Srečo znajo poiskati tudi ko so samske, kar jim omogoča, da se osredotočijo na svojo osebno rast, kariero in osebna prizadevanja. Device so zelo organizirane in usmerjene v podrobnosti ter uživajo v popolnem nadzoru nad svojim življenjem. Uživajo v neodvisnosti, ki jo nudi samski status. Včasih so preveč pragmatične in logične, kar jih vodi v to, da želijo moškega, ki je točno to kar si želijo. V kolikor ga ne srečajo, se zavestno odločijo da bodo uživale same s sabo. Močna delovna etika in neomajna odločenost jih vodita k uspehu, zato se namesto da bi nervozno iskale moškega, osredotočajo na kariero in osebne dosežke.

Spadate med ženske, ki jih ne moti če so samske?

OVNICA

Ovnica je znana po odlični sposobnosti utiranja lastne poti. Spremlja jo želja po uresničevanju strasti. Ko je ovnica samska, ji to omogoča svobodo, da sledi svojim instinktom, tvega in raziskuje nove priložnosti. Neodvisna narava in želja po vznemirjenju ji prinaša resnično veselje, ko neustrašno krmari v življenju sama. V novo razmerje se ovnici običajno ne mudi in dokler ne najde osebe, ki izpolnjuje vse njene zahteve in spoštuje njeno neodvisnost se preprosto osredotoča nase. Njen visok ego in občutek, da zmore vse sama sta dodaten razlog, da ovnica v bistvu uživa, ko je samska.

Pripravljeno za Elle.si