Se sprašujete, zakaj ste še vedno samski, glede na vaše astrološko znamenje?

Si želite resnega razmerja, pa vam nikakor ne uspeva. Morda ste bili v preteklih razmerjih preveč razočarani, morda vas je preveč strah obvezati se, morda pa vam to celo ustreza.

Preverite, zakaj ste še vedno samski, glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni!

OVEN

Ovni v življenju vozite po prehitevalnem pasu, spremlja vas občutek, da vas le redki dohitevajo. Radi živite življenje po svojih pravilih, ter sami odločate o svojem času vsega tega ne želite ogrožati. Včasih niste samo fizično nedosegljivi, ampak tudi čustveno, brez da bi se tega sploh zavedali.

BIK

Bik ste preveč izbirčni, zato se vam dogaja, da ste prepričani, da je bolje biti samski, če ne najdete resnično prave osebe. Preredko podarite priložnost tistim, ki so drugačni in prehitro ocenite, da vam nekdo ne odgovarja, saj se ob drugačnosti pogosto ustrašite, da bi bilo v razmerju lahko ogroženo vaše udobje.

Se sprašujete, zakaj ste še vedno samski, glede na vaše astrološko znamenje?

DVOJČKA

Dvojčki ste zelo nepredvidljivi s svojimi občutki in nihanjem razpoloženja. Spreminjate mnenje ter okus, zaradi česar težko ostajate zvesti in predani. Dvojčki nikoli ne veste, kaj si v resnici želite, kar vas pogosto vodi do tega, da skačete iz razmerja v razmerje. Nato se utrudite in si celo zaželite biti samski. Gradnja trdnih temeljev za prihodnost vam ni najbolj pisana na kožo, zato se samski celo bolj znajdete v življenju.

RAK

Raki ste zelo skrbni in včasih ljudje to izkoristijo. Zaradi številnih razočaranj, ki sledijo v vašem življenju vas spremlja velik strah pred novim razmerjem, predvsem strah pred tem, da ne bi bili dovolj ljubljeni. Vi enostavno morate imeti svoj čas zase, se osredotočiti na skrb zase ter na svoje potrebe. To je drugi razlog, zakaj ste še vedno morda samski.

Se sprašujete, zakaj ste še vedno samski, glede na vaše astrološko znamenje?

LEV

Samozavestni pogumni levi ste tako zaverovani vase, prepričani da ste najboljši in najlepši, da ravno zaradi tega večkrat ostanete samski. Med arogantnostjo in zaupanjem obstaja natančna meja, katere se morate začeti čim prej zavedati. Samski ste tudi zato, ker ne prenesete prav nobene kritike in ker se v odnosu nikakor ne želite spreminjati. Raje ostanete sami, a svojem kraljevskem prestolu.

DEVICA

Device točno veste, kaj želite in česa ne želite, kar je pravzaprav lahko pozitivno, da ne boste tolikokrat razočarane. Po drugi strani pa je to večinoma razlog, da ste še vedno samski. Le redki lahko ustrežejo vašim visokim standardom in le redki imajo radi neprestano analiziranje in kritiziranje. V razmerjih porabite veliko energije, zato se pogosto sami odločite, da boste raje samski, kot pa v slabem razmerju.

Preberite tudi ZDRAV PARTNERSKI ODNOS JE KLJUČ DO USPEŠNEGA RAZMERJA

TEHTNICA

Tehtnice, ko vas nekdo razočara, ste se sposobni sami prepričevati, da niste več vredni prave ljubezni. Ustrezajo vam le zdravi, iskreni odnosi, zato ste, če dvomite ali začutite nespoštovanje raje samski. Po drugi strani pa ste večni romantiki, ki ljubezen v življenju še kako potrebujejo. Neodvisnost za vas ni ključnega pomena, zato ko ste samski nimate občutka, da ste srečni.

Se sprašujete, zakaj ste še vedno samski, glede na vaše astrološko znamenje?

ŠKORPIJON

Škorpijoni ste strastni sanjači, ki se v razmerjih zelo težko podredite. Če boste vezani ali samski, je pri vas odvisno od tega, kako se ljubljena oseba prilega vaši fantaziji. Radi ste na lovu in ko ste samski je ta lov še bolj sproščen. Razlog, zakaj ste kljub temu, da tega ne želite še vedno samski je tudi vaša ljubosumna in maščevalna plat, ki je nihče ne sprejema dobro.

STRELEC

Strelci, ne želite se obvezati, nočete polagati računov, ves čas bežite pred odgovornostjo, to so razlogi, zakaj ste še vedno samski. Vse jemljete zelo enostavno, ne obremenjujete se s posledicami, zato za nasprotni spol prevečkrat delujete nezreli in neodgovorni. Težko vlagate v ljubljeno osebo, saj niste prepričani, če bo dolgoročno ostala v vašem življenj, v bistvu strelci raje vlagate vase.

Se sprašujete, zakaj ste še vedno samski, glede na vaše astrološko znamenje?

KOZOROG

Zelo ambiciozni kozorogi imate v mislih jasno začrtano vizijo svoje prihodnosti. Prevelika pomembnost tega področja je velikokrat razlog, zakaj ste še vedno samski. Težko svoja čustva odprto razložite drugim, kar je za nasprotni spol velik, trden zalogaj in pogosto razlog, zakaj ste še vedno samski. Tudi zaradi svoje hladen narave in občutka, da se ne znate popolnoma sprostiti, ste morda še vedno samski.

Preberite tudi LJUBEZEN: ČESA SI ŽELI VAŠE ZNAMENJE V ODNOSIH?

VODNAR

Vodnarji ste spontani in zelo impulzivni ter velikokrat zaradi tega samski. Imate večdimenzionalno osebnost in težko vas je oceniti, kdo v resnici ste. Ste oseba, ki uživa svobodo in gradi na novih prijemih, kar je tudi razlog, da ste morda še vedno samski. To vas niti tako ne moti, saj znate živeti življenje tudi takrat, ko se morate o vsem odločati sami, hitro pa ga znate tudi popestriti.

Se sprašujete, zakaj ste še vedno samski, glede na vaše astrološko znamenje?

RIBI

Ribi radi osrečujete druge ljudi, vaša nesebičnost ne pozna meja. Ravno tukaj tiči razlog, zakaj ste morda že dlje časa samski. Preveč ste zaupali, jemali zadeve za samoumevne, ter bili močno razočarani. Tudi to, da preveč uživate v svojem miru in sanjah, je lahko razlog, da ste še vedno samski. Problematična je tudi vaša občutljivost, ki vam preprečuje, da bi se neobremenjeno podali v nove odnose.

Preberite tudi NAJSLABŠA KOMBINACIJA ZA PARTNERSTVO GLEDE NA ZNAMENJE

Zapomnite si, bolje je biti samski, kot pa nespoštovan, ali v slabi družbi!