Dnevni horoskop za torek 9. julija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 9. julija 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 9. julija 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za torek 9. julija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dan je ugoden za dokončanje zadev, za pregled dogovorov, kjer se je v preteklosti zapletlo in razčiščevanje starih blokad.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če ne boste dovolj umirjeni, vas lahko danes doleti kritična faza, ki prinaša nekaj nestrpnosti.

Horoskop
Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost. Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja.

Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Vse, kar si lahko predstavljamo je resnično.

Pablo Picasso

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Edi Berk, slovenski oblikovalec in arhitekt
  • Tom Hanks, ameriški filmski igralec
  • Courtney Love, ameriška pevka, kitaristka
  • Boštjan Cesar, slovenski nogometaš
  • Roman Koudelka, češki smučarski skakalec

Na današnji dan se začne prvi teniški turnir v Wimbledonu, imenovano Prvenstvo Anglije 1877. Argentina postane neodvisna država. Katarina II. Velika postane ruska carica. Britanska kraljica Viktorija potrdi zakon, ki združi avstralske kolonije pod federalno oblast. Rodila se je Mercedes Sosa, argentinska pevka in Bon Scott, avstralski težkometalni pevec. Umrl je Karel Pollak, slovenski poslovnež, industrialec in Giovanni Battista Bononcini, italijanski skladatelj.

Katera znamenja zodiaka boste danes občutljiva?

Danes boste najbolj občutljivi rojeni v zračnih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka se boste danes z veseljem usmerila v šport?

V šport se boste danes usmerjali rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2024 in KOGA ALI ČESA NE LJUBITE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spraševali se boste, zakaj vas določene težave ali nesporazumi doletijo takrat, ko se vam niti ne sanja, da bi se lahko zapletlo. Odgovor je v tem, da morate sprejeti tudi nepredvidljivost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če o nečem niste popolnoma prepričani, vas lahko popoldne, ko se bo luna nahajala v devici zagrabi panika. Strah in dvomi bodo le trenutnega značaja, zato se skušajte njihovi težini izogniti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar se ne predajajte malodušnosti, saj vas čaka gora opravkov, ki bodo od vas zahtevali popolno zbranost. Težje kot običajno se boste soočali tudi z ljubezenskimi zadevami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dopoldne, ko se bo luna še nahajala v levu se odločno usmerite v kakšen korak na področju osebne rasti. Razmišljali boste, da ste tudi na področju dela in denarja morda prepočasni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na vsak način se boste želeli sprostiti in se posvetiti prijetnim področjem, vendar vas bodo močno obremenile poslovne in finančne zadeve, ki jih boste slej kot prej morali razrešiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse kar ste si zastavili, boste uspeli narediti, če si ne boste dovolili, da manipulirajo z vami. Všeč vam bodo pogovori, v katerih boste lahko odprli dušo, ter prisluhnili na umirjen način.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ker se vam bo zgodilo veliko lepega, nenavadnega in predvsem nežnega, se boste odlično počutili. Samski, bodite bolj prodorni in pogumni in si drznite narediti odločilen korak.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ker se bo veliko dogajalo, lahko za trenutek nastopi zmeda. Popoldne, ko luna prehaja v devico boste trdno prepričani, da se morate na področju dela in denarja premakniti naprej.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Več ugodnih priložnosti na področju čustev lahko pričakujete predvsem tisti, ki ste bili v zadnjem času razočarani. Ne bo vam težko, preiti od besed k dejanjem in se postaviti zase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub manjšim nesoglasjem, ki jih prinaša trmast pristop sodelavca boste po daljšem pogovoru in podrobni razlagi našli skupen jezik. Na zasebnem področju pričakujte spremembe.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zadeve, ki vas bodo zjutraj, ko bo luna še v levu nenadoma presenetile, vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem razmisleku boste ugotovili, da so vam lahko v prihodnosti v pomoč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Začutili boste, da nekaj, kar vam veliko pomeni, ni več tako kot je bilo, namesto da tarnate, bi se bilo smotrno čim prej prilagoditi. Pri pomembnejših odločitvah ne mencajte preveč.

Vas zanima: NAUČITE SE POSTAVLJATI MEJE TUDI ONLINE in FIKSNA ZNAMENJA, KATERE SO VAŠE PREDNOSTI?