V KATEREM ZNAMENJU SO ROJENI BIVŠI, S KATERIMI LAHKO OSTANETE PRIJATELJI?

Bivši partnerji in partnerke, s katerimi lahko ostanete prijatelji, so rojeni v znamenju...
Bivši partnerji in partnerke, s katerimi lahko ostanete prijatelji, so rojeni v znamenju...

Bivši partnerji in partnerke, s katerimi lahko ostanete prijatelji, so rojeni v znamenju…

Predviden čas branja: 4 minutes

Nekateri posamezniki so do točke razhoda čudoviti, nato se prelevijo v bivše partnerje, ki so kot nočna mora.  Nekaj posameznikov pa je sposobnih gojiti normalen prijateljski odnos, tudi ko se ljubezensko razmerje konča. Delujejo razumljivo, so prijetni ter vam bodo tudi ko se razmerje konča pripravljeni priskočiti na pomoč, če jih potrebujete ali pa vam prisluhniti, če se znajdete v težavah. Preverite, ali vaš bivši ali bivša spada v to skupino!

RIBI

Ribice po razhodu potrebujejo nekaj časa, da se same v miru soočijo s situacijo in predelajo močna čustva, nato bodo z veseljem z vami zopet prijateljevali, seveda brez globoke povezave, vendar še vedno v prijetni smeri. Brez obotavljanja bodo odgovorili na vaša sporočila ali se pojavili, ko jih boste potrebovali, povezava z njimi ne bo iz njihove strani nikoli popolnoma prekinjena. Vedno vas bodo imeli za prijatelja, še vedno boste imeli pomembno vlogo v njihovem življenju, ne glede na to, kako se je vajin odnos zaključil.

Bivši partnerji in partnerke, s katerimi lahko ostanete prijatelji, so rojeni v znamenju...

TEHTNICA

Tehtnice so nežne duše, ki znajo vse zelo dobro razumeti. Nikoli nikomur ne zamerijo, znajo sprejeti odločitve, ter se znebiti grenke preteklosti, saj verjamejo v odpuščanje. Čeprav se je razmerje zaključilo, to ne pomeni, da jih je nehalo skrbeti za vas, prav tako svojih bivših nikoli ne sovražijo. Če ste jim nekoč veliko pomenili, bodo tudi v prihodnosti z vami delovali prijazni in sočutno, ter skušali ohraniti prijateljsko vez. Del njih je še vedno namenjen pristnemu odnosu, tudi če več ne gojijo ljubezenskih čustvenih povezav. Svojim bivšim tehtnice želijo le najboljše in iskreno upajo, da bodo našli srečo nekje drugje.

DEVICA

Device so preveč elegantne, da bi svojim bivšim povzročale težave in o njih delile slabo mnenje. Tudi če ste jo razočarali in ste z njo prekinili iz svojih razlogov, vas bo še vedno spoštovala ter korektno ravnala z vami. Tudi če jo boste srečali, ko ste že v novem razmerju, bo do vas zelo vljudna. Ker je devica zelo zrela oseba, se neglede na situacijo, ki je lahko še tako težavna obnaša zrelo. Potrudile se bodo, da bodo na vse kar je povezano z vami gledale s svetle strani. Tudi ko ste zanje samo še bivši ali bivša bodo cenili vlogo, ki ste jo igrali v njihovem življenju.

Bivši partnerji in partnerke, s katerimi lahko ostanete prijatelji, so rojeni v znamenju...

KOZOROG

Kozorogi so razumni posamezniki, ki znajo razhod sprejeti na zrel način. Tudi potem, ko ste se razšli, bodo ostali vaš prijatelj in vas bodrili, da si zaslužite srečo, tudi če je ta sreča povezana z novo osebo. Če se obrnete nanje, ko potrebujete pomoč, se bodo z veseljem odzvali brez odvečnih vprašanj. Znajo izpustiti čustveno povezavo in ustvariti trden prijateljski odnos. Tega, da vas zelo dobro poznajo in da so seznanjeni z vsemi vašimi minusi ne bodo v vlogi bivšega nikoli izkoristili.

Pripravljeno za Govori.se