Dnevni horoskop za torek 9. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 9. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 9. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za torek 9. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Klepetavost in radovednost , ki ju poudarja konjunkcija med Luno in Merkurjem boste ustvarili prijetno vzdušje. Na ljubezenskem področju bo prevladala simpatična energija, ki bo prebudila vsakogar.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vezani, bodite sproščeni! Samski, sedaj je pravi čas za skok v neznano, ali po spletu, ali v živo, odločite se sami.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Nobena strast ne oropa um njegovih sposobnosti delovanja in razsojanja tako učinkovito kot strah.

Edmund Burke

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Marko Munih, slovenski dirigent
  • Jimmy Page britanski glasbenik, kitarist (Led Zeppelin)
  • Mirza Delibašić, bosanski košarkar
  • Peter Žonta, slovenski smučarski skakalec
  • Uroš Zorman, slovenski rokometaš

Na današnji dan je direktor podjetja Apple, Steve Jobs, javnosti predstavil prvi iPhone. Rodila se je Simone de Beauvoir, francoska pisateljica, filozofinja in Richard Milhous Nixon, ameriški predsednik. Prav tako se je rodil največji slovenski epik Anton Aškerc in vojvodina Catherine Middleton, žena britanskega princa Williama. Umrl je Nikolaj Pirnat, slovenski slikar in Edvard Rusjan, slovenski letalec.

Da boste izbrali prave modne kose in vedeli, s kom se boste razumeli, preverite… TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG

Čemu se je danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti napornemu delu in vsem opravkom, ki zahtevajo natančnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Samozavestno se boste uspešno uprli vplivu čustev in se odločili na pravi način. Strast in romantika, ki se bosta prepletali, vas bosta popolnoma osvojili in to bo vaša najboljša motivacija.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na čustvenem področju boste prepričani v svoj prav. Poslovni načrti bodo dobro zastavljeni, njihova pot pa bo vodila k lažji realizaciji. Hrabrost in optimizem bosta igrala pomembno vlogo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Finančno stanje bo tokrat pozitivno. Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb ne jemljite preveč k srcu. V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivi temi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vsak neuspeh vas lahko, ker bo vaš ego zaradi lune v strelcu povišan še toliko bolj prizadene. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti, ki vam krade energijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Veliko se boste kljub razpršeni energiji lune v strelca ukvarjali sami s sabo. Priznali si boste, da vam določene zadeve niso všeč. Počasi bo potrebno narediti kakšen večji korak.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V današnjem dnevu boste deležni številnih priložnosti. Jasno in odločno jih predstavite osebi, ki vam lahko priskoči na pomoč tudi glede financ. Neprestano boste odvračali misli od čustev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste pomembno zadevo za nekaj časa preložili, kar ne bo težko. Na področju dela bodite zbrani in pozornost usmerite samo na bistveno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo lune v strelcu se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali z nepomembnimi malenkostmi. Osredotočite se na konkretne odgovore.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Skoraj ravnodušni boste ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili veliko skrbi. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da vam v bistvu ni tako težko.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste nemirni, razpoloženje bo znova nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Morda se zavedate, kaj je glavni razlog za to. Zdelo se vam bo, da vam vsakdanjik krojijo nepričakovani dogodki.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo bo presenečen nad vašo zmedenostjo, ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno odzvali. Sprejmite pomoč drugih, saj sami vsega ne boste zmogli sami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi navdušili za novosti in spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar bi morali čim prej izpustili. Nečesa ne boste prav razumeli.

Vas zanima: KATERI LJUBEZENSKI PARI BODO V 2024 NA PREIZKUŠNJI? ali STRELEC: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024