Tedenski Lunin horoskop od 8. do 14. januarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. januarja
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. januarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. januarja

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju strelca, zato vse stvari, ki vam bodo švigale v mislih poskusite udejanjiti. Sposobni boste početi več stvari hkrati in vse, česar se boste lotili, vas bo spravilo v dobro voljo. V kolikor bo kdo občutljiv, ga boste hitro znali nasmejati in mu razložiti, da štejejo pozitivne misli, ne negativne. Najhuje pa bo za tiste, ki se morate odločiti, saj zaradi povišanega ega ne boste želeli, da vam kdo svetuje. Večer bo neobremenjen in popolnoma sproščen.

Pazite le, da ne boste zaradi pretiranega navdušenja preveč zaletavi pri zahtevnih opravilih. Na področju odnosov pričakujte nekoliko razburkana čustva, vznemirjanje in občutek, ki vodi v razmišljanje, kaj storiti v prihodnosti. Direktni in prepričani v svoj prav se boste večkrat znašli v kakšni debati. Pričakujte razbremenitve, humor in prijetno naravnano delovanje. Radovedno boste raziskovali vse kar se bo pojavilo na poti.

Znali se boste organizirati in prebuditi načine, s katerimi se boste usmerili k dobičkonosnim rešitvam. Na področju odnosov boste jasno povedali, da potrebujete mir. Lahko ste deležni tudi kakšne zavrnitve brez pravega razloga. Nekateri se boste zaprli vase, analizirali, ter na koncu ugotovili, da se boste sami težko premaknili naprej.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. januarja

Aktivno delovanje vas bo usmerjalo v to, da bi se lahko premišljeno odločili. Če ne boste opravili vsega dela, ki ste si ga naložili se lahko pojavi občutek da ste nekoristni. V medsebojnih odnosih boste bolj hladni, težje boste pokazali čustva.  Če ne boste preveč črnogledi, lahko pričakujete zanimiv dan, ki ga bodo gradili predvsem trdni temelji. Občutek, da morate nekaj spremeniti bo izredno intenziven.

Prijateljski odnosi bodo zelo pomembni, saj vam bodo razbistrili misli po napornem delovniku. Odprtega duha boste raziskovali ter iskali napredne možnosti. Ničesar se tokrat ne boste bali ali ustrašili. Z navdušenjem se boste sprehodili po novih poteh ter se odprli spremembam, ki jih prej niste bili sposobni udejanjiti. V odnose prihaja več spontanost, zato ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo nenadoma povabil.

Dolgčas vam ne bo, saj boste znali poskrbeti, da se bo ves čas nekaj zanimivega dogajalo. Zelo boste humani, tolerantni, vendar nikakor ne boste prenesli, da vas kdo omejuje. V kolikor imate občutek, da ste osamljeni, se zabavajte, v živo ali na spletu, pazite pa, da vas ne zmede prevelik entuziazem. To je čas nepredvidljivih dogodkov, zato ustaljenosti niti ne pričakujte.

V nedeljo se bo luna nahajala v znamenju rib, zato bo vse kar vas bo obdajalo prepleteno z močnim čustvenim zaznavanjem. Konfliktov tokrat ne bo na vidiku, saj se boste tik pred tem, ko bi se lahko znašli v kakšnem sporu znali elegantno umakniti. Prisotne bo nekaj občutljivosti, ki bo najbolj intenzivna pri samskih. Nikar ne dovolite negativnim mislim da vam ukradejo kakšen prijeten trenutek, ki bi ga lahko doživeli. Vpogled vase bo dopolnilo k boljšemu počutju.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V KOZOROGU? in SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI BODO IMELA V 2024 NA PODROČJU ZDRAVJA NAJVEČ SREČE?