TEDENSKI HOROSKOP OD 8. DO 14. JANUARJA 2024

Tedenski horoskop za obdobje 8. do 14. januarja napoveduje energijo kozoroga, ki bo dosledna
Tedenski horoskop za obdobje 8. do 14. januarja napoveduje energijo kozoroga, ki bo dosledna

Tedenski horoskop za obdobje 8. do 14. januarja napoveduje energijo kozoroga, ki bo dosledna

Predviden čas branja 8 minut

V tednu pred vami vas bosta spremljala Sonce in Mars v znamenju kozoroga. Mirovanje sedaj ne bo več na prvem mestu, zato sprostitev ne bo nekaj, kar bi bilo nujno potrebno, stremeli boste k temu, da se ves čas z nečim ukvarjate. Z logiko in razumom boste prišli do številnih odgovorov. Osredotočali se boste le na stvari, za katere menite, da so vredne svojega časa. Sonce v znamenju kozoroga si prizadeva pridobiti materialne predmete. To so lahko modna oblačila, pohištvo, čudovit dodatek itd.

Uporabljali boste svoje preizkušene metode in se držali tistega, kar najbolje znate. Všeč vam bodo načrti, ki ste jih preizkusili ali skovali sami. Vztrajnost je tisto, kar vam lahko načrtovati prihodnost. Potrpežljivi in pogumni boste ves čas iskali naslednjo stopnjo, ki jo boste z dobro motivacijo tudi dosegli. Spremljala vas bodo določena pravila in predpisi, ki jih boste upoštevali in na podlagi njih kovali cilje.

Tedenski horoskop za obdobje 8. do 14. januarja napoveduje energijo kozoroga, ki bo dosledna

Izjemno boste zvesti in predani svojim najdražjim, zaradi česar bo prisotnih veliko manj konfliktov. S svojim mirnim, zbranim obnašanjem se boste znali stabilno odzivati tudi v kriznih trenutkih. Delovali boste vztrajno in zanesljivo, vaša moč in enotnost namena bosta občudovanja vredna. Večkrat pa boste v tem obdobju nekoliko zadržani, celo neskladni z okolico.

Poskrbite za finančno področje in kariero, saj se boste lažje kot običajno povzpeli po lestvici na poti do uspeha. Ravnajte kot kozorog, tako da se organizirate in načrtujete prihodnost bolj sistematično. Odlično boste delovali, če morate prevzeti odgovornost in postati odgovorni.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in tehtnice.

Preberite tudi KATERI LJUBEZENSKI PARI BODO V 2024 NA PREIZKUŠNJI? in SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI BODO IMELA V 2024 NA PODROČJU ZDRAVJA NAJVEČ SREČE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pogovor, na katerega ste se pripravljali se bo začel z nesporazumom, vendar se vam obetajo zelo zanimivi zaključki, če se boste v torek, ko bo luna v strelcu pripravljeni v miru pogovoriti. Na živce vam bo kljub mirnim energijam, ki jih bo prebujalo Sonce v kozorogu konec tedna šel vpliv nekoga od znancev, ki vas očitno ne razume. Reševanje zapletenih ugank vas bo popolnoma prevzelo. Ker prihaja vznemirljivo in nekoliko napeto obdobje, poskusite ujeti bistvo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Najbolj pomembne bodo v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Venero vse stvari, ki so povezane s področjem čustvenih odnosov. Opazka nekoga od iskrenih prijateljev, na katerega boste najprej jezni vas bo soočila z realnim stanjem, ki ste ga prilagodili v svoj prid. Prav je, da se postavite na realna tla, saj boste le tako lahko rešili manjše finančne zaplete. Nikar se ne zatekajte v obtoževanje samega sebe, raje se pogovorite z nekom, ki vam že ves čas daje dobre nasvete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na čustvenem področju boste v začetku tedna spoznali, da do nekoga veliko čutite, čeprav ste bili prepričani da je situacija zaključena. Dobro razmislite, preden se brezglavo zopet prepustite, raje najprej vse skupaj prespite. V soboto se boste tisti, ki ste v razmerjih zakopali v strastne želje, ter si dovolili z ljubljeno osebo uživati v pravi meri. Samski, ponovno boste prekipevali od dobre energije, kar vam bo vrnilo voljo, da dosežete vse, kar ste si zastavili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če ste že nekaj časa v dvomih, se boste s pomočjo energije Sonca v kozorogu spoprijeli s tistimi situacijami, za katere vam je primanjkovalo poguma. Sposobni boste bolj odgovornih premikov, tudi na področju čustev se stabilnost povečuje. Rešili boste tudi družinskim okoljem povezan zaplet, ki vas je obremenjeval. V soboto in nedeljo boste zelo malenkostni, dovolj vam bo le da ste obdani z ljubeznijo in spoštovanjem.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V odnosih se boste izkazali, želeli si boste sodelovanja, zato nikar ne bodite preveč egoistični ko se bo potrebno povezati. Vaš odziv bo marsikoga presenetil, razveselili pa se boste pohvale, ki bo močno vplivala na delovanje v prihodnjih dneh. Sposobni se boste znebiti dvomov, ki so vas razžirali, nastopili boste z razumskimi vprašanji ter s prijaznostjo. Bolj zoprne prihajajo v nedeljo, zato se izogibajte negativnih scenarijev, saj bi lahko po nepotrebnem pristali v nezavidljivi poziciji.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Počutili se boste odlično, prav tako si boste želeli raznoraznih, zanimivih izzivov. Bodite budni, saj vas bo takoj za vogalom čakalo presenečenje. Na čustvenem področju se boste trudili pristopiti na ustrezen način, vse lekcije bodo vodile v poglobitev odnosa. Pozornost samskih bo usmerjena v spletno dogajanje. Pravočasno v nedeljo pripravite v domačem okolju vse podrobnosti, da preprečite zaplete, ki bi lahko bili usodni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V začetku tedna prihaja stres, ki vas bo spravil v slabo pozicijo. Pristanek na realna tla vam prinaša izčrpano stanje. Karkoli bi se lahko izkazalo za napačno, se žal tudi bo, saj ne boste najbolj zaupali vase. Zato sprejemajte dobro premišljene odločitve in ne pustite se prepričati prvemu, ki vam bo stopil na pot. Na voljo imate dovolj raznolikih ponudb in veliko časa, ki bi ga lahko tokrat v pametni smeri izkoristili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse skupaj se lahko v začetku tedna malce zakomplicira, saj bo imel nekdo v bližini nesramne pripombe, vendar si ne jemljite vsega preveč k srcu. Ne razmišljajte tako intenzivno o preteklosti, raje se čim prej zazrite naprej, saj vas kmalu zopet čaka veliko lepega. Če želite določen ljubezenski odnos obnoviti, boste morali najprej iskreno spregovoriti ter priznati vse svoje napake. Ob tem se bo sprostil hormon sreče, zato se boste težko zadržali pred večjim korakom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pomembno je, da se ne prepuščate črnogledosti, ki se bo pojavljala ko se bodo določeni rezultati dokončno razvili. Pozitivno obarvan pristop vas usmerja k pravim odločitvam. Ne trudite se, da bi preveč vplivali na osebo, ki misli povsem drugače in se ne strinja z vami. Vprašajte za kakšno drugačno mnenje, odmislite trmo in svoje navidezne dvome. V petek lahko koristno uporabite svojo samozavest, dodajte še nekaj opravkov na svoj že zastavljeni urnik.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V začetku tedna boste potrebovali več potrpljenja, saj se boste ponovno znašli v dokaj kočljivi situaciji. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite ljubezenske priložnosti. Prisluhniti morate notranjemu glasu in upoštevati želje svojega srca. V petek se boste morali spoprijeti z nečim, kar ste odlašali. Bodite bolj pogumni, saj se bodo s tem tudi vaši cilji rešili veliko hitreje. Globoko v sebi boste v nedeljo našli pogum in stopili korak naprej. Približali se boste dobrim energijam.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Venero, se boste samozavestno podali v nekaj, česar žal ne boste znali zaključiti na pravi način. Vse vas bo motilo in ves čas boste iskali konflikt. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi s sodelavci. V domačem okolju niste dovolj navzoči, da bi dojeli, kako vzpostaviti mir in boljše odnose. Tisti, ki ste v vezi boste končno začutili, da lahko partnerju zaupate in gradite stabilen odnos. Vsaj za nekaj časa odmislite razne predsodke.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju dela in denarja se bodo stvari odvijale na intenziven način, težko boste sledili. V sredo, zaradi konjunkcije med Luno in Marsom ne boste razumeli, zakaj se morate ustaviti, če pa je vse tako zanimivo in privlačno. Razmišljali boste o finančnem področju in iskali prave rešitve. Poiščite prave informacije ter vse kar se vam dozdeva nejasno še enkrat razčlenite. Poglobite se v zahtevno nalogo in vse boste hitro razumeli, kar vam lahko prinese koristi.