Dnevni horoskop za torek 8. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 8. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 8. februarja 2022

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 8. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Prešernov dan, slovenski kulturni praznik. Polni boste entuzijazma, saj vas spremlja Prvi krajec. Težko vas bo razžalostiti, spraviti v slabo voljo ali pretentati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Krizni trenutki so tisti, ki vas učijo spoznavati sebe, zato se jih naučite obvladati, da boste osebnostno zrasli.

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes nastopi ob 14:50 uri Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo.

Mikali vas bodo spletni nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Kaj pravi horoskop za torek 8. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Jules Verne, francoski pisatelj
  • James Byron Dean, ameriški filmski igralec
  • Nicholas King – Nick Nolte, ameriški filmski igralec
  • John Grisham, ameriški pisatelj
  • Bojana Beović, slovenska infektologinja in političarka

Na današnji dan je v Sankt Peterburgu premiera opere Boris Godunov Modesta Musorgskega. V Salt Lake Cityu se prično 19. zimske olimpijske igre. Rodil se je Ivan Oražen, slovenski zdravnik in Martin Buber, avstrijsko-izraelski filozof. Rodil se je tudi ameriški filmski igralec James Byron Dean, predstavnik igralskega vala upornikov brez razloga in velik idol mladih. Umrl je France Prešeren, slovenski pesnik in Leopold Suhodolčan, slovenski pisatelj. Umrl je tudi italijanski kipar Niccolo Salvi, čigar največje delo je rimski vodnjak Fontana di Trevi.

Sem dolgo upal in se bal, slovo sem upu, strahu dal, srce je prazno, srečno ni, nazaj si up in strah želi.

France Prešern
Kakšno počutje prinaša vpliv Prvega krajca?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo misli budne, čustva skladna in vi zadovoljni.

Katera znamenja zodiaka si boste z veseljem privoščila branje knjige?

Danes se boste z veseljem potopili v branje knjige rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 7. DO 13. FEBRUARJA 2022 ali Tedenski Lunin horoskop za obdobje 7.2.-13.2.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V vaše naročje prihaja s Prvim krajcem mnogo energije in ključnih odločitev. Narediti morate analizo in preučiti, kaj si želite in česa ne, le tako se boste uspešno podali stopničko višje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Radovedni boste, zanimalo vas bo predvsem to, kako se bo vse skupaj razpletlo. Hrepeneli boste po ugodni rešitvi finančnega področja, ki vas bremeni že nekaj časa.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prilagodite se, tokrat se boste znova prepričali da ste v zadnjem času naredili prave korake in na področju kariere prodrli naprej. Glede čustvenih zadev bo veliko praznih besed in malo dejanj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pozitivne misli bodo ključ do dobrega počutja in osebne sreče. Naredili boste spremembo in sledili tistim korakom, ki so se vam obrestovali v preteklosti. Naklonjena vam bo tudi čustvena vsebina.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Trenutna situacija od vas zahteva več, kot ste pripravljeni ponuditi. Prav je, da se zavedate, da je čas za ukrep. Zagotovo si želite sprememb, zato to tudi čim prej dokažite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Organizirajte se in si zastavite višje cilje, kar vas bo ponovno razvedrilo. Tudi na poslovnem področju se bo zavrtelo bolje od pričakovanega, kar vas vodi v nove zgodbe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnja situacija bo pokazala, česa si boste v prihodnje želeli in na kakšen način boste uporabili svojo nakopičeno energijo. Določiti si bo potrebno določene meje in pravila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Delovali boste zamišljeno, kar bo opazila tudi oseba, ki vas bo opomnila, da je ne poslušate. Imeli boste kar nekaj opravkov z zoprnimi ljudmi, kar vas lahko vznemiri, vendar se boste znali pomiriti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S pomočjo energije Prvega krajca se boste lažje kot v preteklih dneh osvobodili določenega zoprnega čustvenega bremena. Zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo simpatična.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na čustvenem področju bo veliko vznemirljivih iskric, toda bolj malo konkretnega dogajanja, kar vam ne bo všeč. Nekdo se očitno ni spremenil, kar vas bo razžalostilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je s Prvim krajcem, ki vas bodri nova pot, ki vas bo povsem navdušila in razbremenila. Možnosti za napredovanje se bodo pokazale, zato jih spretno izkoristite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na poslovnem področju boste v krogu sodelavcev nekoliko manj priljubljeni, kar vas bo zaskrbelo, vendar tega ne boste pokazali. Po nepotrebnem ste v skrbeh, saj se bo vse uredilo.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2022 ali KITAJSKI HOROSKOP: PRIHAJA LETO ČRNEGA VODNEGA TIGRA