Tedenski Lunin horoskop za obdobje 7.2.-13.2.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. februarja 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. februarja 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. februarja 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v znamenju bika boste zvesti sebi in drugim. Želeli se boste povezati na globok način, ljubezen boste dojemali kot toplino in sočutje. Lažje se boste notranje umirili, kar vam bo vsekakor pomagalo do boljšega počutja. Na vsakem koraku boste znali poskrbeti zase veliko vam bosta pomenili odprtost in iskrenost. Postali boste bolj dovzetni za delo in spremembe. Poskušali se boste dolgoročno organizirati in predvideti kaj bi lahko spremenili.

Nikakor si ne boste v soboto dovolili dogajanja prepustiti naključnim vplivom.

Vse boste želeli imeti tudi v torek, ko nastopi Prvi krajec pod nadzorom in najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite izgubljeni ter nekomu odveč. Z veseljem se boste v domačem okolju ukvarjali z vsem kar vam bo vzbujalo občutek da ste koristni. Izboljšali se bodo tudi odnosi z domačimi, še posebej z brati in sestrami.

V sredo ob 11.26 uri prehaja luna v znamenje dvojčkov, zato boste vedno bolj razposajeni.

Vpliv, ki po eni strani vabi k dokončevanju, po drugi strani pa vas naredi preveč raztresene, da bi se lahko dovolj zbrali. Radovedni boste ravno dovolj, da se dokopljete do pravih odgovorov, znali se boste tudi prilagoditi. Prihaja energija, ki se bo na pozitiven način dotaknila medsebojnih odnosov in vas popeljala k novodobnim odločitvam. Polni boste tudi v četrtek in petek dobre volje, ki se bo prepletala tudi na področju dela in denarja, zato lahko pričakujete kakšno pozitivno presenečenje.  Nekaj energije namenite tudi prijateljem, s katerimi boste lažje kot v preteklih dneh našli skupno točko.

V soboto in nedeljo vas bo spremljala luna v raku. Čustven pridih se povečuje, obujali boste pretekle zadeve in odločitve in jih skušali popeljati višje, oziroma globje. Umirjeno vzdušje bo najboljša izbira, saj boste končno lahko namenili nekaj časa sami sebi in svojim podzavestnim zaznavam. V negativnem smislu se lahko pojavi nekaj občutljivosti, ki jo boste rešili z iskrenim pogovorom. Če ste v fazi hujšanja, se boste težko zadržali in se uprli dobrotam, zato se poskusite vsaj več gibati.

Pripravljeno za Sensa.si