Dnevni horoskop za torek 5. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 5. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 5. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 5. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan učiteljev. Vaš cilj bo naučiti se reda in ga s predanostjo in stanovitnostjo prenesti na druge.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pri svojih nazorih bodite bolj vztrajni, da stvari izpeljete tako, kot ste prepričani, da morajo biti izpeljane.

dnevna astro napoved
Luna preide v znamenje Tehtnice

Danes ob 14:41 uri preide Luna v znamenje Tehtnice

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni.

Popoldan ko Luna preide v znamenje tehtnice pa vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate.

Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Telo se počasi ohlaja in potrebovali boste več hrane. Predvsem pa uživajte veliko zelenjave in si pripravite kakšen očiščevalni napitek. Povečali boste vnos tekočine, kar bo godilo vašemu telesu. Namenite si kakšen pravi čaj in ob njem sproščeno pokramljajte. Izberite oblačila, ki izžarevajo da ste v trendu z modo, vendar v minimalistični smeri. Skratka, razvajajte se, če se le da v umirjeni družbi.

Investiranje v znanje izplača najvišje obresti.

Benjamin Franklin

Danes praznuje Kate Winslet: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v drugi dekadi Tehtnice v I. hiši, kar nakazuje da je oseba z naravno težnjo po harmoniji ter umirjenosti, privlačnega videza, ki izžareva eleganco, vendar pa večno tehta med različnimi možnostmi in se ne more odločiti, zato deluje nedosledno in se občasno nagiba k ležernosti. V življenju zna uživati in odlično poskrbeti zase, vendar potrebuje tudi oporo bližnjih.

Njen ascendent v znamenju Tehtnice ji poudarja njeno privlačnost ter pravičnost. Krivice in hinavščine ne prenese, sama s seboj ni obremenjena, zato izžareva samozavest. Luna, ki se tudi nahaja v Tehtnici ji prinaša nekaj občutljivosti in nesigurnosti v ljubezenskih odnosih.

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Fran Gerbič, slovenski skladatelj, operni pevec
  • Boris Ščerbina, sovjetski politik
  • Václav Havel, češki pisatelj, predsednik
  • Brian Johnson, pevec AC/DC
  • Zlatko Dedič, slovenski nogometaš

Na današnji dan se v Kairu se prične druga konferenca neuvrščenih. Dave Kunst kot prvi človek peš prepotuje svet. demonstracije v Beogradu, ki pripeljejo do Miloševićevega odstopa. S podpisom londonskega memoranduma razdelijo Svobodno tržaško ozemlje med Jugoslavijo in Italijo. V Londonu na pobudo Catherine Amy Dawson-Scott ustanovljeno združenje PEN. Portugalska ukine monarhijo. Rodil se je tudi Fran Jeran, slovenski matematik in Chester Alan Arthur, ameriški predsednik. Umrl je Steve Jobs, ameriški računalnikar, poslovnež in William Lassell, angleški astronom.

Človek se uči le na dva načina: eno je branje, drugo pa je druženje s pametnejšimi od sebe.

Will Rogers
Ali je današnji dan primeren za začetek nečesa novega?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste dovolj zbrani da začnete z nečim novim, vendar malce premalo odločni da zadeve izpeljete do konca.

Katera znamenja zodiaka se bodo danes najboljše počutila na čustvenem področju?

V današnjem dnevu se boste najboljše počutili na področju čustev rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBER

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Naučili se boste prilagodljivosti in potrpežljivosti, saj boste dopoldne z luno v devici obtičali v situacijah, ki ne bodo prenesle napetosti. Popoldne vas bo presenetilo s simpatičnim povabilom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Slišali boste nekaj koristnega, vendar se o podrobnostih najprej prepričajte. Z veseljem boste začeli delati načrte za prihodnost, ki lahko, če bodo skrbno začrtani tudi dobijo ustrezno obliko.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikakor ni potrebno, da bi preveč vztrajali pri zadevi, za katero nimate najboljšega občutka. Vse kar je za vas pomembnega, bo prišlo ob pravem času. Dan boste namenili finančnim zadevam.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na čustvenem področju prihajajo nenavadna presenečenja, vendar tokrat ne v situaciji, o kateri ste v zadnjem času ogromno razmišljali. Zahtevali boste, da vas pustijo na miru.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Potrebujete več sprostitve, saj vam stvari, ki se ponavljajo, nikakor ne ustrezajo več, naveličali ste se starih vzorcev. V medsebojnih odnosih ni razlogov za predolgo tehtanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vrača se pozitiven pogled na svet. Vsekakor boste zadovoljni, če se boste v določeni situaciji na pravi način odzvali. Nekdo vam bo na področju ljubezni naklonjen kot že dolgo ne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav se vam bo na trenutke zdelo, da niste na pravi poti, ter da z določenimi odločitvami zamujate, prihajajo zaključki, ki bodo pozitivno vplivali na prihodnje odločitve.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar se ne ustrašite sprememb, ki prihajajo dopoldne, ko bo luna še v devici, ampak jih raje sprejmite z navdušenjem. Iz njih se lahko veliko naučite, zato nikar ne obupajte prehitro.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Iznajdljivo boste iskali rešitve, da priplezate iz nastalih situacij. Tokrat je najbolje, da se odločite, ko boste popolnoma prepričani, da delate prav. Nikar se ne ozirajte na pripombe drugih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dogajalo se bo veliko stvari, ki jih niste predvidevali. Pod pritiskom vam zbranost lahko upade, zato se čim prej notranje umirite. Nikar ne tekmujte z nekom, ki je dober nasprotnik.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Negativen trenutek, ki ga boste deležni, bo minil zelo hitro. Imeli boste ogromno dela in zadolžitev na vseh področjih, kar vas bo motiviralo, da si naredite še boljše načrte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar se vnaprej ne pripravljate na določen pogovor, ki vas obremenjuje s svojo težino, ampak bodite enkrat za spremembo čim bolj spontani, saj boste vse skupaj odlično izpeljali.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop za obdobje 4.10.-10.10.21 ali PARNERSTVO: KAKŠNA SO VAŠA PRIČAKOVANJA?