Tedenski Lunin horoskop za obdobje 4.10.-10.10.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. oktobra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. oktobra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. oktobra

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek pričakujte zaradi lune v devici predvsem veliko zbranosti. Vse, česar se boste lotili premišljeno, vam bo šlo odlično od rok, prejeli boste tudi pohvalo. Želeli se boste dolgoročno organizirati in predvideti različne poteke dogodkov. Obremenjevala vas bosta videz in položaj, tako profesionalno kot zasebno. Vse boste želeli imeti pod nadzorom in najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite izgubljeni. Na plano prihajajo tudi v torek dopoldne vztrajnost, analiziranje in perfekcionizem.

Z lahkoto se boste lotili dela in opravkov, sproščeno delovanje pa vam ne bo najbolj pisano na kožo.

blank

V torek ob 14.41 uri se luna pomakne v znamenje tehtnice. Ukvarjali se boste s sabo in se bolj vneto lotili dela in opravkov. Zelo aktivni boste tudi pri kreativnih dejavnostih. Zaželeli si boste elegance, umirjenosti in globokih pogovorov, ki vas lahko pripeljejo do pomembnih odgovorov. Misli bodo zbrane, motivacije za delo bo dovolj, primanjkovalo vam bo le nekaj odločnosti. Na ljubezenskem področju boste čutili, da ste ljubljeni in zaželeni, zato bodo konflikti neznanka. Če imate občutek, da ste osamljeni, pojdite v sredo, ko vas bo vodil Mlaj med ljudi in se zabavajte, pazite pa, da vas ne zmedejo besede osebe nasprotnega spola. Svoj um boste najlažje zapolnili z ustvarjalnostjo ter nasveti ki vodijo k bolj zdravemu prehranjevanju.

V četrtek ob 16.22 uri se luna pomakne v znamenje škorpijona.

Odločitve bodo intenzivne, pomembna vam bo predvsem strast. Odzivali se boste rahlo napadalno, saj boste na vsak način želeli doseči, kar ste si zamislili. Komunikacija bo nosila v sebi nekaj zmešnjave, zato vas bo težko uloviti za besedo. Sposobni boste zaznati vsako dejstvo z vsemi neopaznimi podrobnostmi vred. Prepustite se tudi v petek delovanju svoje domišljije in naredite nekaj, kar bo vas bo naredilo bolj stabilne. Prišli boste do pogumnih zaključkov, ki vas bodo presenetili, še posebej na ljubezenskem področju, kjer boste tokrat sposobni postaviti merila.

V soboto ob 17.24 uri se luna pomakne v strelca, zato se boste  polni pozitivne energije predajali idealiziranju. Nepotrpežljivi in vzkipljivi boste, če ne boste zadovoljni, včasih celo malce v višavah, nerealni. Ničesar se ne boste ustrašili in trmasti in zoprni ljudje vam tokrat ne bodo prišli do živega. V ljubezenskih odnosih tudi v nedeljo ne boste zadržani, ampak zelo direktni in pripravljeni na nove razigrane podvige. Povsod bo veliko dogajanja, če pa ga ne bo, ga boste znali ustvariti sami.

Pripravljeno za Sensa.si