Dnevni horoskop za torek 4. aprila 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 4. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 4. aprila 2023

Predviden čas branja: 0 minut

Dnevni horoskop za torek 4. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu boste začutili celostno zavedanje, ter znali poiskati ravnovesje kljub stresu, ki se bo kopičil.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes lahko pričakujete obnovljeno notranje stanje. Prihaja mirno in tiho veselje v vseh procesih življenja.

Horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Danes ob 23:51 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Danes boste še pod vplivom lune v Devici. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu.

Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati.

Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi. Ugajali vam bodo vsi barvni odtenki jeseni in zemlje, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, saj boste potrebovali kakšen lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij.

Mesečni horoskop APRIL 2023

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Andrej Arsenjevič Tarkovski, ruski filmski režiser
  • Joži Kališnik, slovenska pevka, članica Ansambla bratov Avsenik
  • Jennifer Lynch, ameriška režiserka
  • Gary Moore, irski glasbenik
  • Heath Ledger, avstralski filmski igralec

Na današnji dan dvanajst zahodnih držav ustanovi zvezo NATO. Vesoljsko plovilo Space Shuttle Challenger je prvič poletelo v vesolje. Mesto Maribor je dobilo prvo električno razsvetljavo. Rodil se je Niccolo Zingarelli, italijanski skladatelj in Bettina von Arnim, nemška pisateljica. Rodil se je tudi rimski cesar Mark Avrelij Antonij Karakala. Umrl je France Onič, slovenski pesnik in Martin Luther King mlajši, borec za državljanske pravice, nobelovec.

Ne pravijo brez vzroka, da kdor se ne čuti povsem trdnega v spominu, se ne sme mešati v laži.

Michel Eyquem de Montaigne
V čem boste danes najbolj učinkoviti?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najbolj učinkoviti pri delu, ki zahteva zbranost.

Katera astro znamenja boste danes preveč kritična?

Preveč kritični boste rojeni v znamenju bika, device in škorpijona.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zakaj ne bi, da boste bolj mirni najprej premislili, kam vas pelje določena pot. Lahko si boste sami čestitali, ker ste naredili nekaj, kar vam bodo drugi še dolgo zavidali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na živce vam bo šlo, saj vas bo nekdo od sodelavcev ves čas opazoval in bdel nad vašimi koraki. Hrepeneli boste po tem, da vse skupaj zaključite mirno, brez radovednih oči.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Presenetile vas bodo številne priložnosti, ki prihajajo razigrano in spontano. To vam bo ustrezalo še posebej, če ste se v zadnjem časih že začeli spraševati, zakaj se nič ne premakne.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ves čas boste hiteli, vendar se boste, ko vas bo nekdo opozoril na morebitno napako umirili. Prišli boste do ključne točke, da vas tisti, ki vas ne spoštujejo dovolj ne zanimajo več.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni so kljub hladni energiji, ki jo prebuja luna v devici na vidiku novosti. Pomembno bo, da znova analizirate določen odnos, ki vas bremeni. Spoznanje bo zanimivo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zasebno boste z veseljem pokazali iniciativnost in ponovno osvojili srce ljubljenje osebe, z nekaj radosti in iznajdljivosti. Tudi samskim se vam obeta več trenutkov sreče.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne boste najbolj zadovoljni, saj se boste morali soočati s tujimi napakami. Čim manj projekcij, čim manj prenašanja odgovornosti na druge, le tako vam bo uspelo, kar ste si zamislili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo očitno ni takšen, kot si želite. Ko boste spregovorili o čustvih, se preprosto spomnite, da so dejanja vedno veliko močnejša od besed. Ne dovolite si, da bi se zopet ponižali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z luno v devici prihaja več izzivov in osebne motivacije. Prilagodljivost vam bo prišla prav, ko se bodo delovne obveznosti stopnjevale in kopičile. Ne pozabite pa tudi na prijatelje!
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Energija bo naklonjena, saj vam prinaša potrebo po odločitvah, ter potrebo po raziskovanju in optimizmu. Ne skrbite, uspeli boste tudi tam, kjer ste bili še pred kratkim v močnih dvomih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Napetost bo počasi popustila, čeprav se boste še predobro spominjali zapletov z osebo, ki vedno najde nekaj, kar ni v vaši domeni. O vajinem odnosu boste razmišljali iz drugačnega zornega kota.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V dan se boste podali sproščeni in odločni, potem pa se vse skupaj obrača v drugo, zoprno smer, ko nenehno nekaj preverjate, analizirate in nikakor ne morete nikomur zaupati.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: ŠPELA GROŠELJ ali KAKO USTVARITI ENAKOPRAVEN ODNOS IN GA PRESEČI