TEDENSKI HOROSKOP OD 3. DO 9. APRILA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 3. do 9. aprila napoveduje prehod Merkurja v znamenje bika
Tedenski horoskop za obdobje od 3. do 9. aprila napoveduje prehod Merkurja v znamenje bika

Tedenski horoskop za obdobje od 3. do 9. aprila napoveduje prehod Merkurja v znamenje bika

Predviden čas branja: 3 minute

Čustva in strategija tokrat ne bosta bistvenega pomena. Ko boste nekaj začeli, se ne boste ustavili, dokler delo ne bo dobro opravljeno. Sonce v ovnu bo poseben mejnik, ki opredeljuje bistvo. Ker v tem obdobju ne boste najbolj natančni in precizni, bi se bilo smotrno vsem opravilom, ki zahtevajo natančnost izogniti. Težko se boste spopadali tudi z drobnimi malenkostmi. Bolj občutljive duše se boste znašle v pravem kaosu. Skušajte nekoliko brzdati preveč intenzivno občutljivost, da vas ne povozi.

Za nekatere izmed vas bo slog komunikacije preveč odkrit, celo brutalen.

V svetu skladnosti boste delovali izvirno, vendar tudi preveč impulzivno. Ker prihaja veliko vznemirljivega in nepredvidljivega, imate lahko tisti, ki skrbno planirate sedaj težave. Trmasti konflikti, povezani z visokim egom lahko povzročijo pravo eksplozijo v medsebojnih odnosih. Ne glede na pravo resnico in dejstva vas bo spremljal slogan: Jaz imam prav, ti se motiš.

Merkur v znamenju zemeljskega bika ne razkriva najglobljih in najpristnejših lastnosti.

Ampak vpliva na to, kako se povezujete z drugimi. S tem vplivom boste želeli čim več časa posvetiti interesom, kot so vizualna umetnost, glasba, kuhanje ali ples. Cenili boste drobne pozornosti in v njih znali poiskati svojo srečo. Opazili boste, da se z njegovo pomočjo počutite bolj stabilno in prizemljeno. Upoštevajte, da življenje ni dirka in lahko boste dosegli marsikaj. Zelo boste pronicljivi in odprti za poskušanje novih stvari. Čeprav veste, kaj vam je všeč, je to čas, da izstopite iz svoje cone udobja.

Tedenski horoskop za obdobje od 3. do 9. aprila napoveduje prehod Merkurja v znamenje bika

Poskusite novo vino v kombinaciji z najljubšim obrokom.

Merkur v biku vas bo razveselil z valom čustev. Namesto da vas šokira, naj vas ta val popelje k ustvarjanju. V mnogih pogledih boste tokrat počasni in stabilni. Za vsako stvar si boste znali vzeti čas in se dobro pripraviti. Ko se boste znašli v družbi abstraktnih konceptov, se boste borili za iskanje rešitev in gradnjo konkretnih temeljev. Lažje se boste oprli na zdrav razum in pustili domišljijo za seboj. Konservativni in tradicionalno usmerjeni boste zbežali takoj, ko bo nekdo predlagal kaj preveč nenavadnega za vaš okus.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja..

Preberite tudi Mesečni horoskop APRIL 2023 in LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezen bo v tednu pred vami zaradi Venere v biku igrala pomembno vlogo. Naredite kakšen nov korak, posebno tisti, ki se že dlje časa pripravljate. Ne bo vam žal, tako boste le prijetno presenetili partnerja ali prijatelja.  Okoli vas se nahajajo dobre priložnosti za začetek stabilne zgodbe. Veliko  stvari, ki se bodo zgodile na kariernem področju vam v peke ne bo všeč. Konec tedna boste samovšečni in malce egoistični. Razmislite, če je to res slika, ki jo želite dajati o sebi, saj ste v resnici topli in skromni.

 

 

 

 

 
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čustva bodo močnejša od razuma. Pomembno je, da se ne distancirate od uganke na življenjska vprašanja, ne samo svoje, ampak tudi od drugih. Čeprav boste dobro razpoloženi, bo celotna forma zelo spremenljiva. Ne glede na družbo se vzdržite tistih komentarjev, ki mejijo na sarkazem. Globoko v sebi boste v nedeljo zaznali notranjo moč in zvedava energija vas bo radovedno vodila po razpotjih življenja. Niste dovolj zbrani, da bi reševali zapletene zadeve, čustva vas lahko malce zmedejo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V teden stopate zmedeni, zato boste zahtevnejšo delovno nalogo morali ponoviti ali prestaviti za kakšen dan. Ne boste ravno prekipevali od energije, vendar poskusite kljub temu v vsem slabem poiskati nekaj dobrega. Tisti, ki ste v vezi se boste pogovarjali o skupnih stvareh in dobili mnogo pozitivnih potrditev. Ker se vam bo dogajalo veliko prijetnih stvari bo tudi vaše počutje v nedeljo odlično. Obarvano z dobro voljo in veliko mero optimizma, ki ga boste trosili naokoli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V začetku tedna boste gradili predvsem na vztrajnosti. Spoznali boste, da je včasih dobro poslušati prvi občutek namesto dolgega analiziranja. V sredo bodite vi tisti, ki boste nekoga povabili ali morda celo presenetili. Vse skupaj bo lepa gesta. Vezani raki, konec tedna poglejte resnici v oči in se soočite. Na prenašajte svoje slabe volje na druge in se raje zamislite nad svojimi koraki v bližnji prihodnosti. Bodite bolj sproščeni, le tako boste kos vsemu kar se bo dogajalo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Koristilo vam bo da sprejmete nekaj, kar že dlje časa zavračate in takoj boste boljše volje, kar bo vsekakor dobro vplivalo tudi na partnerski odnos. Vse lahko rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi zadev, ki se bodo nizale ena za drugo. Občutek utesnjenosti bo v soboto in nedeljo v domačem krogu neupravičen, zato se ga znebite. Po eni strani si boste želeli več miru, kar bo problematično, saj bodo vsi, ki vas bodo obdajali zelo razigrani.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prebudil vas bo vpliv Marsa v raku, ki prinaša na ljubezenskem področju željo po stabilnosti in nežnih prijemih. Motilo vas bo predvsem, če se vrtite se v krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase. Ohladitve v partnerstvu bodo tiste, zaradi katerih boste z nekaj razuma uredili odnos po svojih merilih. Vsega se lahko v nedeljo lotite samostojno, saj bodo vzpostavljeni najpomembnejši pogoji, posebno če vas mika nekaj zanimivih sogovornikov, ki vam bodo všeč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ugajala vam bo čustvena naklonjenost in pozornost. Vaša želja bo, izpostaviti se v družbi in v ta namen zelo dobro izkoristiti sposobnosti zapeljevanja. Samski boste proti koncu tedna pred razburljivo ljubezensko romanco ali strastno vezo, zato poskusite zažareti. Ne bodite neučakani, posebno če boste opazili nekaj, kar bi radi imeli za vsako ceno. Vikend bo namenjen sprostitvi v družinskem krogu, ki bo prava odločitev v smeri da boste vsi zadovoljni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav vam navadno bolje uspeva s prijaznostjo, boste prišli do spoznanja, da vam tudi neposredna odkritost izjemno odgovarja. Prijatelji bodo na vaši strani, zato lahko pričakujete ogromno prelepih trenutkov. V petek boste spoznali, da vas preveč obremenjuje delo. Pazite, da ne bi prehitro ostali praznih rok, in sicer le zato, ker niste dovolj potrpežljivi. Mnogi boste začutili bodenje v srcu, pa naj bo to zaradi ljubezenskih težav ali pa živčnosti in napetosti v odnosih z drugimi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo, ki vas je pred kratkim očaral, se vam bo poskušal približati in vas pripraviti do ponovnega srečanja, s čimer boste zadovoljni. Neopazno boste spolzeli od besed k dejanjem, preskakovali nepomembne zadeve in se borili do konca. Vaša energija bo osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno in poslovno stanje, a misli vam bodo v petek zopet začele uhajati k ljubezni. Poiskali boste nove možnosti in priložnosti za osebno napredovanje in družinsko srečo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V začetku tedna boste polni idej, čas pa se vam bo zdel neprecenljiv. Vaša samozavest bo na višku, tudi dovolj prepričljivi boste. Pazite pa, da najprej odgovorite na najpomembnejše prošnje ali sporočila. Prihaja novica, ki vas ne bo presenetila. Zato imejte že pripravljen odgovor, pripravite vse potrebne argumente. Šli boste na vse ali nič, kar se lahko hitro izkaže za dvorezen meč. Bodite bolj previdni predvsem v domačem okolju, kjer vam bodo v prazničnih dneh zamerili, če se ne boste odtrgali od dela.

 
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaželeni in dobrodošli boste v vsaki družbi, zato boste obveznosti s pozitivno energijo brez težav obvladovali. S partnerjem se boste sporazumeli in uskladili obojestranske želje. Samskim sredina tedna prinese prijetno presenečenje in zanimiv romantični preobrat. Tvegane poslovne odločitve bodo v petek posledica dviga samozavesti. Imeli boste več sreče kot znanja in tudi ko se bo kaj zalomilo, se bo rešilo samo. Vsekakor pa bodite previdni, da ne bi zabredli v materialni svet pregloboko. Balzam za dušo bo miren kotiček, debata z bližnjimi in skupno preživljanje prazničnih trenutkov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Za delovne in finančne obveznosti v začetku tedna kljub Merkurju v znamenju bika ne boste imeli dovolj energije, a bo treba kljub temu kar pošteno zavihati rokave in se lotiti del, s katerimi ste v zaostanku. Čustveni vzpon vas bo presenetil v drugi polovici tedna. Porajali se bodo zanimivi občutki, ki jim bo vredno prisluhniti ter morda tudi slediti. Kljub delovni zagnanosti boste konec tedna našli dovolj časa, da boste vsako stvar predelali počasi in v miru.  Prav tako se boste z veseljem posvetili tistim, ki so vam blizu.

Preberite tudi SMISEL ZA HUMOR: LESTVICA ASTRO ZNAMENJ