Dnevni horoskop za torek 31. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 31. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 31. januarja 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za torek 31. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan brez cigaret. Zaradi konjunkcije med Luno in Marsom bodite previdni, da vas določeni ljudje na začnejo izkoriščati, zato pravi čas postavite svoje meje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Lekcije, ki sledijo, so pomembne za vašo kasnejšo stabilizacijo. Če se do sedaj še niste naučili preudarno ravnati s težavami, imate sedaj vse možnosti, da se disciplinirate.  

Lunin vpliv
Luna je v znamenju

Luna je v znamenju Dvojčkov

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Danes prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Danes praznuje Denis Avdić: Astro profil

Z večino planetov v zračnih znamenjih je sproščen, navihan in razigran. Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Vodnarja v 10. Hiši. Kar nakazuje na zelo prijazno, prijetno in privlačeno osebo. Je razumevajoč, ima posluh za druge in se navadno dobro razume z vsemi in z njimi tudi dobro sodeluje, zato lahko sklepa uspešne, partnerske in druge zveze. Lahko uresniči marsikaterega od zastavljenih ciljev, saj dobro usklajuje dnevne obveznosti s prostim časom, posel in družinsko življenje.

Mars se je ob njegovem rojstvu nahajal v Tehtnici v 5. Hiši. To je gibljiv, tekoč in dinamičen človek, vedno nekako neulovljiv in skrivnosten. Vedno ima pogum zastopati svoja prepričanja in prepričljivo zastopa svoje ideje. Druge lahko zlahka prepriča s svojim navdušenjem. Je idealist, obožuje ljubezen samo in sebe v zaljubljeni vlogi, je romantičen in duhovit! Veliko smisla ima za glasbo in umetnost, lepe stvari, igro, modo in oder sploh. Jupiter se je ob njegovem rojstvu nahajal v znamenju Škorpijona v 6. Hiši. Oseba s to pozicijo je optimistična, in sposobna premagati marsikatero oviro. Luna se je ob njegovem rojstvu nahajala v Ovnu v 12. Hiši. Običajno se obnaša umirjeno in zadržano. Odnosi z najbližjimi so obarvani z umirjenostjo, racionalnostjo ali strpnostjo. Zanj so karakteristične lastnosti resnost, odgovornost v obnašanju, ter velik optimizem.

Danes praznuje Justin Timberlake: Astro profil

S Soncem v znamenju Vodnarja je poln optimizma, nenavadnih idej in smeha. V življenju mu nič ni težko. Česarkoli se loti, to opravlja z veseljem in vztrajnostjo. Na področju čustev je bolj površinske narave, v nepomembne zadeve se ne poglablja in kompliciranja ne prenaša najbolje. Venera v znamenju Kozoroga mu dodaja odločnost in mu pomaga, ko je potrebno potrpeti.

Ascendent v znamenju Leva je tisti, zaradi katerega se mu v življenju dogajajo zanimive in vznemirljive zgodbe, ki ga držijo pokonci, saj je oseba, ki se hitro naveliča in se začne dolgočasiti. Zvestoba je sicer njegova popotnica, vendar se kakšni zelo prijetni priložnosti s težkim srcem upre.

Bolj pomembno je vedeti, kam greste, kot pa to, da hitro pridete tja.

Mabel Newcomber

Mesečni horoskop FEBRUAR 2023

Kaj pravi horoskop za torek 31. januarja 2023?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Jean Simmons, angleško-ameriška igralka
  • John Lydon – Johnny Rotten, angleški punk pevec Sex Pistols
  • Guido Marini, italijanski rimskokatoliški duhovnik
  • Katjuša Pušnik, slovenska alpska smučarka
  • Blaž Arnič, slovenski skladatelj

Na današnji dan je bil v Ljubljani ustanovljen Študentski kulturni center. V Parizu se odpre Poumpidoujev center. Avatar režiserja Jamesa Camerona je postal prvi film v zgodovini, ki je prebil magično mejo dveh milijard dolarjev zaslužka. Vesoljsko plovilo Apollo 14 pristane na Luni. Rodila se je Marija Kmet, slovenska pisateljica. Umrl je Albin Rudan, slovenski glasbenik, Avsenikov klarinetist in Franc Ankerst, slovenski besedilopisec in glasbenik.

Čemu se je danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti napornemu delu in vsem opravkom, ki zahtevajo natančnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite več: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prijetni interesi bodo na zadnjem mestu, vendar samo zato, ker se pred kratkim niste najbolje organizirali. Premislite, preden boste odprli denarnico in radodarno nekomu ponudili pomoč.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

S svojimi prihranki zaradi lune v dvojčkih ne boste preveč preudarni. Nekomu boste kratko in jedrnato povedali svoje, vendar potem se boste spraševali, ali ste morda storili napako.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če boste v nekoga neprestano drezali, lahko pridejo na dan težke stvari. Sprememba okoliščin na delovnem mestu lahko močno vpliva tudi na vaše počutje. Zato uredite kar ni urejeno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni se morate odločiti, čeprav bi se radi še nekaj časa poigravali in obotavljali. Ne obotavljajte se preveč glede nekega obiska ali krajšega potovanja. Vaši izgovori niso preveč prepričljivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V službi vas bodo zasuli z delom, kar ste pravzaprav pričakovali, morda le nekoliko z zamikom. Zaradi lune v dvojčkih boste vzbujali vtis, kot da ne bi opazili, kaj se pravzaprav dogaja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bodite čim bolj odločni, to bo edini način, da se vse kar je komplicirano reši hitro in neboleče. Tokrat ne boste dovolili, da bi vam zopet spodletelo zaradi zamud in nepomembnih malenkosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi vpliva lune v dvojčki boste marsikaj reševali hitreje pisno, kot da bi omahovali pri soočenju. Le z nekom od domačih ravnajte v rokavicah, le tako ga boste hitro prepričali o nečem, kar vam je najbolj pri srcu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zgodilo se vam bo nekaj lepega, nekaj nenavadnega. Težavno je morda le to, da navdušenje pri vas po navadi ne traja dolgo. Zato vsekakor pripravite še kakšen rezervni načrt, da ne boste presenečeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Naredite kakšen nov korak, ne bo vam žal, saj boste le tako presenetili drago osebo, ki se je preveč umaknila. Pri pravnih zadevah zahtevajte pisna dokazila ter konkretne odgovore.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Očitno je, da nihče od sodelavcev zaradi vašega novega predloga ne kuha mule, in že to bo velik korak naprej. Z nekom se bosta nepričakovano dobro razumela, čeprav sta si med seboj precej različna.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prihaja povabilo, ki ste ga dolgo čakali. Z luno v dvojčkih se želja po srečanju še dodatno stopnjuje, zato nikar ne razmišljajte o raznih izgovorih, saj bi vam lahko nasprotna stran zamerila.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Premislite o tistem, kar vas v podzavesti obremenjuje. Dobili boste pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga precej časa niste srečali. Pripravite se na nekaj težav s finančnimi zadevami.

Vas zanima: FLEGMATIKI (RAKI, RIBE, ŠKORPIJONI) ZNATE PRISLUHNITI ali USMERITE DOMIŠLJIJO V PRAKTIČNO PODOBO