Dnevni horoskop za torek 25. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 25. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 25. julija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 25. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Raje boste v današnjem dnevu poslušali kot govorili, toda znali boste sočutno prisluhniti tudi tujim težavam, svetovati in pomagati.   

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu je najbolj priporočljivo, da nadaljujete, česar ste se lotili, ne spreglejte pa tudi novega zanimivega namiga.

Dnevni horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Danes ob 18:55 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Človeštvo je kot ocean, če je nekaj kapljic v oceanu umazanih, to še ne pomeni, da je ves ocean umazan.

Mahatma Gandhi

UJEMITE LEKCIJE, KI JIH PRINAŠA RETROGRADNA VENERA V LEVU

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Zorec, slovenski pisatelj
  • Rosalind Franklin, angleška biofizičarka
  • Ljupka Dimitrovska, makedonsko-hrvaška pevka
  • Iman, ameriška manekenka somalskega rodu
  • Matt LeBlanc, ameriški filmski igralec

Na današnji dan na 15. poletnih olimpijskih igrah prvič samostojno nastopijo športniki Republike Slovenije. Svetlana Jevgenjevna Savickaja, kot prva ženska opravi vesoljski sprehod. Izstrelitev sonde Mars 5. Rodi se Louise Brown, prvi v epruveti spočeti otrok. V Ljubljani se prične petdnevni kongres Kristusa Kralja. Vzpostavljeno je bilo prvo dvosmerno radijsko oddajanje prek Atlantika. Rodil se je Krištof Kolumb, italijansko španski pomorščak in Thomas Eakins, ameriški slikar, kipar. Umrl je slovenski gledališki režiser Milan Skrbinšek in slovenski gledališki igralec Maks Furijan.

Katera astro znamenja lahko danes pričakujete bolj prijetno situacijo na ljubezenskem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko prijetne situacije na področju ljubezni pričakujete rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč obremenjena z delom in financami?

V današnjem dnevu boste preveč obremenjeni z delom in financami rojeni v znamenju bika, dvojčka in device.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker ne boste osredotočeni, se lahko na področju kariere marsikaj zaplete. Vse kar se ne bo rešilo sprejmite za dejstvo, da morda potrebujete odmor in počitek, saj ste se v preteklem obdobju morda pretirano gnali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V kolikor vam ne bo uspelo, kar ste si zastavili, se lahko počutite nelagodno in izgubljeno. Vendar ne obupajte prehitro, ampak skušajte odkriti svoje slabosti in pridobiti več prednosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prihajajo globoke misli, ki se bodo dotikale družinskih vzorcev, še posebej tistih, ki niso rešeni. Na žalost se vaš način razmišljanja ne bo ujemal z razmišljanjem ostalih, kar lahko privede do raznih napetosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Osvobojeni boste z veseljem storili korak na poti k boljšemu počutju. Z močnim imunskim sistemom in dobro energijo si boste znali organizirati tudi vadbo, ki bo ohranjala energijo na zavidljivi ravni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pričakujte razčiščevanje in soočanje z ljudmi, ki so že nekaj časa kamen spotike. Več pozornosti boste namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas in morda spregledali kakšen zunanji namig.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zamikalo vas bo, da poiščete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste usmerjali v psihološke rešitve, ki vam prinašajo raznolikost. Z urejenim finančnim stanjem boste zadovoljni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav se boste večkrat znašli v ospredju dogajanja, bodo določene naloge na področju kariere kljub temu težje izvedljive. Razmišljali boste o svetovanju drugim, še posebej tistim, s katerimi ste povezani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zmanjšala se bo trma, kar vam bo olajšalo življenje in odnose, tudi z osebami nasprotnega spola. Končno si boste vzeli nekaj časa čisto zase, z namenom, da se spustite v nekaj novega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obtožili vas bodo, da ste krivi za nesoglasja, zato poskrbite, da se o vseh težavah pogovorite mirno ter da ne delujete v vsaki situaciji nervozno. Ljubezenska sreča se bo obrnila v pozitivno smer zvečer, ko luna preide v škorpijona.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razposajene misli se bodo ves čas prepletale, zato se boste zahtevnemu delu s težavo posvetili. V kolikor imate možnost, si omogočite nekaj trenutkov, ki vam bodo vlili voljo in energijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobro počutje in veliko razumevanja bo razlog, da si boste upali več kot običajno. Edini problem, ki se bo občasno pojavil, bo razdvojenost med tem, kar čuti srce in kaj misli vaš razum.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Končno boste okusili sadove minulega dela. Mirne volje boste lahko malo več zapravljali, kar vas bo najbolj osrečevalo. Ljubljena oseba vam bo danes v kolikor ste v razmerju naklonjena.

Vas zanima: STE SPOSOBNI IZOGNITI SE ODLAŠANJU? ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 25.7.-31.7.23