TEDENSKI HOROSKOP OD 24. DO 30. JULIJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 24. do 30. julija napoveduje da vas bo energija leva prebudila

Tedenski horoskop za obdobje od 24. do 30. julija napoveduje da vas bo energija leva prebudila

Predviden čas branja 3 minute

Močna energija Sonca v znamenju leva je lahko naporna, če ste najraje skriti pod lupino, v svojem svetu. Zaupanje bo v tem obdobju neprekosljivo, prav tako tudi velikost ega. Tako da ne bodite presenečeni, če boste želeli vse opraviti sami. Ena od nalog tega vpliva je izžarevati in poudarjati svoj jaz. Na področju čustev boste zahtevni, pričakovali boste popolno zvestobo. Želeli boste biti v sredi dogajanja, počitnice in poletje so na višku, vleklo vas bo ven, hvalili se boste s stvarmi, ki ste jih hranili ali naredili v preteklem obdobju. Slabe energije se bodo umaknile, končno boste polni entuziazma, ki ga je potrebno čim bolj spretno uporabiti.

Začutili boste željo po zabavah, druženju in skritih avanturah, samo da bi si polepšali svoj vsakdan, ne glede na morebitne posledice.

Če se hrepenenj po ljubezni in strasti zaradi retrogradne Venere in slabih odnosov ne da sprostiti, jih usmerite v nekaj, kar imate radi, pa če je to sprehod v naravo, ustvarjanje, ali šport. Če boste ostali zvesti idealom in vrednotam, vam bo vpliv pomagal ustvariti boljše pogoje v prihodnosti. Prihajajo dostojanstvo, fizična vitalnost in dobra motivacija.

Tedenski horoskop za obdobje od 24. do 30. julija napoveduje da vas bo energija leva prebudila

Merkur v levu, ki simbolizira elegantno, živahno in ognjevito držo, vas bo do četrtka popeljal v svet dogajanja.

Bodite previdni, da se zaradi preveč svobodnega izražanja ne zapletete v prepire na družabnih omrežjih, zato preden nekaj objavite, še enkrat razmislite in preverite. v vseh pogledih. Če ste ustvarjalni tip, potem se boste počutili še bolj navdihnjeno. Od petka dalje, ko se bo Merkur nahajal v znamenju device bo resno delo stopilo na prvo mesto. Zanimalo vas bo tudi finančno področje, predvsem to, kako ga izboljšati. Posluževali se boste preverjenih prijemov, tveganju pa se boste izognili.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, raka in vodnarja.

Preberite tudi KAKO BO SONCE V LEVU VPLIVALO NA POSAMEZNA ZNAMENJA ZODIAKA? in UJEMITE LEKCIJE, KI JIH PRINAŠA RETROGRADNA VENERA V LEVU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ponedeljek, ko bo luna v tehtnici boste popolnoma umirjeni, zato boste dosegli odlične rezultate. Na preizkušnji bo v sredo, ko boste zaznavali energijo škorpijona vaša potrpežljivost, še posebej na področju kariere. Nekaj se bo zakompliciralo, vendar ne poslušajte drugih, ki bodo preveč nestrpni, poslušajte izključno sebe. V družinskem krogu boste v nedeljo, ko se bo vse odvijalo po vaših željah zelo zadovoljni in sproščeni. Tudi za ljubezen si boste z veseljem vzeli čas.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno boste lahko v ponedeljek, ko vas bodo nekaj pomembnega prosili uspešno izkoristili svoje sposobnosti. V četrtek, ko bo luna v škorpijonu se boste bolj posvečali ostalim področjem, ljubezenskemu, finančnemu in svoji družini. Nekdo od prijateljev vam bo čez vikend, ko bo druženje glavna prioriteta pomagal, da se boste poglobili vase in poiskali razloge za svoje težave ali slabo počutje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nič ni naključno, zato poiščite kljub temu, da vam bo nagajal vpliv retrogradne Venere v levu rešitev, ki vas bo na osebnem področju zadovoljila. Nadzirali in analizirali boste svoje življenje, kar vam prinaša še več lepih priložnosti v prihodnosti. Ponovno se boste v domačem krogu čez vikend lotili nečesa, na kar ste že skoraj pozabili, vendar bodite še posebej previdni, da se vam ne bo zaradi površnosti vse skupaj zakompliciralo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V začetku tedna, ko boste dovzetni za zunanje vplive nikar ne oponašajte tistih, ki se ves čas pritožujejo nad nečem. V vaše naročje prihaja v sredo, ko nastopi Prvi krajec v škorpijonu nekaj zadev, ki jih že poznate, zato se boste z njimi veliko lažje soočili. Gre za odločitev glede sprememb, ki že nekaj časa stopajo v ospredje. Preveč ste se obremenjevali z nečim, kar boste s pomočjo družinskih članov opravili brez težav, če boste upoštevali pravila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ni pravi čas za sklepanje kompromisov in gledanje na stvari s stališča drugih ljudi, saj vas spremlja energija retrogradne Venere v vašem znamenju. Vsekakor pa je teden pravi čas za soočenja ter odločitve povezane s področjem čustev. Govorice, ki jih bo sprožil nekdo od znancev, ki vam ne privoščijo vam bodo povzročale manjše preglavice. Morda pa se morate odpraviti prav tja, kjer ste prepričani, da vam poponoma zaupajo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Retrogradna Venera vas ne bo pustila pri miru, zato ob nesoglasjih brzdajte svojo jezo in je ne stresajte v nepravem trenutku in na nič krive, ker vam zamere ne prinašajo pomiritve. Slaba volja se bo umaknila šele proti koncu tedna. Takrat boste lahko tudi normalno sodelovali v družinskem okolju ter postorili, kar ste si doma zastavili. Strastno boste zagovarjali svoja stališča, povezana s področjem ljubezni, tudi če se večina ne bo strinjala z vami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tveganje se vam bo morda izplačalo, vendar se kljub temu ne odločajte nepremišljeno, saj bi si lahko ustvarili napeto stanje. Na področju kariere si sredi tedna z razumom ne boste mogli pomagati. Spoznali boste, da pomembna situacija od vas zahteva, da ste prilagodljivi. Lažje boste prebrodili nekaj, kar je bilo v zadnjem obdobju pod vprašajem in vas je močno obremenjevalo. Pripravljeni boste tudi na osebni napredek in rast na področju odnosov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izkoristite svojo ustvarjalnost in domišljijo, ter nastopite enkrat za spremembo na drugačen način. Ne ukvarjajte se toliko z drugimi, posebno pozornost posvetite raje svojem vsakdanu in si privoščite prijetno razvajanje. Težko boste tudi če boste uživali pozabili na zadevo, ki vam še vedno odzvanja v mislih. Še vedno boste glede nečesa stopicali na mestu in se obotavljali. Prevzela vas bodo čustva, ki bodo bolj intenzivna kot običajno, kar vas lahko v nedeljo močno zmede.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V situaciji, ki je za sodelavce zelo pomembna se igrate z ognjem, zato pazite, da se ne boste v tednu, ki ga bo spremljala retrogradna Venera opekli. Prav tako vas bo nerviral nekdo, ki vas neprestano kritizira, čeprav brez pravega vzroka. V petek bo potrebno veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile na poslovnem področju in vas vznemirjale, saj boste sanjali o počitku. V domačem okolju boste zelo iskani, čeprav razmišljate o potovanju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V teden vstopate na področju čustev zaradi energije Sonca v znamenju leva zadovoljni. Tisti, ki ste samski, vam bodo dnevi konec tedna zelo naklonjeni, še posebej če imate željo po novih poznanstvih. Tisti, ki ste v razmerju, zdelo se vam bo, da ste prepočasni za okus nasprotne strani, zato skušajte vse skupaj popestriti. Nekateri dogodki v nedeljo, ko bo luna v vašem znamenju ne bodo povsem v kontekstu z notranjo držo, lahko, da se vas bodo dotaknili tudi na čustveni ravni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Začetek tedna bo poln zanimivih možnosti, ki vas vodijo k bogastvu in blaginji. Delovne obveznosti boste začinili s prijetnim druženjem, kar vam bo pisano na kožo. V službenem okolju boste dokazali svoj prav, zato lahko načrtujete za naprej, tudi na področju financ. Ljubezenske vibracije vas lahko konec tedna spravijo v slabo voljo, ker se prepogosto ponavlja nekaj precej zapletenega. Čakati na prvi korak z druge strani tokrat ne bo smiselno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

S pomočjo strastnih prijemov ter poguma, ki ga prebuja Sonce v levu vam lahko uspe realizirati ljubezenski načrt, ki ga pripravljate že nekaj časa. Preveč bremena si v službi, čeprav boste želeli vsem ustreči nikar ne naložite na ramena. Iskrenost bo odprla vsa vrata, zato ne zapravljajte preveč časa za brezglave pogovore. Nekaj bo v nedeljo, ko bo luna v kozorogu napetosti v odnosu s prijatelji, vendar bo vse odvisno od vas in prilagodljivosti.

Preberite tudi STE SPOSOBNI IZOGNITI SE ODLAŠANJU?