Tedenski Lunin horoskop od 24. do 30. julija

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. julija 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. julija 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. julija 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v tehtnici. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste, v kolikor boste zaznavali nepoštenost ali neiskrenost prilagodili ter strinjali. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in prebujata iskrenost. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Ugoden dan za pomiritev sprtih strani.

V torek skozi dan bo luna v tehtnici, nato ob 18.55 uri prehaja v škorpijona.

Želeli si boste nežnosti in spolnosti, ki bo obarvana s posebnim prijetnim pridihom in globino. Čez dan bodo energije nihale, v kolikor ne boste imeli začrtanega cilja, boste polni raznih dvomov in strahov, težko se boste zbrali, tudi pri delu in opravilih zahtevne narave. Ljubezen bo kljub vsemu pridobila najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. V kolikor ste v razmerju, je večer odličen čas, da pripravite presenečenje.

V sredo bo luna v škorpijonu, nastopi tudi Prvi krajec.

Tekočine v telesu bodo razburkane, krvavitve bo nekoliko težje ustaviti in rane se bodo počasneje celile, zato se še bolj varujte pred poškodbami. S prho z izmenično toplo in mrzlo vodo boste bolj učinkoviti v boju proti celulitu. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah pred tem da vas nekdo zavrne. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. Všeč vam bo temno rdeča barva, še posebej v kombinaciji s črno, s čimer lahko še bolj izpostavite svojo privlačnost.

V četrtek se bo luna nahajala v znamenju škorpijona, zato boste želeli prodreti naprej in izstopati. Barvanju, striženju in drugim posegom na laseh se tokrat odpovejte, saj bodo želje preveč drastične. Če ste že nekaj časa pred večjo odločitvijo, jo boste sedaj lažje sprejeli z dvignjeno glavo. Tako močno boste prepričani vase, da vam bo zelo težko, skoraj nemogoče dokazati nasprotno.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. julija 2023

V petek bo luna v strelcu, zato se boste neobremenjeno osredotočili nase in na svoje načrte.

To je odličen čas za odpravljanje slabih navad in za sprostitev v domačem okolju. Stvari boste videli v bolj živih barvah, razmišljali boste pozitivno ter napredno. K perfekcionizmu in urejenosti ne boste težili, zato bodo razvlečene kratke hlače najboljša izbira, seveda v kombinaciji z vašo najljubšo majico. Kljub temu, da boste manj spali, boste spočiti in aktivni. Ves čas boste tuhtali o potovanjih in nenavadnih doživetjih.

V soboto se bo luna nahajala v znamenju strelca, zato boste tam, kjer bodo do vas zahtevni bolj površni in nedosledni.

Drobnim malenkostim se ne boste posvečali, tudi lasem in koži ne, zato počnite nekaj, kar vam je v veselje. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti zato lahko ob sproščenem nakupovanju s prijateljico presežete finančne sposobnosti. Ker boste spontani, vam nič ne bo težko.

V nedeljo zgodaj zjutraj luna prehaja v znamenje kozoroga, zato boste lenobni, pasivni, hitreje se boste utrudili, hrepeneli boste po usklajenosti in miru, ki ga boste našli v samoti in v naravi. Koža bo hrepenela po sadnih in ostalih naravnih maskah, zato ji privoščite več razvajanja. Priporočljiv je sadno zelenjavni dan, da napolnite telo z vitamini. Lahko pa ob nepravilni prehrani začutite prebavne težave ali nervozen želodec. Karkoli boste opazili, boste želeli najprej sami raziskati.

Preberite tudi STE SPOSOBNI IZOGNITI SE ODLAŠANJU? in SPRIJAZNITE SE S SEBOJ BREZ PRITOŽEVANJA