Dnevni horoskop za torek 22. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 22. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 22. avgusta 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 22. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Skušajte počasi prekiniti začarani krog in videti stvari takšne, kakršne v resnici so, da razkrijejo ves vaš potencial.

Horoskop nasvet za današnji dan: Da se izognete borbeni energiji, naj bodo besede bolj premišljene in tople, kar bo odnose dopolnjevalo v celoto.

Horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Danes ob 01:22 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Ljubezen je lepa cvetlica, vendar potrebujemo veliko poguma, da jo utrgamo na robu prepada.

Stendhal

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Claude Achille Debussy, francoski skladatelj
  • Max Scheler, nemški filozof
  • Leni Riefenstahl, nemška filmska režiserka
  • Deng Xiaoping, kitajski politik
  • John Lee Hooker, ameriški pevec

Na današnji dan v Salzburgu prvič priredijo salzburški festival. Franc Jožef ne potrdi šeste izvolitve Ivana Hribarja za ljubljanskega župana. Japonska si priključi Korejo. V Ženevi 16 držav podpiše konvencijo o zaščiti ranjencev na bojiščih. Franc Jožef odstavi notranjega ministra Alexandra Bacha. Predsednik Sovjetske zveze Mihail Gorbačov je ukinil izredno stanje in zamenjal člane pučističnega komiteja. Rodil se je Milan Obrenović, srbski kralj in Denis Papin, francoski fizik. Rodil se je tudi švedski teniški igralec Mats Wilander. Umrl je Fran Roš, slovenski pisatelj in Jan Nepomuk Neruda, češki pisatelj, pesnik. Umrl je tudi slovenski pesnik, prevajalec Bogomil Fatur.

Kaj vas lahko danes najbolj obremeni?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko obremeni ljubosumje.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj nezaupljiva?

Najbolj nezaupljivi boste biki, raki in škorpijoni.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaželeli si boste nekoga, s katerim lahko govorite o vsem, se podate v nove dogodivščine, nekoga, ki razume, da enostavno obožujete neodvisnost, tudi takrat ko delujete brez zadržkov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tisti, ki ste v finančnih težavah ali brez službe, boste morali poiskati rešitve, v nasprotnem primeru tonete v temačen tunel. Težave se lahko povečajo, če ne boste sposobni sklepati kompromisov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izognite se zaradi energije lune v škorpijonu konfliktom zaradi razlik med tradicionalnimi in modernimi ideologijami. Spoznali boste, da je nesmiselno, da se ukvarjate z vsako malenkostjo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tudi ko bo vse teklo gladko, ne pozabite, da vas življenje lahko vedno preseneti, saj vas bodo preizkušnje čakale povsod. Spraševali se boste, če ste dovolj močni, da popeljete zadeve do konca.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V želji po izboljšavah, se boste poglobili v odnose, ki vas obdajajo. Pričakovali boste več kot običajno, zato vas lahko kakšen posameznik ali posameznica z ne odzivanjem močno razočara.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zagotovo boste z energijo lune v škorpijonu bolj iznajdljivi od svojih tekmecev, kar vas vodi tudi k možnosti za osebno rast in notranjo umiritev, ki bo v odnosih še kako potrebna in pomembna.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nočete izgubiti svoje samostojnosti, zato se boste na vsak način trudili dokončati nekaj sami. Preveč analiziranja se vam sploh ne bo obrestovalo po pričakovanjih, zato ne komplicirajte preveč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Marsikdo ne bo razumel o čem govorite, ko boste razglabljali o svojih morebitnih podvigih za prihodnost. Pazite kaj boste poudarjali, kajti vsako besedo lahko nekdo kasneje spretno uporabi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spretno se boste izogibali odgovornostim, zato boste naredili nekaj, kar predstavlja pomembno prelomnico. Prav tako boste lahko vplivali na svoje počutje, še posebej ženske.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skupek določenih dogodkov vas bo naredil zelo pomembne. Nič ni narobe, če delate morda še za druge, vendar mora imeti vse skupaj svojo mejo. Ne pozabite tudi na prijetne trenutke.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Marsikdo ne bo znal ceniti vaše pomoči. Vsakemu v domačem in službenem okolju boste povedali kar mu gre. Razumeli boste skrite namere drugih, zato bo vam lažje, drugim pa težje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Luna v znamenju škorpijona bo povzročila nihanja in odtujenost v odnosu. Nerganje ljubljene osebe vas bo spravljalo ob pamet. Ne pritožujete se preveč, raje se umirjeno pogovorite.

Vas zanima: POMEN 10. HIŠE V ASTROLOGIJI ali MOŠKA NEZRELOST V ODNOSIH