TEDENSKI HOROSKOP OD 21. DO 27. AVGUSTA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 21. do 27. avgusta napoveduje prehod Sonca v znamenje device
Tedenski horoskop za obdobje od 21. do 27. avgusta napoveduje prehod Sonca v znamenje device

Tedenski horoskop za obdobje od 21. do 27. avgusta napoveduje prehod Sonca v znamenje device

Predviden čas branja 2 minuti

Sonce v znamenju leva zaključuje sproščen ter pogumen cikel in vas vabi, da se v sredo, ko Sonce prehaja v devico začnete prilagajati resnim zadevam. Vse bolj pomembno bo, da sprejmete odgovornosti in naredite nekaj zase. Delo vas bo začelo dobesedno preganjati in končno se boste sposobni spraviti k učenju težjih področij. Čas je ugoden tudi za finančne investicije, vendar kljub temu ostanite bolj previdni. Devica tradicionalno akumulira energijo, hrano in vse, kar človek potrebuje, da preživi. Postali boste bolj prisotni in začeli boste jasno razumeti, katere izzive je potrebno reševali.

Strasti se bodo začele umirjati, čustva se bodo vse bolj stabilizirala.

Bodite prijazni do vseh in negujete odnose, saj so v tem obdobju zelo pomembni. Merkur se bo v sredo začel gibati retrogradno, zato boste bolj analitični in kritični, prav tako se boste nekoliko težje odločali. V mislih skušajte na umirjen način poiskati pravo rešitev, saj boste malce nesigurni v svoje odločitve. Sanjarjenje o tem kaj bi bilo, če bi bilo, vam ne bo prineslo uspeha. Potrebno bo zavihati rokave in dejansko opraviti vse umazano delo, da uspehi ne bodo izostali. Razmišljali boste o možnosti, kako dolgoročno rešiti določene finančne zaplete in povrniti zaostale obveznosti.

Tedenski horoskop za obdobje od 21. do 27. avgusta napoveduje prehod Sonca v znamenje device

Tudi če nimate velikih dolgov, vam lahko že majhne obveznosti kratijo spanec in vas vznemirjajo.

Retrogradna Venera v znamenju Leva bo sicer poudarila vašo lepoto in privlačnost, po drugi strani pa bo od vas zahtevala, da v partnerstvu čim prej izpostavite moteče faktorje ter se pogovorite o napetostih, ki so se vrstile v zadnjem obdobju in jih nekako niste znali rešiti.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, dvojčka in vodnarja.

Preberite tudi POMEN 10. HIŠE V ASTROLOGIJI in MOŠKA NEZRELOST V ODNOSIH

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ničesar ne boste prepustili naključju, zato od srede dalje, ko Sonce preide v devico preverite vse pogodbe in dogovore, saj lahko naletite na nekaj, kar bi morali že rešiti. Ne dovolite, da bi vas obremenila preteklost. Osredotočite se raje pozitivne zadeve, ki vam prinašajo dobro voljo in prebujajo kreativen navdih. Če se boste potrudili, boste v soboto in nedeljo lahko tudi na ljubezenskem področju obudili prijetne vibracije. Prihaja oseba, ki vas bo spoštovala prav takšne, kakršni ste.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ponedeljek, ko bo luna v tehtnici, boste še bolj kot običajno izpostavljeni naivnosti, zato pazite komu verjamete. Če je vse skupaj povezano s finančnim področjem, bo previdnost še kako potrebna. Marsikaj boste proti koncu tedna opravili mimogrede, tudi v težjih okoliščinah. Sicer pa pazite, da ne izgubili preveč časa v ugibanjih, saj boste le tako zopet nezadovoljni.  V domačem okolju skušajte v nedeljo ohraniti zdravo mero razuma.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Iskali boste iskrico pozitivne energije in jo našli. Pričakovati je prijetne energije, ki vas bodo povezale v harmoniji. V sredo, ko se začne Merkur gibati retrogradno, prihaja veliko mešanih sporočil, ki vas lahko zmedejo. Tako doma kot v družbi se boste težje sporazumeli okoli stvari, ki so pomembne za skupni napredek. V nedeljo boste znali še kako dobro poskrbeti zase, se postaviti na pravo mesto in zahtevati odgovore na kočljiva vprašanja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse se vam bo v začetku tedna dogajalo zelo nepredvidljivo. Ne pozabite, da lahko marsikaj spremenite v svojo korist, če boste dovolj potrpežljivi. Občutek, da ste popolnoma iskreni bo izpolnil vsa pričakovanja. Spustili boste oklep, ter se podali izven okvirjev. Besede, ki bodo prihajale iz ust nekoga pomembnega bodo sprva zelo obetajoče, vendar pa v sebi skrivajo praznino. Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo prijatelji v soboto zvabili v družbo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju kariere začnite dajati prednost nalogam, s katerimi ne morete več odlašati. Prišli boste do zanimivega spoznanja, toda nekdo, ki vam veliko pomeni, se žal ne bo strinjal z njim, saj ima svojo vizijo. Imeli boste občutek, da je večina stvari, ki jih počnete in se vam dogajajo odvisna od drugih. Boljši občutek prihaja v soboto, ko se bo na čustvenem področju vse skupaj sestavilo v lepo obliko, polno strasti. Pokažite kaj ste se odločili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Preveč se boste v resni situaciji sprostili, kar lahko vpliva na odnose na osebnem področju. Branili se boste z vprašanji, kar pa ni ravno najboljša možnost. Odločitve bodo tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni ravni, prav tako vas bodo navdihnile. Znali se boste prilagoditi in uživati v vsem, kar se bo dogajalo.  Nikar pa se ne odločajte na hitro, ker bi vas utegnilo zbegati nekaj, kar se dogaja v ozadju. Morda boste ugotovili, da ste prav to potrebovali, saj ste se v zadnjem času preveč izolirali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Uspeh, ki ga bo od srede dalje prebujal vpliv Sonca v devici bo ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se začelo krepiti. Z mirnimi živci bo še bolj kakovostno opravljeno kot sicer. V četrtek se boste zapletli v situacije, zaradi katerih boste iz svojih globin obudili spomine, ki vam ne bodo najbolj všeč.  Nedelja bo dan, ki vam ponuja več ljubezenske sreče in zadovoljstva. Nekdo vam bo zelo naklonjen, zato se bosta dogovorila brez večjih zapletov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poskusite se počasi usmeriti v prihodnost. Dobro bi bilo, da tvegate, saj bolj boste analizirali, težje se boste odločili. Jeza, ki jo gojite do določene osebe, se bo začela umikati. Poneslo vas bo v prijetne situacije, ki se vam bodo dogajale in jih še dolgo ne boste pozabili. Določeno napako v ljubezenskih odnosih boste hitro popravili in se tako znebili zoprnega občutka. V domačem okolju boste navidezno skromni, čeprav se zavedate svojih dosedanjih dosežkov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obetajo se vam prijetne avanture, vezanim pa prijetni večeri v dvoje. Veliko se boste v sredini tedna ukvarjali z analiziranjem svoje situacije na poslovnem področju. Aktivnosti povezane s financami, bodo povzročile nekaj stresa. Pazite tudi, da ne bi zaradi občutka, da je vaša osebnost ogrožena, sprejeli tvegane odločitve, ki bi jo kasneje obžalovali. Ranljivi in občutljivi boste, kar bo povzročilo nekaj težav na ljubezenskem področju. Čeprav ste večinoma z mislimi zazrti v prihodnost, vas življenje sili, da se soočite tudi s preteklostjo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar se ne prepirajte z vsemi, ki vas obkrožajo.  Priporočljivo je, da se zaradi retrogradnega Merkurja, ki nastopi v sredo brzdate in raje umirjeno počakate na trenutek, ko boste vse skupaj lažje sprejeli. Konec tedna bo namenjen odnosom. Vprašali se boste, kaj lahko pričakuje od določenih zadev v katerih ne vidite smisla, vendar boste spoznali da je vse to skupek zadev, ki podarjajo realno sliko. Nekaj se zopet zapleta in komplicira, saj niste dovolj prepričljivi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar se ne bojte, kajti kmalu boste ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi idejami vred. Sposobni boste potegniti jasno črto pred nekaterimi stvarmi, ki so vas do sedaj utrujale. Končno se odpirajo novi horizonti tudi na čustvenem področju. Nekaterim se končno kaže veliko več strpnosti v partnerskih odnosih v katerih je do sedaj vladal pravi nemir. Znali boste poiskati lepe priložnosti in jih ujeti, ko bo prišel najboljši trenutek. Navdih prihaja tudi skozi mnenja prijateljev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Finančne zadeve se bodo počasi začele urejati od pričakujete lahko tudi več dela na poslovnem področju, za sprostitev pa si privoščite rekreacijo. Največ boste naredili zase, če boste dovolili, da vas usmerjajo drugi. Zbistrili boste misli in ohladili živce. Napetost v odnosu z ljubljeno osebo bo popustila, vseeno pa mu posvečajte več pozornosti. V soboto se spontano predajte svoji ustvarjalnosti, saj prihajajo zanimive opcije, ki vam lahko dolgoročno prinesejo zaslužek.

Preberite tudi PRVA HIŠA V ASTROLOGIJI ODRAŽA NOTRANJI JAZ