Tedenski Lunin horoskop od 21. do 27. avgusta

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. avgusta 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. avgusta 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. avgusta 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju tehtnice. Zadeva, o kateri razmišljate že dlje časa se lahko razvije v prijetni smeri. Vse, kar bo potekalo umirjeno, vam prinaša več zadovoljstva. V ljubezni boste sproščeni, zato se prepustite nežnim dotikom in objemom. Znamenje tehtnice povezujemo z ledvicami. Zato ta čas neugoden za vse osebe, ki imate težave z ledvicami ali sečili. Še bolj pozorni morate biti na to, da pijete dovolj tekočine. Na področju dela in denarja boste delovali zbrano, le nekaj neodločnosti vas lahko za trenutek ustavi.

V torek bo luna v škorpijonu prebudila intenzivne misli ter strast.

Na poslovnem področju ne boste najbolj zbrani, saj bodo misli ves čas uhajale v globine. Začutili boste močno željo po iskanju resnice in tistih dejstev, ki bi vam lahko ponudili pravo sliko. V kolikor ste trenutno v občutljivem obdobju ne brskate in ne raziskujete preveč, saj vas lahko izsledki raziskovanj prizadenejo. Napeto vzdušje doma, ne bo ravno lahka naloga, saj boste deležni negodovanja. Bodite strpni in poizkusite s humorjem rešiti celotno situacijo.

V sredo, ko bo luna v škorpijonu se nikar ne naprezajte preveč in si ne ženite k srcu, če vam nekaj pomembnega ne bo uspelo.

Dan bo za mnoge naporen, prav tako bo težje poiskati ravnotežje med zasebnim in poklicnim delovanjem. Marsikdo bo zahteval od vas več pozornosti, kot mu jo zmorete nameniti. Kljub temu se odločite po tehtni presoji. Prespite pomembne odločitve, ki so povezane z denarjem ali pomembnim vprašanjem na področju kariere.

V četrtek ob 10.07 prehaja luna v strelca, nastopi tudi Prvi krajec.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. avgusta 2023

Zanimale vas bodo zaslužka, ki jih z veseljem sprejemate, saj si ne boste mogli predstavljati prave varnosti brez urejene finančne zasnove. Dogovori in sestanki bodo potekali gladko in brez zapletov. Pomembne vam bodo povezave z ljudmi, ki vam lahko koristijo pri bodočih poslovnih projektih. Nezadovoljni in tisti brez službe boste povpraševali po novih delovnih mestih. V notranjosti si boste tudi na osebnem področju želeli sprememb. Ne bo se vam težko ukvarjati z malenkostmi in narediti, kar morda odložili.

V petek se bo luna nahajala v strelcu, zato boste spontani, neodvisni in nasmejani.

K sreči vam bo pamet dobro služila, zato uporabite svoje možgane, da poiščejo prave poti.  Veliko bolj boste ustvarjalni, zato je dan primeren za ustvarjanje, igro in razne športne dejavnosti. Prihaja velikodušen nastop, ki lahko marsikoga pozitivno preseneti. Potovanja in izleti bodo glavna tema pogovorov.

V soboto dopoldne bo luna v strelcu, nato ob 15.05 uri prehaja v kozoroga.

Dopoldne boste navihani in polni raznih domislic, nato boste postali previdnejši in počasnejši. Potrebno se bo pogovoriti in soočiti, saj vas lahko nedorečene zadeve močno obremenijo. Pazite tudi, da ne boste zavedeni s strani nekoga, ki obljublja nekaj, kar se vam že na prvi tren zdi nerealno. V pozitivnem smislu pričakujte dober občutek v notranjosti ter napredek.

V nedeljo se bo luna nahajala v kozorogu, zato na vrh stopa vztrajnost, v zasebnih odnosih pa hladna energija, ki vam strasti ne bo omogočila. Duševno počutje ne bo ravno najboljše, zato si privoščite malo razvajanja, še posebej z živalmi. V odnosih boste našli moteče faktorje ali napake, vendar se poskusite malce zadržati. Čeprav boste v enem trenutku pripravljeni na podvige vas lahko, če vas ne bodo dovolj navdihnili utrudijo ali zmedejo. Vse kar se bo dogajalo, bo imelo dvomljiv priokus, v resne pogovore se nikar ne zapletajte.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ŽENSKE, KATERO LASTNOST NJEGOVEGA ZNAMENJA BI MORALE SPREJETI? in ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KI RAJE SLEDIJO KOT VODIJO