ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KI RAJE SLEDIJO KOT VODIJO

Spadate med astrološka znamenja, ki raje sledijo kot vodijo?
unsplash.com

Spadate med astrološka znamenja, ki raje sledijo kot vodijo?

Predviden čas branja 4 minute

Nekateri ljudje uživajo ko vodijo in postavljajo smernice, drugi pa se boljše počutijo ko sledijo. To da raje sledijo ne pomeni vedno, da ne želijo prevzeti odgovornosti. Morda se enostavno ne želijo postavljati v ospredje, nekateri pa za vodenje nimajo dovolj samozavesti. Katera znamenja zodiaka torej raje sledijo kot vodijo, tako v ljubezenskih razmerjih, kot tudi na področju kariere?

BIK

Prizemljeni, topli biki ste običajno brez visokega ega, zato vodenje raje zaupate drugim. Seveda tistim, ki jim popolnoma zaupate. Čeprav ste obdani s številnimi idejami in operativno naravnani, ste praktičen tip, ki obožuje jasen seznam opravkov. Kombinacija prizemljene energije in jeklene volje je sicer odlična, vendar se za prevzemanje odločitev običajno ne odločate. Vztrajnost je vaša moč, ki vam omogoča, da sledite do konca. Prijateljem in ljubljenim ste zelo zvesti, zato zaupate njihovim predlogom in smernicam, ter jih z veseljem upoštevate.

Spadate med astrološka znamenja, ki raje sledijo kot vodijo?

DVOJČKA

Zaradi močne radovednosti, ste dvojčki sledilci, ki ne zamudijo in ne izpustijo nobenega predloga. V kolikor želite na svoja vprašanja odgovore, jih tudi vedno pridobite. Uspevate v okoljih, kjer so naloge konkretno zastavljene. Ker je vaša energija razpršena, namesto da bi bila popolnoma osredotočena nimate dovolj poguma, da bi vodili. Tudi v ljubezenskih razmerjih sicer kdaj podate kakšen predlog, razmerja pa nikakor ne želite voditi. Sledenje povezuje raznolika zanimanja in podvige ter vam daje možnost, da odgovornosti ko je potrebno ne rabite sprejemati sami. Raje ste sopotnik kot voznik.

DEVICA

Device ne želite voditi, saj se zavedate, kakšna velika odgovornost je to. Biti vodja je za vas, čeprav ste delovni in ambiciozni na področju dela zelo naporno. Večkrat ste se sposobni klanjati drugim, samo da bi ohranili mir. V ljubezenskih odnosih potrebujete nekoga da vas vodi, tudi če potem ves čas popravljate smernice in odločitve. Tudi čut za perfekcionizem in neprimerljiva delovna etika nista dovolj, da bi se dobro počutili v koži vodje. Vaši temelji so osnovani na želji služiti širšemu dobremu.

Spadate med astrološka znamenja, ki raje sledijo kot vodijo?

STRELEC

Pustolovski duh strelca je sicer sposoben premostiti različne kulture in poglede, ni pa najbolj sposoben voditi. Z veseljem odpirate kontroverzne teme s hudomušnim pridihom, zaradi razširitve lastnega razumevanja širšega sveta. Ko pa je potrebno sprejeti odgovorno odločitev, od katere je odvisnih več posameznikov zamrznete in izberete drugo smer. Hrepenite po neodvisnosti in motivirajte s svojim prirojenim optimizmom, vendar kljub temu ne želite voditi. Vedno se znajdete med občinstvom, ne želite pa biti na odru.

RIBI

Ribice, vaša občutljiva duša je največje darilo, ki vam omogoča prehod iz trdne resničnosti v tekočo introspekcijo. Prevzamete lahko valove čustev, niste pa dovolj odločni, da bi vodili. Za uspešno obvladovanje sebe potrebujete v ljubezenskem odnosu smernice in potrditve, katerim z veseljem sledite. Delujete na vrednotah modrosti in ponižnosti, zato so vam podrejene vloge na vseh področjih pisane na kožo. Običajno ste zadnji člen, ki se postavi zase in na glas predlaga nekaj drugačnega.

Pripravljeno za Sensa.si