Dnevni horoskop za torek 21. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 21. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 21. marca 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 21. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan boja proti rasizmu. Ne glede na okoliščine in miselnost drugih o vas, se morate še naprej usmerjati k svojim ciljem in željam. Z Mlajem prihajajo duševna budnost, hitro razmišljanje in veliko interakcij z ljudmi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Utišajte svoj um in prisluhnite svoji neskončni modrosti ter poiščite prave rešitve! Ko izostrite svoje zaznave, morate odgovorno poskrbeti za vse energije, ki ste jih vsrkali vase.

horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Danes ob 17:01 uri Luna preide v znamenje Ovna

Skozi dan z Luno v Ribah simbolizira psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov.

Zvečer z Luno v Ovnu, pa bo primereno, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. Podajte se raje v nakupovanje, še posebej, če v svoji omari že nekaj časa pogrešate kakšen bolj drzen kos.

Danes ob 18:23 uri nastopi Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. Izbira oblačil vam narekuje nekaj nenavadnega, vpadljivega.

Vstopamo v obdobje Ovna

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Slavoj Žižek, slovenski filozof
  • Sergej Lavrov, ruski politik in diplomat
  • Jair Bolsonaro, brazilski politik in predsednik države
  • Ayrton Senna da Silva, brazilski avtomobilski dirkač Formule 1
  • Ronaldinho, brazilski nogometaš

Na današnji dan je bilo stanovljeno je socialno omrežje Twitter. Indira Gandhi odstopi s položaja indijske predsednice vlade. Perzija se uradno preimenuje v Iran. Rodil se je Janko Glazer, slovenski pesnik, publicist in Johann Sebastian Bach, nemški skladatelj. Rodil se je tudi hrvaški violinist Zlatko Balokovic in ameriški igralec Matthew Broderick. Umrl je Aleksander Konstantinovič Glazunov, ruski skladatelj in Nicolas Louis de Lacaille, francoski astronom.

ČE ŽELITE BITI USPEŠNI, MORATE SPOŠTOVATI SAMO ENO PRAVILO, DA NIKDAR NE LAŽETE SEBI.

Paula Coelha
Katero področje bo danes najbolj intenzivno izpostavljeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo danes najbolj izpostavljeno področje čustev, in sicer v vseh pogledih.

Katera astro znamenja se boste danes počutila utesnjeno, obremenjeno in nesproščeno?

V današnjem dnevu se boste počutili utesnjeno in nesproščeno rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvem delu dneva, vas lahko energija lune, ki se bo še nahajala v ribah pripelje do čustvene razdvojenosti in nestabilnosti. Premislite, koliko vam pomeni določen odnos.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tokrat nimate več nobene druge izbire kot da poveste, da se v službenem okolju kjer vam ves čas sledi stres vsega skupaj ne greste več. Odločili se boste, da se malce odklopite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav so možnosti videti še tako intenzivne, ni smiselno, da v zadevi, ki se ves čas umika in komplicira brezglavo vztrajate. Ostanite pozorni na tiste, ki postavljajo popolnoma drugačna pravila.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Mlaj vam podarja energijo za akcijo, vendar se preden prevzamete nekaj zahtevnih nalog, najprej pozanimajte, kako boste vse skupaj tudi dokončali. Počasi se daleč pride bo vaše reklo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite vztrajni, saj se bo v tem primeru vse razpletlo brez težav. Obdržite z energijo Mlaja, ki bo poudarjala bistvo trezno glavo, ko se vam bo preteklost hotela približati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V službi se poskusite dogovoriti o dejstvih, ki so za celoten kolektiv moteča že nekaj časa. Če se ne boste zavedali lastnih napak, vas tudi nihče drug ne bo opominjal nanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Začutili boste, da se morate postaviti zase in prevzeti pobudo pri določenih zadevah. Končno boste z energijo Mlaja ki vas vodi v pravo smer tudi na finančnem področju bolj spretni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Misli, ki jih boste težje kot običajno nadzorovali bodo povzročile, da se bo zgodilo natanko tisto, česar ste se najbolj bali. Kljub vsemu boste imeli dovolj energije, da situacijo popravite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj veselih trenutkov vas čaka, zato se jim prepustite in poskrbite da jih boste prosti čas, ki ga sicer ne bo veliko preživeli čim bolj brezskrbno. Na področju denarja boste brezkompromisni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo Mlaja, ki vas bo navdihnila boste pripravljeni uvesti nekaj sprememb. Porabili boste manj časa in denarja, kar vas bo vodilo v zadovoljstvo in željo po sprostitvi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V pogovor se boste zapletli z nekom, ki je popolnoma drugačen od oseb ki vas zadnje čase obkrožajo. Zbrali boste več energije, tudi na področju čustev, kjer ste v zadnjem času preveč zadržani.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj novic vas bo prebudilo, saj pozitivno obarvanega razpleta zaradi raznih nejasnosti niste pričakovali. Ne ustavite se pri malenkostih, dosežete lahko še veliko več.

Vas zanima: POMLADNI ASTRO VODNIK ZA BOLJŠE POČUTJE ali MISLI IMAJO NEVERJETNO MOČ