Tedenski Lunin horoskop od 20. do 26. marca

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. marca 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. marca 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. marca 2023

Predviden čas branja: 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju rib, zato se lahko pred pomembnimi dejanji ter izzivi pojavi ponižnost. Vse skupaj se bo umirilo, prebudilo se bo sočutje, prepleteno s toplino. Dotaknili se boste najbolj globokih misli in si priznali to, o čemer že dolgo po tihem razmišljate. Občutili boste nežnejše energije, ki bodo počasi pronicale v zavest in podzavest. Prijeten počitek in samota bo dopolnilo k boljšemu počutju. Znali si boste pričarati prijetno vzdušje in kramljati, konfliktov tokrat ne bo na vidiku, saj zanje ne boste razpoloženi. Razpoloženje bo nihajoče, vendar vas lahko reši globoka nadpovprečna.

V torek nastopi Mlaj, ob 17.01 uri pa luna prehaja v znamenje ovna.

Če se nahajate pred pomembnimi odločitvami zaradi nepričakovanih motenj, lahko v dopoldanskih urah iskrena in odprta refleksija znamenja ribi razkrije vlogo v trenutnih dogodkih. Ugotavljanje posledic preteklih dejanj in opustitev zanikanj in trditev vam bo v pomoč pri premikanju naprej z globljo modrostjo, ki podpira bolj prebujeno odzivnost. Prebudilo pa se bo tudi telo, ki bo hrepenelo po negi. Nič vam ne bo težko, saj boste v vsem zaznavali smisel.

V sredo se bo luna nahajala v ovnu, zato lahko pričakujete več presenečenj in različnih optimistično obarvanih odzivov.

Vse kar vas je v preteklih dneh bremenilo se bo razjasnilo ter obrnilo v bolj dinamično smer, podkrepljeno s pogumom. Znali se boste odločati ter poiskati različne načine, da bi se vsi skupaj čim boljše počutili. Družabno usmerjeni se boste povsod želeli soočati. Sočutje bo okrnjeno, zato se vam tokrat nihče ne bo smilil. Menili boste, da mora vsak sam poskrbeti zase. Težko boste sami, raje se boste nahajali v večji družbi, kjer bo prišel do izraza tudi simpatičen humor.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. marca 2023

V četrtek se bo luna skozi dan nahajala v ovnu, nato ob 19.42 uri prehaja v znamenje bika. Razum bo aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem. Čas, ki bo poln presenečenj, vendar le do večera, ko vam bo zopet godilo vse kar je ustaljeno. V kolikor vas bo kdo vznemiril, boste zaznavali notranji nemir ter razdražljivost. Če želite boljše počutje, vnesite več romantike in topline v odnose s svojimi bližnjimi.

Vse boste želeli imeti pod nadzorom in najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite izgubljeni ter nekomu odveč.

V petek vas bo spremljala energija lune v biku, zato boste z dobro motivacijo opravljali vse posle, ki zahtevajo natančnost, vestnost in potrpežljivost. Brez večjih težav se boste zbrali, le mir boste morali imeti. Želeli se boste povezati na globok način, ljubezen boste dojemali kot toplino in sočutje. Poskušali se boste dolgoročno organizirati in predvideti kaj bi lahko v prihodnosti na materialnem področju spremenili. Nikakor si ne boste dovolili dogajanja prepustiti naključnim vzgibom, saj vas bo strah da bi izbrali napačno smer.

Čustvene reakcije bodo v soboto, ko se bo luna nahajala v biku intenzivne, še posebej pri tistih, ki v zadnjem času niste najbolj zadovoljni s sabo.

Znali boste biti sami s sabo ter odreagirati, ko bo to potrebno, seveda na malce trmast način. Veliko se boste zadrževali doma, vse boste želeli urediti ali popraviti, zato se boste lahko pohvalili s produktivnostjo. Skuhati odlično kosilo ali večerjo tokrat ne bo problem, saj boste ob tem uživali.

V nedeljo luna preide v znamenje dvojčkov. Pričakujte nekaj površnosti in nekaj napak. Ne boste se ukvarjali sami s sabo ter s čustvenimi zapleti, bolj pomembno vam bo da informacije švigajo levo in desno. Dovolj boste radovedni, da se dokopljete do pravih odgovorov. Prihaja energija, ki se bo na pozitiven način dotaknila medsebojnih odnosov in vas popeljala k novodobnim odločitvam. Nekaj energije namenite tudi prijateljem, s katerimi boste lažje kot v preteklih dneh našli skupno točko.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi POMLADNI ASTRO VODNIK ZA BOLJŠE POČUTJE in MOŠKI ZODIAKA, KI JIH LAHKO BERETE KOT ODPRTO KNJIGO