Dnevni horoskop za torek 21. februarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 21. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 21. februarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 21. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na simpatičen način se boste v današnjem dnevu izpostavili. Vse se vam bo tokrat zdelo preprosto, zato vas ne bo strah prevzeti glavne vloge.

Horoskop nasvet za današnji dan: Močnejši ste kot se zavedate, vaša moč prihaja iz srca. Skozi soočanje s svojimi negativnostmi se boste danes končno premaknili stopničko višje.

horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti.

Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

OROPANI UM KRADE SREČO IN ZADOVOLJSTVO

Kaj pravi horoskop za torek 21. februarja 2023?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Lojze Krakar, slovenski pesnik
  • Chuck Palahniuk, ameriški pisatelj
  • Jennifer Love Hewitt, ameriška igralka in pevka
  • Ashley Greene, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Nik Škrlec, slovenski dramski igralec in televizijski voditelj

Na današnji dan je bilo odprtje ljubljanskega Nebotičnika. Slovenski parlament sprejme resolucijo o sporazumni razdružitvi SFRJ. Francis Crick in James D. Watson odkrijeta strukturo molekule DNK. Rodil se je Uroš Krek, slovenski skladatelj in Ivan Vavpotič, slovenski slikar. Rodil se je tudi francoski modni oblikovalec Hubert de Givenchy in britanski igralec Alan Rickman. Umrl je Osborne Reynolds, angleški inženir, fizik in France Avčin, slovenski elektroinženir.

ZMAGOVALEC BOSTE, ČE SE NIKOLI NE BOSTE PREDALI. KO VAM JE NAJTEŽJE, POSKUSITE ŠE ENKRAT.

Janes J. Corbett
Kakšna bo energija današnjega dne?

Dnevni horoskop napoveduje pristnost, iskrenost in povezovanje na globlji ravni.

Katera astro znamenja boste danes uživala v družbi?

Danes boste najbolj uživali v družbi rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali NE ENAČITE USPEHA S SLAVO IN MATERIALNIM BOGASTVOM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Znebite se najprej ležernosti, ki vam nagaja iz ozadja ter začnite z nečem, kar že dlje časa odlagate na stran. Vaše hrepenenje na ljubezenskem področju tokrat ne ostane neuslišano.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnji dan boste zaradi lune v znamenju rib stopili nekoliko nesigurni vase in v svoje načrte. Zato se, še posebej na področju kariere in denarja raje ne izpostavljajte preveč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prihajate do spoznanja, da je položaj na osebnem področju nevzdržen, zato boste v notranjosti malce nemirni in sumničavi. V domačem okolju se osredotočite predvsem na tisto, kar počnete z veseljem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pričakujte napredek v komunikaciji, nemir in določene novosti. Ključ do uspeha ne bo v tem, da boste probleme pometali pod preprogo, ampak v tem, da se o njih pogovorite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne berite med vrsticami, čeprav je to nekaj, kar resnično obvladate. Vse skupaj bi vas, če se boste preveč poglabljali utegnilo preveč obremeniti. Agresivnemu pristopu pa se raje izognite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Svoje obveznosti boste brez težav obvladovali. S sodelavci se boste sporazumeli in uskladili želje, kar vam bo zelo ustrezalo. Nadaljujte ponosno ter samozavestno, brez ustavljanja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo vam bo nekaj zaupal, toda kljub temu še ne boste prepričani da govori resnico. Izpostavite dejstva in počakate na razlago, ki vas lahko preseneti v pozitivnem smislu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo lune v ribah boste neodločni, prebudil se bo tudi občutek, da je vse obviselo v zraku. Nič ni določeno, zato se ne obremenjujte z nastalo situacijo, raje se vsemu skupaj nasmejte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Še je čas, da se izkažete, čeprav imate občutek, da so vas določeni posamezniki v zadnjem času prehiteli. Tokrat si ne bi smeli privoščiti zamud ter predolgega razglabljanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preutrujeni boste od nakopičenih misli, povezanih z obveznostmi, zato težje in zahtevne opravke preložite. V nasprotnem primeru bi se lahko odzvali na negativen način.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Morate si priznati, da ste preveč nepotrpežljivi. Na poslovnem področju vas čaka nekaj, kar bo od vas zahtevalo globok premislek, zato nikar ne bodite tako površinski.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav se dan ne bo odvijal po pričakovanjih, zaradi lune v vašem znamenju na področju čustev ne bo dolgočasen. Pozorno poslušajte, priložnost bo potrebno zagrabiti.

Vas zanima: SATURN V ZNAMENJU RIB VODI K POGLABLJANJU ali PREHAJAMO V OBDOBJE SOČUTNIH RIB