Dnevni horoskop za torek 20. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 20. septembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 20. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nikar se ne ustrašite, če boste nekoliko v dvomih zaradi globokih misli, ki se bodo dotikale čustvenih situacij.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne dovolite, da vam karkoli vsiljujejo. Hitro se bo namreč našel kdo, ki vam nikakor ne privošči uspeha.

astrologija
Lunin vpliv

Danes ob 22:37 uri Luna preide v znamenje Leva

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico.

Zvečer, ko Luna preide v znamenje Leva prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Začeli boste vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost. Ker boste manj občutljivi za bolečino, se lahko posvetite čiščenju kože in urejanju obrvi. Lasje bodo voljni in močnejši, če jim boste privoščili naravno masko.

Biti dober je lahko, težko je biti pravičen.

Victor Hugo

Danes praznuje Sofia Loren: Astro profil

Njeno Sonce, ki se nahaja v znamenju Device nakazuje na natančno, analitično in urejeno osebo, ki zna v življenju poskrbeti zase. Ima odličen občutek kam se usmeriti, da bi dosegla slavo in uspeh. Njena hladna narava jo ščiti pred neuspehi. V življenju ji sledijo večja nihanja razpoloženja, ki jih premaga z druženjem in zabavanjem.

Luna v znamenju Vodnarja ji podarja razigranost in energičnost s katero osvaja vrhove. Čeprav je čustvena, zna v odnosu kljub temu odlično poskrbeti zase. Moški so zanjo uganka in z njimi se v podrobnosti ne spušča. Je odkrita in obožuje vse kar ima priokus po nenavadnem in drugačnem.

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Matevž Ravnikar, slovenski pisatelj
  • Marij Kogoj, slovenski skladatelj
  • Juan Pablo Montoya, kolumbijski dirkač
  • Robert Koren, nogometaš
  • Peter Prevc, smučarski skakalec

Na današnji dan Ferdinand Magellan se odpravi na plovbo okoli sveta. Leon Rupnik postane predsednik pokrajinske uprave Ljubljanske pokrajine. Princ Charles postane regent Belgije. Začne se prvi filmski festival v Cannesu. Sovjetska zveza prizna popolno samostojnost Nemške demokratične republike. Rodil se je tudi Matej Sternen, slovenski slikar in France Veber, slovenski filozof. Umrl je Giovanni Battista Donati, italijanski astronom in German Stepanovič Titov, ruski kozmonavt.

Umivanje rok duše ne bo očistilo.

Jean de La Ceppede
S čim se boste danes največ ukvarjali?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste največ ukvarjali z občutki.

Katera astro znamenja boste hrepenela po ljubezni?

Po ljubezni boste hrepeneli rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali DOMIŠLJAVEC, PREVEČ SAMOZAVESTNA OSEBA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pogovori bodo vznemirljivi, vendar se lahko tekom dne, ko se bo luna še nahajala v raku ob nestrinjanju prevesijo tudi v kakšen konflikt. Samski, besede ne bodo dovolj, potrebujete dejanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spoznanje, da zmorete več kot ponavadi, vas bo napolnilo s samozavestjo in vam vlilo pogum, zato se nikar ne obotavljajte preveč, ampak raje stopite v akcijo, da vam ne bo žal.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sodelavci bodo prestopili na nasprotno stran, zato nikar ne pričakujte, da bodo podprli vaše ideje. Ko bo zgodba dobila pravi smisel, ki bo odvisen od vas bo vse kristalno jasno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z energijo lune v svojem znamenju boste življenje zajemali z veliko žlico. Slabo razpoloženje bližnjih vas ne bo zmotilo, enostavno si boste mislili svoje ob tem, ko se boste sladko vsemu nasmejali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sodelovanje bo ključnega pomena trudili se boste, da bi vzpostavili boljše odnose in razčistili z nesporazumi. Nekdo od sodelavcev vam bo priskočil na pomoč brez skritih interesov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nečesa se boste spomnili, vendar boste do rešitve težko prišli. Popazite tudi na področju financ, saj so apetiti povečani, zmožnosti pa bodo še nekaj časa okrnjene.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Jasno in glasno boste tam kjer tega ne pričakujejo povedali svoje mnenje. Notranji mir bo nekaj, kar bo skoraj nemogoče doseči, saj vam bodo po glavi ves čas švigale razigrane misli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ker se boste prilagodili in z energijo lune v raku resnično prisluhnili, boste občutili notranje zadovoljstvo. Prav tako je pravi čas, da začnete graditi na področju ljubezni bolj stabilne mostove.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izbirajte v krogu sodelavcev prave besede in bodite iskreni do osebe, ki od vas pričakuje več, kot predvidevate. Naj vas ne bo strah, o vsem skupaj se lahko dogovorite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z besed boste kljub luni, ki se bo skozi dan še nahajala v raku veliko lažje in brez posebne pomoči prešli na dejanja. Razvidno bo, da ste se zelo dobro pripravili na vse skupaj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pohvala bo tista, ki vam bo omogočila, da se vam bo končno uspelo uveljaviti v poslovnem svetu. Dober občutek se bo raztezal posledično tudi na področje odnosov in čustev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskušajte biti tudi v kočljivih situacijah pozitivno naravnani. Somišljeniki vas bodo presenetili v pravem smislu, spodbudili bodo vašo domišljijo, kar vas bo poneslo v višave.

Vas zanima: LUNIN HOROSKOP ali DOBER IN ZDRAV PREPIR JE SESTAVINA VSAKEGA ODNOSA