Dnevni horoskop za torek 20. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 20. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 20. februarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za torek 20. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na pomemben korak ste že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste organizirani in sistematični.

Horoskop nasvet za današnji dan: Umaknite se iz situacije, ki diši po prerekanju.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Janez Krstnik Mayr, slovenski tiskar
  • Viktor Parma, slovenski pravnik, skladatelj, dirigent
  • Jože Pahor, slovenski pisatelj
  • Ana Srebrnič, slovenska šahistka
  • Princesa Leonora, vojvodinja Gotlandska

Na današnji dan se Švica na referendumu odloči, da bo ves tranzitni tovorni promet preusmerila na železnico. V Ljubljani je bila ustanovljena prva delegatska skupščina Kulturne skupnosti Slovenije. Rodil se je Carl Czerny, avstrijski pianist, skladatelj in Ludwig Edward Boltzmann, avstrijski fizik, filozof. Rodil se je tudi ameriški grunge glasbenik in član kultne zasedbe Nirvana Kurt Donald Cobain in ameriška manekenka in igralka Cindy Crawford. Umrl je Percy Grainger, avstralski pianist, saksofonist, skladatelj in Henri Moissan, francoski kemik, nobelovec.

Najboljši del človekovega življenja so njegova mala, brezimena in pozabljena dela dobrote in ljubezni.

William Wordworth
Katera znamenja zodiaka se boste težko iztrgala iz obremenilne energije lune?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo luna obremenila ovne, bike in vodnarje.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj občutljiva in razdražljiva?

Najbolj občutljivi in razdražljivi boste rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaslužek, ki se vam obeta vas bo razveselil in vam omogočil, da poplačate zadeve, ki se vlečejo že dlje časa in jih niste bili sposobni poravnati. Urediti boste morali tudi zbegane misli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nejasnosti, ki so nastale na področju kariere se počasi pomikajo vstran. Zdaj je čas, da dokončate tisto, česar ste se lotili pred kratkim, pa še odlično se vam bo izteklo, saj bo motivacija na višku.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Upoštevajte nasvete starejših, saj se lahko naučite še kaj dodatnega, kar vam bo na področju kariere še kako prišlo prav. Na čustvenem področju globoko zajemite sapo, ter se skušajte prilagoditi.Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar se toliko ne obremenjujte s financami in poslovnimi zadevami, saj se bo vse rešilo ob pravem času, tudi tisto, česar niste predvidevali. Pozitivno boste presenečeni nad svojimi rezultati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odlično se boste znali dogovoriti glede večjih poslov ali finančnih zadev, še posebej tistih, ki so vam v zadnjem času povzročale preglavice. Želeli boste delovati, kot ste si sami začrtali, brez prilagajanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo lune v raku boste malce zasanjani, bolj počasni in manj prepričani v svoje odločitve. Nekdo vas bo opozarjal na to, da se določeni pomembni premiki ne morejo začeti brez vas.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bodite kljub energiji lune v raku bolj spontani in nikar ne načrtujte preveč nečesa, kar ni najbolj stabilno. Potrudite se, da bodo vaše besede direktne, ter da boste izluščili bistvo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kar nekaj ljudi čaka, da naredite korake, zato jih nikar ne razočarajte. Pred vami je umirjen dan z vplivom lune v znamenju raka, v katerem bo mnogo priložnosti za osebni razvoj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijetna energija lune v znamenju raka vam bo podarila harmonijo v ljubezenskih odnosih. Ne obremenjujte se preveč, saj boste prejeli ustrezne smernice, ki bodo zelo natančne.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami je nov izziv, ki bo pomembne narave, zato se zberite in se usmerite k rešitvam. Ne pozabite tudi na dejstvo, da imate v svoji bližini ljudi, kateri vam bodo z veseljem pomagali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vas preveč vztrajno vznemirja s trmo in svojimi težkimi principi. Odzvali se boste premišljeno, toda izredno direktno. Pod pritiskom boste po drugi strani učinkoviti in drzni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi nostalgične energije, ki jo prebuja luna v raku se boste spomnili vsega, s čimer ste odlašali. Zapravljivi in zelo komunikativni se boste želeli na več področjih izkazati.

Vas zanima: POVEŽITE SE S SOČUTNO ENERGIJO SONCA V ZNAMENJU RIB ali ŽIVLJENJE NI FORMULA, KI BI USTREZALA VSEM