Dnevni horoskop za torek 2. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 2. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 2. avgusta 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 2. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti, romantični in hkrati zelo samozavestni. Prihaja navdušenje nad vsem, kar vas bo obdajalo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Delovali boste z ravno pravo mero takta in iznajdljivosti. V kolikor se nič ne bo zgodilo, vas lahko zajame dolgčas.

horoskop
Luna v znamenju Tehtnice

Danes ob 06:05 uri preide Luna v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Nihče še se ni dvignil iz pepela, kdor ni šel zmagovito skozi ogenj trpljenja.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Massiel, španska pevka
  • Mary-Louise Parker, ameriška igralka
  • Kati Wilhelm, nemška biatlonka
  • Robert Hrgota, slovenski smučarski skakalec
  • Dejan Judež, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je bil začetek neuspešne ilindenske vstaje v Makedoniji proti osmanski oblasti. Odprta je bila Tower Railway v Londonu, prva podzemna železnica na svetu. V Avstro-Ogrski preidejo na zlato podlago in uvedejo novo valuto krono. Napoleon pregnan na Otok Svete Helene. Rodil se je Peter O’Toole, britanski filmski igralec irskega rodu in Slavko Grum, slovenski dramatik. Umrl je Bojan Kontič, slovenski politik, elektrotehnik in Enrico Caruso, italijansko-ameriški tenorist.

Kako boste danes delovali na področju odnosov?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju odnosov prijazni in umirjeni.

Katera znamenja zodiaka boste danes iskala potrditve?

Potrditve boste danes iskali rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MESEČNI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v tehtnici se boste odločili za več dela, tudi zato, ker nočete biti odvisni od drugih. Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o nalogi, ki vas lahko postavi v ospredje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Mikalo vas bo, da bi se pogovorili, vendar bo potrebno poiskati primeren čas, saj lahko v nasprotnem primeru izbruhnejo konflikti. Bodite zmerni in si nikar ne dovolite, da vas prepričujejo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Varujte s pomočjo lune v tehtnici svoj občutek za zbranost. Vsaj nekaj ur posvetite le sebi in se izognite vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo nekdo ki je drugačen od povprečja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razpoloženje kljub vplivu lune v tehtnici ne bi moglo biti boljše, kot je. Če se boste znali upreti še nekaterim pripombam drugih, se vam obeta čudovit dan, v katerem si boste oddahnili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Utrujeni zaradi manjših čustvenih težav boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov in odgovorov na kočljiva vprašanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki se nahajajo na dnevnem redu. Primanjkovalo vam bo energije in zato si boste želeli le umakniti se.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Svoje delo opravljate tiho in mirno ter se ne izpostavljate pretirano saj bodo nekateri samo čakali, da storite napako. Manj kot bo prepiranja, manj težav bo, zato se ne obremenjujte preveč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prihaja težko pričakovan razplet, posebno glede odnosov z nekom, ki ga srečujete v službi. Odvalil se vam bo velik kamen od srca, saj boste dobili potrditev, da ste imeli prav.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav vas nekdo ne bo razumel na pravi način, se boste z energijo lune v tehtnici skušali soočiti se z nastalo situacijo. Veliko se boste pogovarjali in prišli do ključnih ugotovitev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite premišljeni in predvsem bolj previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako kot bi si želeli. Prihajalo bo do nesporazumov, ki so za enkrat manjši, vendar kljub temu obremenilni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pripravite se, da vam na področju dela morda ne bodo priskočili na pomoč, zato premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na navade ter metode, ki so zastarele.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energija lune v tehtnici ki bo spodbujala potrebo po ravnovesju bo za vaš okus nevzdržna, zato se boste težko povsem osredotočili na delo. Privoščite si jutranji obred, ki vam daje energijo.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ali LUNIN HOROSKOP