TEDENSKI HOROSKOP OD 1. DO 7. AVGUSTA 2022

Tedenski horoskop od 1. do 7. avgusta napoveduje prijetne vibracije
Tedenski horoskop od 1. do 7. avgusta napoveduje prijetne vibracije

Tedenski horoskop od 1. do 7. avgusta napoveduje prijetne vibracije

Predviden čas branja: 3 minutes

Sonce se bo v tednu pred vami nahajalo v znamenju leva, zato pričakujte več več samozavesti in ponosa, še posebej rojeni v ognjenih znamenjih. Opazili boste, da so ljudje v vaši bližini ponosni, iskreni in topli. Pomembni za vas bodo dobri prijatelji, zelo zaščitniški boste do svoje družine ali svojih ljudi, v negativnem pomenu pa malce ljubosumni. Najbolj, od vsega vas bo zmotila kritika in kakršen koli podrejen položaj. Učinek udejanjanja vaših idej ali projektov bo povečan, dober čas je tudi za promocijo in seveda druženje. Na vsakem koraku boste lahko izpeljali nekaj pomembnejšega, skratka pozitiven naboj, ki ga je vredno izkoristiti v svoj prid.

Seveda pa bo potrebno najprej spoznati samega sebe, in se sprejeti, šele nato lahko začnete z ostalimi spremembami.

Merkur v levu v začetku tedna prinaša energijo za dokončevanje določenih zadev, vendar brez umirjenega uma ne bo šlo, saj si boste naredili več škode kot koristi. Sposobni se boste boriti, z besedami in dejanji, samo da bi dokazali, da imate prav. Od četrtka dalje vam Merkur v devici prinaša realno sliko na poslovnem in študijskem področju. Če boste želeli uspeti ali napredovati, bo potrebno zavihati rokave in se podati v akcijo. Vendar boste morali biti vztrajni in dobro organizirani.

Nikakor si v teh dneh ne sposojajte denarja ali pričakujte, da vas bo kdo samoiniciativno presenetil.

Tedenski horoskop od 1. do 7. avgusta napoveduje prijetne vibracije

Venera v znamenju raka prinaša toplino v odnose. Všeč vam bodo poudarjene obline, ter ženstvenost. Čutni boste od partnerja pričakovali, da poskrbi za vas, tedaj se mu boste predali. Vznemirjal vas bo mističen pogovor o skrivnostih, pripravljeni boste biti romantični in nežni.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, raka in leva.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju kariere?

Najbolj uspešni na poslovnem področju boste ovni, device in ribe.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvi polovici tedna boste zelo malenkostni, dovolj vam bo le nekaj izbranih obrazov, ki vas lahko razvedrijo in spravijo v smeh. V ljubezni je vse naenkrat izredno mirno, kar vam bo ustrezalo. Razmišljali boste o tem, kaj bi lahko v določenem odnosu izboljšali ali spremenili. Čustveno boste konec tedna bolj vpleteni, kot si želite priznati, zato s konkretnimi rešitvami še počakajte. Zelo boste v nedeljo pošteni in zanesljivi, skratka, pravi balzam za bližnje. Vestni boste do skrajnosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V torek in sredo ne boste poznali sprenevedanja in malenkosti, primanjkovalo vam bo tudi diplomatske spretnosti. Ne boste naivni kakor običajno, vendar vas lahko kljub temu osleparijo. Ne izmikajte se težavam in ne sprašujte, ali se vse to splača. Povsod boste iskali v petek popolnost in zastavljali sebi in drugim visoke zahteve. Zasebno področje bo zahtevalo veliko truda in energije, kar vas bo jezilo. V vaših očeh bo kljub vsemu zaznati ponos, saj boste presegli sebe.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počasi prehajate v bolj umirjeno obdobje. Dobro premislite o situaciji, ki vam ni najbolj pisana na kožo in pretehtajte svoje odločitve, saj bodo posledice v nasprotnem primeru prebudile nezadovoljstvo. Posvetite se denarju in sestavljanju novih ciljev. Čustva, o katerih razmišljate bodo še bolj intenzivna. Izkoristite praktičnost in sposobnost videti tudi drobne malenkosti in se zbrano posvetite družini. Konec tedna se lahko pojavi rešitev, ki se vam bo na prvi pogled zdela neobičajna.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če boste odprti in notranje pomirjeni, boste lahko nekaj pomembnega sprejeli tudi v nenavadni obliki. Vsekakor boste uživali, kljub temu da vas bodo opravki ves čas obremenjevali. Najlažje se boste z njimi soočili proti koncu tedna. V ljubezni bo vse dišalo po prilagajanju. Takšen razplet vam ugaja, saj nimate časa za prerekanje. Po dolgem času boste več časa posvetili svoji družini in odnosom v domačem okolju. Nikar pa ne delajte napačnih zaključkov, dokler se o vsem kar je pomembno ne pogovorite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaša pozornost bo usmerjena predvsem na tiste stvari v življenju, ki so zares pomembne za vas v smeri gradnje lepše prihodnosti. Zastavite si lahko še višje cilje, saj ste trenutno s Soncem v svojem znamenju dobro motivirani. Nikar ne bodite proti koncu tedna preveč nestrpni, posebno v ljubezenskih odnosih. S počasnimi koraki boste daleč prišli. V nedeljo se bo kolo sreče zavrtelo tako, kot vam ustreza, zato nikar ne odnehajte prehitro. Raje se nekoliko bolj posvetite sebi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Finance in skrite želje drugih bodo osrednja tema pogovorov. Ne zaletavajte se z glavo skozi zid, najboljše stvari se zgodijo, ko jih najmanj pričakujemo. Vaša vključenost v dobro delo bo prinesla pozitivne učinke. Preden se odločite za kakšen podvig, se o tem posvetujte, saj nekomu morda vaši načrti ne bodo najbolj po godu. V nedeljo boste zasanjani, saj boste imeli polno glavo zamisli, ki se vam že nekaj časa podijo po glavi. Zavedate se, da bi se morali nekoliko spočiti, kar bo težje izvedljivo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko bolj zamišljeni boste kot ste običajno. Intenzivno življenje se bo nadaljevalo in vas vabilo k temu, da nekaj spremenite, zato poskusite prepoznati majhne namige. Že iz navade boste v drugi polovici tedna previdni, vendar nimate razlogov za predolgo razmišljanje in tehtanje. Ravnajte se po notranjem občutku, posebno glede zgodb, ki se ponavljajo. Sobota je pravi dan, da se izpostavite in poveste svoje mnenje, saj boste deležni podpore, s katero boste premagali vsakega sogovornika.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V teden stopate zelo občutljivi. Hitro se boste razjokali, solze pa se bodo tudi hitro posušile.  Veliko boste sanjali in premišljevali. Zaradi manjših nesporazumov se v konflikte ne boste želeli spuščati. Če že dlje časa razmišljate o tem, da bi nekaj korenito spremenili, imate konec tedna odlične možnosti. Tokrat boste osebnostno korak pred ostalimi, a si zaradi tega nikakor ne prisodite večje vrednosti. Več se boste konec tedna ukvarjali s preteklostjo, čeprav je ne morete spremeniti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nečesa preprosto ne znate prepoznati, zato se raje osredotočite na znane zadeve. Dovolite si predvsem, da vas drobne, vendar prijetne malenkosti še naprej razveseljujejo. Malce bolj boste zaradi Venere raztreseni kot običajno, čeprav se vam bo zdelo, da so vaše misli jasne. Največ dobrih novic prihaja od nekoga, ki ga že dolgo niste srečali.  Energijo se naučite pravilno razporejati in usmerjati, v tem trenutku je pomembno, da se veliko sproščate.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne komplicirajte, raje v miru prisluhnite sebi in si dovolite kakšen prijeten utrinek sreče. Znašli se boste v negotovem obdobju, ki vas bo na trenutke tudi vznemirilo.  Pazite pri pogajanjih, ki so odvisna od dogovorov. Vse lahko izpade negativno, če se boste zapletali v stvari, ki jih ne morete opraviti dovolj dobro za nasprotno stran. Premalo časa vam bo ostalo za sprostitev in uživanje, kar vam prinaša nekaj nemirnih misli. To pa ne pomeni, da ne boste notranje izpopolnjenji.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nadarjeni, diskretni in zadržani se boste podali v teden, ki je pred vami in vam prinaša obilo sprememb. Radi pokažete svoje dobre lastnosti, saj se znate uveljaviti v vsaki situaciji, tako bo tudi sedaj. Glede marsičesa vam lahko pomagajo srečna naključja, čeprav vas ne bo zapustil občutek, da ste ponovno sami za vse.  V zadnjih dneh tedna se vam bo zdelo, kot da vam življenje ni najbolj naklonjeno. V družinskem okolju se bodo pojavljale napetosti, odzivali se boste zelo burno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Samozavestni boste, saj vam bo s pomočjo Sonca v znamenju leva uspelo več, kot ste upali in pričakovali, energija pa bo tudi pozitivna. Skrbelo vas bo le, kako se boste soočili z zadevo, ki vas je nekoč spravila v kočljiv položaj. Poskusite se usmeriti v splošno spodbuden vpliv in bolj optimistično pogledati na vse skupaj.  Uživajte konec tedna v dejavnostih, ki vas razveseljujejo, ne zapirajte se preveč v temne in zaprte prostore.  Izgubljeno energijo vam bo povrnil prijeten klepet.