Tedenski Lunin horoskop za obdobje 1.8.-7.8.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. avgusta 22
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. avgusta 22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. avgusta 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju device. To je dan, ko je potrebno stvarem priti do dna, ko vse skrito pripleza na plano, ko ne morete delati drugače, kot tako kot je prav. Povabilo na zmenek ali kakšno družinsko kosilo raje prestavite na kakšen drug dan, saj bodo v zraku številne napetosti. Povečano bo zanimanje za področje hrane in zdravega življenja. Vse, česar se boste lotili premišljeno, vam bo šlo odlično od rok. Želeli se boste dolgoročno organizirati in predvideti različne poteke. Z lahkoto se boste lotili dela in opravkov, sproščeno delovanje pa vam ne bo najbolj pisano na kožo.

V torek ob 6.05 uri luna prehaja v znamenje tehtnice.

blank

Ukvarjali se boste s sabo in se bolj vneto lotili osebnostne preobrazbe. Zelo aktivni boste tudi pri kreativnih dejavnostih. Zaželeli si boste elegance, umirjenosti in globokih pogovorov, ki vas lahko pripeljejo do pomembnih odgovorov. Misli bodo zbrane, motivacije za delo bo dovolj, primanjkovalo vam bo le nekaj odločnosti. Na ljubezenskem področju boste tudi v sredo čutili, da ste ljubljeni in zaželeni, zato boste pomirjeni, osredotočeni in pripravljeni sprejemati sporazume ter drugačne pristope. Želje bodo skromne, vendar se boste zanje tokrat resnično pripravljeni boriti, seveda na umirjen in topel način. S prijatelji se boste veliko družili, znali pa boste poskrbeti tudi za svojo nežno plat.

V četrtek ob 13.47 luna preide v škorpijona.

Odločitve bodo intenzivne, pomembno vam bo predvsem to kar čutite v notranjosti. Odzivali se boste rahlo napadalno, saj boste na vsak način želeli doseči, kar ste si zamislili. Prišli boste do pogumnih zaključkov, ki vas bodo presenetili, še posebej na ljubezenskem področju, kjer boste tokrat sposobni postaviti drugačna merila. Prihaja nekaj občutljivosti, ki je ne boste razrešili z umikom v samoto, ampak z odprtim pogovorom. Ne čudite se, če boste spremenljivega razpoloženja. Močna energija se bo prepletala na vseh področjih, le Prvi krajec jo bo v petek nekoliko umilil.

V soboto ob 18.38 uri luna prehaja v strelca. Skozi dan boste še malce vznemirjeni, nato boste brez pomisleka pripravljeni na optimistično delovanje. Vpliv prinaša več akcije, soočenja in iskrenosti, zato je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, s katerimi ste nezadovoljni. Nepotrpežljivi in vzkipljivi boste tudi v nedeljo, ko se bo luna še nahajala v strelcu, če ne boste zadovoljni. Ničesar se ne boste ustrašili. V ljubezenskih odnosih ne boste zadržani, ampak zelo direktni in pripravljeni na nove razigrane dogodivščine.

Pripravljeno za Sensa.si