OBDOBJE RETROGRADNOSTI KIRONA SPODBUJA DELO NA SEBI

Kaj vam prinaša obdobje retrogradnega Kirona v znamenju ovna?
Kaj vam prinaša obdobje retrogradnega Kirona v znamenju ovna?

Kaj vam prinaša obdobje retrogradnega Kirona v znamenju ovna?

Predviden čas branja: 4 minutes

Asteroid kiron, ki kroži med Saturnom in Uranom in predstavlja neverjetno kozmično energijo za delo na sebi ter spodbuja razvoj se je 19. julija začel gibati v retrogradni smeri v znamenju ovna. Obdobje, ki bo namenjeno zdravljenju ran in stabiliziranju bo trajalo do 23. decembra. Kiron predstavlja notranje duhovne rane, ki jih celimo skozi vse življenje. Njegovo gibanje je nekoliko manj znano astrološko dogajanje, ki pa si zaradi globine transformacij, ki jih prinaša zasluži več pozornosti.

Za nekatere posameznike je lahko obdobje boleče in težavno, saj boste spodbujeni, da se soočite z najbolj krutimi ter najbolj ranljivimi stranmi sebe.

Kironovo retrogradno gibanje bo mnoge izmed vas postavilo na pravo pot in bližje resnici, pod pogojem, da sprejmete vse, kar vam vpliv prinaša. To ni proces, ki se bo kar zgodil. Morate biti proaktivni in se pripraviti, da kar najbolje izkoristite obdobje zdravljenja. Zdaj je čas, da prenesete nekaj najboljših aplikacij za meditacijo in hkrati ostanete prizemljeni. Osredotočiti bi se morali na svoja čustva ter se vprašati kako se v resnici počutite. Za lažjo pot v prihodnosti, je smiselno izpopolniti umetnost opuščanja. Razčistite, znebite se slabih odnosov, odvečnih stvari, v smeri da boste končno zadihali osvobojeni.

Kaj vam prinaša obdobje retrogradnega Kirona v znamenju ovna?

Ovni boste v tem obdobju najbolj izpostavljeni. Ko se boste soočali z bolečino in zdravljenjem, se morda ne boste počutili najboljše, vendar je to faza, skozi katero bi se morali podati, da se zopet približate neobremenjenemu delovanju. Reši vas lahko le dejstvo, da prevzamete vodstvo pri reševanju svojih težav in se spontano predate na svojem potovanju zdravljenja.

Zaradi retrogradnosti, lahko rane, zakopane globoko v podzavesti, ponovno privrejo na površje.

Vendar ne obupajte. Vpliva vas bo popeljal do spoznanja, da brez razumevanja preteklosti in soočanja z njo ne morete svobodno vstopiti v luč prihodnosti. Poskusite se v naslednjih mesecih osredotočiti nase. V mitologiji je bil Kiron zdravilec, ki se ni mogel pozdraviti sam, zato n področju astrologije odraža najgloblje travme in rane ter negotovosti, ki vplivajo na vas na ravni duše. Podarja vam priložnost, da sprejmete svoja čustva in se ozdravite. Vpliv je lahko zelo koristen, zlasti pri reševanju čustvenih ran in travm.

Kaj vam prinaša obdobje retrogradnega Kirona v znamenju ovna?

Ker se Kiron nahaja v nepotrpežljivem, tekmovalnem kardinalnem ognjenem znamenju ovna, ki mu vlada Mars, lahko občutite občutek nestrpnosti, nepotrpežljivosti in močno željo po hitrih rešitvah.

Najboljši način, da se spopadete s to nepotrpežljivostjo je, da se obrnete na pogumno, navdušeno in neustrašno stran in nadaljujete življenje s pokončno držo. Pomembno bo tudi zaupati, da čas celi vse rane. Naloga, da se potopimo v globine najglobljih negotovosti in najbolj intenzivnih čustev, nikoli ni enostavna, vendar je to del življenja, s katerim se je potrebno soočiti. Kiron želi, da si vzamete čas, da poskrbite zase, mentalno in čustveno.

Če ste pripravljeni poglobiti se vase in se lotiti nedokončanega dela, boste dosegli osebno napredovanje z okrepljenim samozavedanjem. Prišli boste do spoznanja, da se počutite ne samo bolj osredotočeni, ampak tudi bolj pripravljeni, da odrežete strupene vezi, navade in vzorce. Nehajte iskati izgovore in odpravite tisto, kar vam ne služi več.

Pripravljeno za Sensa.si