Kateri je vaš Angel varuh, glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni?

Vsakdo izmed vas se je že večkrat verjetno zalotil, da pomisli na angele, ko potrebuje pomoč. Vsak angel je tukaj s svojim namenom, v težkih okoliščinah pa pomagajo tudi posameznim znamenjem. Preverite kateri je vaš Angel varuh!

OVEN – MIHAEL

Nadangel Mihael v vaše življenje prinaša mir, sprošča strahove, omejitve in dvome, prebuja zaupanje in osebno moč. Očisti vse neusklajenosti in vnaša pomirjenost in usklajenost s celoto, kar je pri ovnu ključnega pomena. Prinaša vam tudi jasnost za življenje, ki jo lahko spretno izkoristite. Opogumlja vas, da živite tako, kot želite, tukaj in zdaj.

Nadangel Mihael skrbi za energetska čiščenja in zaščite in k vam prinaša moč.

Da bi lahko prepoznali svojo moč, morate sprostiti dvome, nezaupanje, prepričanja in sprejeti sebe. Pomaga vam, ko iščete sebe, in tudi takrat, ko se ne morete odločiti. Če bi ga radi povabili v bližino, ga le pokličite po imenu in zavedeli se boste njegove prisotnosti.

BIK – URIEL

Nadangel Uriel v vaše življenje vnaša modrost, navdih, kreativnost in jasnost. Razsvetljuje okoliščine, ki niso jasne, in vliva zaupanje in modrost, zlasti takrat, ko se počutite nemočni. Pomaga pri vseh novih nalogah, na novo zadanih ciljih in navdihuje z idejami. Spodbuja napredek v življenju in osredotočenost, ki je biku večkrat primanjkuje.

Sprošča napetosti, omejitve, pomirja in objame s toploto.

Prebuja nova znanja in vam daje občutek, da se lahko znajdete v vsakih razmerah. Nikoli ne podpira dejanj, ki ranijo vas in vašo dušo. Pokličite ga k sebi, ko želite uvid v določene življenjske okoliščine, ko vam primanjkuje jasnosti. Predal vam bo modrosti v obliki informacij, ki vas bodo v tistem času dosegle.

DVOJČKA – METATRON

Nadangel Metatron vas vabi, da pustite vse dvome iluzije in stare napete energije ter se začnete zavedati svojih sposobnosti in osebne moči. Pomaga vam tudi okrepiti resnico duše. Spodbuja vas, da se ne obotavljate, temveč pogumno stopite korak naprej na pot, ki si jo želite in o kateri razmišljate. Pomaga vam prepoznati, kaj naj bo vaš naslednji korak, in vas pogumno vodi na novi poti.

Pomaga vam prebuditi lastno vrednost, ki je dvojčkom večkrat primanjkuje.

Opogumlja vas, da se zavedate, da je vsako stanje prenosljivo in spremenljivo. Zato ne zadržujte svojih misli v stanju, ki vas potiska v osamo. Pomaga vam tudi sprostiti vaše dvome in vas povezuje z osebno močjo in resnico. Pokličite ga k sebi, ko potrebujete močno podporo, vodstvo, zaščito in pogum.

Kateri je vaš Angel varuh, glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni?

RAK – GABRIJEL

Nadangel Gabrijel prebuja čisto ljubezen in nežnost do sebe kot do otroka. Spodbuja vas, da se sprejmete, povežete s svojo dušo in odkrijete svojo notranjo lepoto. Je sočuten sopotnik v svetu izražanja. Spodbuja vas, da izražate svojo resnico in jo pogumno zastopate. Vodi vas v delo, ki vam bo omogočilo, da javno izrazite svoje mnenje, kar je za raka precej težko.

S svojo nežno energijo vas poboža, ko potrebujete tolažbo, in vas opogumlja, ko želite izraziti svojo čisto resnico.

Je vodnik otrok in staršev. Starše vodi pri vzgoji otrok. Nosečnicam pomaga pri porodu. Spodbuja vas, da prepoznate, česa si želite, in temu sledite. Pomaga vam prepoznati namen vaše duše in vaše sposobnosti. Povabite ga k sebi in spodbudil bo kreativnost v vas.

LEV – SAMAEL

Nadangel Samael navdihuje. Spodbuja osebno integriteto in vam pomaga, da ste povezani s svojo resnico in da se zavedate sebe. Spodbuja vas, da se najprej zaveste sebe, in šele nato ukrepate v zunanjem svetu. Pomaga vam k usklajenemu delovanju in gladkemu življenju. Vse situacije so le ogledalo vaše notranje drame. Umirite osebno dramo tako, da ga povabite k sebi.

Vaš Angel varuh Samael pomaga pri razbremenitvi in osvoboditvi.

Sprtim stranem pomaga k pomiritvi, zato ga lahko uporabite, ko se znajdete v konfliktu, kar za leve ni ravno redkost. Spodbuja vas, da ga pokličete k sebi vedno, ko se ne počutite udobno v svojem svetu, in pomagal vam bo, da se boste pomirili. Pomagal vam bo, da bodo vaši odnosi postali bolj srčni in pomirjeni.

DEVICA – JOFIEL

Nadangel Jofiel je sopotnik v vaših osebnih projektih. Spodbuja vas, da živite v svojih sposobnostih, jih delite in si prek njih ustvarjate obilje. Pomaga vam prebuditi dušne darove. Navdihuje lepe misli in kreativnost. Vedno poskrbi, da se počutite vredno in močno. Pomaga vam sprejemati sebe in vas vodi v nov korak v osebnem življenju.

Pomagam vam tudi prebuditi zavedanje vaših sposobnosti in pripoveduje o tem, kako jih kreativno uporabiti v vašem življenju.

Pomaga vam prepoznati vaše potenciale. Spremlja vas na osebni in poslovni poti, predvsem takrat, ko ste na začetku novega projekta in potrebujete zagon in pozitivne misli, ali tedaj, ko ste sredi kakršnekoli spremembe. Njegova energija je zelo živahna in pogosto ob njem čutite motiviranost za veselje.

TEHTNICA – RAFAEL

Nadangel Rafael vam pomaga pri zdravljenju. Zdravi telo, srce, um, čustveno obremenjenost, navezanost in odvisnosti, ki so pri tehtnicah pogoste. Sodelujte z njim z zeleno svetlobo in ga povabite v vse odnose, ki so potrebni zdravljenja. Pomaga vam preiti šok in travme. Spodbuja pretočnost energije v vašem telesu in poskrbi za energetsko čiščenje. Spodbuja nove navade.

Povabite ga k sebi, ko potrebujete podporo, vodstvo na poti zdravljenja.

S čarobno zlato in zeleno svetlobo vam pomaga zdraviti telo. Prebuja procese razstrupitve telesa in usklajenosti telesnih funkcij. Ko ste izgubljeni ali potrebujete jasen namig, kako in kam nadaljevati, vam lahko prikaže znamenja, ki vam sporočajo, kako naprej.

ŠKORPIJON – ZADKIEL

Nadangel Zadkiel vam pomaga v procesu manifestacije in kreacije. Podpira vaše vizije. Spremlja vas ob vseh spremembah v življenju. Pomaga prebujati spomin, kar je pri škorpijonih ključnega pomena. Spominja vas na to, kar je resnično pomembno, in pomaga najti izgubljene predmete ali misli. Sprošča navlako in spodbuja novosti.

Vaš Angel varuh prebuja povezanost z vami in vas navdihuje, kako oblikovati obilje v življenju.

Vodi vas k novostim in svežim začetkom, spodbuja vašo kreativnost in razvoj. Pomaga vam uresničiti ideje in iz njih oblikovati uspeh. Pomaga vam pridobivati stik z materialnostjo. Pokličite ga k sebi, ko potrebujete podporo na kateremkoli področju.

STRELEC – SANDALFON

Nadangel Sandalfon vam pomaga, da se sprostite in navežete stik s seboj. Usliši vaše prošnje in vas vodi k zaupanju vase in v svet. Pomaga vam, da se zaveste, da ste pomembni, kar je za strelce zelo zaželeno. Prebuja intuicijo. Je zelo nežen vodnik, ki prinaša lahkotnost in osebno svobodo, ki je pri strelcih ni nikoli dovolj.

Vaš Angel varuh pomirja čustvene in miselne vzorce. Podpira otroke, da so bolj povezani s svojo dušo.

Kadar potrebujete pomoč pri kateremkoli projektu svojega življenja, ga pokličite k sebi in pomagal vam bo tako, da bo spodbujal vašo intuicijo. Vodil vas bo, da boste jasno vedeli, kako nadaljevati. Ko se morate zbrati ali motivirati, ga pokličite in pomagal vam bom.

Kateri je vaš Angel varuh, glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni?

KOZOROG – ARIEL

Nadangel Ariel vam pomaga, da se lahkotno premikate skozi življenje. Povezuje vas z vašo pravo osebnostjo. Skrbi za stik z naravo, rastlinami, živalmi in vsem naravnim. Spodbuja vas k razstrupljanju telesa, misli in čustev. Odkriva tančico vaše duše. Pomaga vam, da se predate in zaupate v življenje. Prebuja lahkotnost, otroško razigranost in nežnost.

Od vas želi iskrenost in jasnost, ki je kozorogom pogosto primanjkuje.

Njegova vloga je prebujati lahkotnost na vseh področjih. Ko potrebujete pomiritev, lahkotnost in svobodo, ga pokličite k sebi in pomagal vam bo, saj v vas prebuja ljubezen in ljubečo povezanost z življenjem.

VODNAR – HANIEL

Nadangel Haniel vam pomaga, da prebudite milino v svojem življenju in v nove okoliščine vstopate sproščeno. Pomaga vam, da se vrnete k viru, k sebi in vzpostavite stik s svojo dušo. Prebuja vašo družabnost in srčno povezanost z ljudmi.

Vaš Angel varuh vam prinaša pomiritev, sočutje in radodarnost.

Opogumlja vas, da iščete znanja na različnih področjih. Ko se oddaljite od ljudi, vam pomaga, da spet postanete družabni in povezani s celoto. Prebuja mirno in sočutno delovanje in vaš osebni razvoj. Z njegovo pomočjo boste bolj svobodni in povezani z ljudmi, kar je vodnarjem pisano na kožo.

RIBI – KAMUEL

Nadangel Kamuel je varuh odnosov in ljubezni. V vas prebuja brezpogojno ljubezen in vas podpira, da gradite ljubeče in izpolnjujoče odnose. Vodi vas k pristnim, iskrenim in čistim energijam. Vedno, ko potrebujete jasnost v odnosu, ga pokličite in pomagal vam bo. Pomaga vam prepoznati osebne želje.

Podpira vas, da sprejmete sami sebe. Njegova naloga je, da blaži odnose, ko postanejo pretežki in vas utesnjujejo.

Takrat vam pomaga prepoznati osebno svobodo in vas vodi k užitkom. Ves čas vas spremlja, tudi ko želite zgraditi bolj močen odnos sami s seboj. Ob vas je vsakič, ko ga pokličete. Prepoznajte njegovo energijo, ki je zelo nežna in mila.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi SOOČENJE S SABO: ALI STE POD STRESOM?