Dnevni horoskop za torek 19. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 19. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 19. septembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 19. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Mednarodni dan gluhih. Ko vam bodo postavili vprašanje, se boste odzivali bolj ostro in sumničavo. Vse skupaj boste zaznavali bolj strastno, pripravljeni boste podati se v skrajnosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sposobnost, da stopite v stik z zapletenostjo lastnih čustev, vam daje vpogled, potreben za razumevanje.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

V vsakem življenju mora padati nekaj dežja.

Henry Wadsworth Longfellow

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Sunita Williams, ameriška astronavtka, slovenskega rodu
  • Cristiano da Matta, brazilski avtomobilski dirkač
  • Victoria Silvstedt, švedska igralka, pevka, fotomodel
  • Aurelia Frick, lihtenštajnska političarka in pravnica
  • Danielle Panabaker, ameriška igralka

Na današnji dan ob razglasitvi Antona Martina Slomška za blaženega papež Janez Pavel II. drugič obišče Slovenijo. ZR Jugoslavija je bila izključena iz OZN. V ledeniku Ötztalskih Alp najdena 5.300 let stara mumija, Ötzi. Svečana razglasitev ustanovitve Univerze v Mariboru. Prvič predvajan film Parnik Willie, v katerem se pojavi Miki Miška. Brata Montgolfier pošljeta v zrak prvi balon na topli zrak s posadko. Rodil se je tudi Ivan Hribar, slovenski politik in France Bezlaj, slovenski jezikoslovec. Umrl je Konstantin Edvardovič Ciolkovski, ruski matematik, fizik, vizionar in Fran Maselj-Podlimbarski, slovenski pisatelj.

Ni pomembno to, v kar gledaš, pomembno je to, kar vidiš.

David Thoreau
Kako se boste danes odzivali na resne zadeve?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste resnim zadevam le simpatično nasmehnili.

Katera astro znamenja boste danes najbolj razigrana in spontana?

Danes boste najbolj razigrani in spontani rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Po začetnem nelagodju, ki ga boste čutili na področju dela, se boste sprijaznili z dejstvi in začeli delovati v skladu z njimi. Ne čakajte na to, da vam bo kdo pri tem karkoli namignil ali pomagal.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Želite si nekaj trajnega ter varnega, toda marsikaj bo odvisno od vas in od vpliva lune v škorpijonu, ki lahko kakšno zadevo za trenutek popolnoma zakomplicira. Iskren pristop bo prava izbira.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sprijaznite se, da trenutno ni pravi čas za večje in pomembnejše ljubezenske vibracije, morda le za več druženj in razmišljanje o tem, kaj dejansko trenutno na področju čustev potrebujete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zanimivo vam bo, posebno ko boste ob neobvezujočem pogovoru zaradi navihanih zamisli pustili sijajen vtis. Po odzivu boste začutili, da ste vse skupaj izredno spretno izpeljali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj vam zaradi zmešnjave, ki se bo odvijala na področju dela ne bo najbolj jasno. Kljub temu se nikar ne obremenjujte preveč. Rešitev vam bo verjetno znana že kmalu, zato počakajte nanjo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Morda v nenavadni vnemi ne boste ugotovili, da vam nekdo želi nekdo povedati nekaj nujnega za vas. Imeli boste najboljše namene, saj se boste želeli na vsak način povzpeti višje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo vas bo na trenutke nerviral, ker se bo preveč vmešaval v zadeve, ki jih želite opraviti sami. Zaradi vpliva lune v škorpijonu se raje zadržite pred kakšnim besednim izbruhom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo boste razigrani ter optimistični, posebno v ljubezni. Ljubljeno osebo boste prepričevali, naj preživi več časa z vami. Presenečenje vam bo uspelo, tudi če se bo sprva upirala.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pripravite se na vse, čeprav vam nikakor ne kaže slabo. Lahko se zgodi nekaj, kar bo spremenilo odnose v domačem okolju. Odstranite iz misli tisto, kar vas tare in kali miren spanec.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Končno boste zadovoljni sami s sabo. Dan bo za vas aktiven in poln prijetnih komplimentov. Uporabite vztrajnost ter vse svoje spretnosti, da boste čim več postorili tudi doma.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vsako čustveno reakcijo boste raje prikrili, dokler ne boste tehtno razmislili o situaciji, v kateri se nahajate. Nekdo ni pozabil na vas, enostavno se vam zaenkrat ne more posvetiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Šele ko boste določeno zadevo na področju financ popolnoma razumeli in sprejeli, boste reagirali, vendar zelo razumsko. Nekaj, kar se bo zgodilo na področju čustev, bo imelo zelo velik pomen.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali ZARA IMA OBČUTEK, DA JE MOŽ IN HČERI NE SPOŠTUJEJO